Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

E-brulim E-brulim canim gözün aydin♥Allah ikinize de sağlık sıhhat versin. Çok mutlu oldum. Sağlıkla büyütün insallah Elifinizi.. Hastaneden de en yakin zamanda cikacaktir. Müsait olduğunda doğum hikayeni paylasirsan seviniriz :KK66: aslinda bunu tum dogum yapmış arkadaşlar anlatsa ne iyi olur :KK66:

Canım verdiğin bilgiler için çook teşekkür ederim. Benim aklımda kalan tek şey gebetik ve pıhtılaşma testleri onlarıda bir iki ay içerisinde yaptırsam çok iyi olur. Onlarda da sorun yoksa zamanı değil demek diyip bekliyim diyorum çünkü.. bende pko yoktur herhalde adetlerim çok düzenlidir dr da demedi hiç.. hakkımızda hayırlısı
Aynen canim Hakkı'mızda hayirlisi. İnsallahta değilsindir bir sorun olmasın da zaten. Müsait bir Zaman'da yaptırırsın testlerini dediğin gibi birşey çıkmazsa demek ki psikolojik. Daha gecen arkadasın biri aynı benim gibi pkoluydu rahim filmi çektirmeyi düşünüyordu bende demiştim belki gerek bile kalmaz hamile kalırsın diye o aralar kafaya fazla takmamış şimdi hamile :)

Sağolasın ablacım, amin inşallah... Rabbim yüreğine ferahlık versin.

Canımın içi ❤️

Darısı sana inşallah, Rabbim bir avazda kurtarsın kuzum. Hamd olsun şükür her halimize. Beni dün taburcu ettiler, kız bir kaç gün daha müşade altında kalacak. Nefesini tutuyor bazen, onu kontrol altına almaya çalışıyorlar... Rabbim beterinden korusun. Sen nasılsın gülüm? Nasıl geçiyor hamileliğin?

Adaşım şükür... Sabah olsa hastaneye koşsam da durumu öğrensem diye bekliyorum. Neler var neler ben her halimize şükrediyorum. Allah kimseyi evladıyla sınamasın, hiç birimize taşıyamacağımız dert vermesin... Sen nasılsın ebuşum?

Allah razı olsun, amin inşallah gülüm çok sağol. Darısı sizlere hayırlısıyla.

Amin bitanem Allah razı olsun. Hastaneye gitmeden yasin okuyup dua ettim sizlere, inşallah Allah sizlere de tattırsın hayırlısıyla ❤️
Hayırlısı olsun canım bunlara bin şükür... Biraz erken geldi yanılmıyorsam... Bazen tedbir amaçlı da tutuyorlar fazla fazla küvezde... En kısa sürede kucağına alacaksın inşallah canım benim prensesimizi anlatırsın sonra bize... Meraktayız çünkü :)
Ben de çok şükür yuvarlanıp gidiyorum... Hala izmirdeyim ve hala adet olmadım :( çok ağrım var kasıklarımdan neden bilmiyorum böyle

Canımın içi ❤️

Darısı sana inşallah, Rabbim bir avazda kurtarsın kuzum. Hamd olsun şükür her halimize. Beni dün taburcu ettiler, kız bir kaç gün daha müşade altında kalacak. Nefesini tutuyor bazen, onu kontrol altına almaya çalışıyorlar... Rabbim beterinden korusun. Sen nasılsın gülüm? Nasıl geçiyor hamileliğin?

Adaşım şükür... Sabah olsa hastaneye koşsam da durumu öğrensem diye bekliyorum. Neler var neler ben her halimize şükrediyorum. Allah kimseyi evladıyla sınamasın, hiç birimize taşıyamacağımız dert vermesin... Sen nasılsın ebuşum?

Amin bitanem Allah razı olsun. Hastaneye gitmeden yasin okuyup dua ettim sizlere, inşallah Allah sizlere de tattırsın hayırlısıyla ❤️
amin gülüm sağolasın...
LeYLa_21 LeYLa_21 ablacim çok Üzgünüm ne desem bilemedim okuyunca acını içimde hissettim. İnşallah haftaya senin icin Rabbim bir mucize gönderir duamdasin
iki gündür ev cehenneme döndü canım..ne uyku var ne durak...yarın sabah devletteki doktorada gidecem..gerekirse ankarayada gidebilir...yarınki duruma göre hareket edecem....Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin...duanızı eksik etmeyin gülüm...

Sağolun kızlar... Bakalım salı günü ne diyecek başka doktor...hayırlısı olsun hakkımızda inşallah...

Ablacım seni çok iyi anlıyorum, kayıp yaşamak insanı derinden etkiliyo..
İmtihan dünyası kimisi sağlığıyla, kimisi evladıyla kimisi bambaşka acılarla imtihan ediliyo..
Ya sabır diyelim ve umutla bekleyelim inşallah salı günü güzel geçer senin için..
Duamdasın..

Yok kuzum bir haftadan fazla var ayın sonunda regl tarihim.
Bel ağrım var kasık ağrım ama psikolojiktir belki diyorum,
bir de yoğunum misafirler filan çok oluyo
aklıma pek gelmiyo açıkcası.
Senin durumun nsl canım??
İnşallah psikolojik değildir canım bebiş vardır da ondan ağrıların vardır.. benmde kasıklarım çok ağrıyo bu ay henüz yumurtlamadım takvime göre ama biz yine de adet bittiğinden beri 2 günde 1 devam ediyoruz eşimede keçiboynuzu pekmezi filan içiriyom bende inofolic içiyom bakalım bebiş gelcek mi:KK23: rüyamda da oğlumuz vardı eşimle gezdiriyoduk bebek arabasında ben severken uyandırıyodum eşim kızıyodu:p:-)

Canımın içi ❤️

Aminnnn canım inşallah hayırlısıyla tüm isteyenlere nasip etsin..
Hayırlı sabahlar kızlar nasılsınız ben evime geldim şükür
Ben iyiyim canım çok şükür sen nasılsın daha iyisindir inşallah:dua:
Aynen canim Hakkı'mızda hayirlisi. İnsallahta değilsindir bir sorun olmasın da zaten. Müsait bir Zaman'da yaptırırsın testlerini dediğin gibi birşey çıkmazsa demek ki psikolojik. Daha gecen arkadasın biri aynı benim gibi pkoluydu rahim filmi çektirmeyi düşünüyordu bende demiştim belki gerek bile kalmaz hamile kalırsın diye o aralar kafaya fazla takmamış şimdi hamile :)
Bende geçen ay hsg çektirdim daha dr a göstermedim ama bişey yok sanırım bu haftada onu göstereyim de sonra bakalım artık testlere.. şuan kfaya takmıyorum ama tamamen pozitif düşünüyorum olacağına inanıyorum canım yaa "hayattan ne beklersen sana onu verir " yeni mottom:dondurma:

Ablacım seni çok iyi anlıyorum, kayıp yaşamak insanı derinden etkiliyo..
İmtihan dünyası kimisi sağlığıyla, kimisi evladıyla kimisi bambaşka acılarla imtihan ediliyo..
Ya sabır diyelim ve umutla bekleyelim inşallah salı günü güzel geçer senin için..
duamdasın...
Amin ablacım...ALLAH RAZI OLSUN kuzum...inşallah güzel haber alırım...mide bulantım hala devam ediyor eskisi kadar çok olmasada...buda umut verici ama inşallah bakalım...şimdilik kanama falanda yok Allah şükür...RABBİMDEN MUCİZE YARATMASINI DİLİYORUM TÜM KALBİMLE...Bugün yine çok ağladım...:cry::cry::cry:

Amin ablacım...ALLAH RAZI OLSUN kuzum...inşallah güzel haber alırım...mide bulantım hala devam ediyor eskisi kadar çok olmasada...buda umut verici ama inşallah bakalım...şimdilik kanama falanda yok Allah şükür...RABBİMDEN MUCİZE YARATMASINI DİLİYORUM TÜM KALBİMLE...Bugün yine çok ağladım...:cry::cry::cry:

rabbım sabır versın yardımcın olsun ınsaallah mlegını sana bagslasın

Abla bende diycektim de demiyim dedim ama neden bugün gitmedin acile bakarlar aslında yarına kadar beklemek çok zor
eşimin işi yoğun birazda o sebeple oldu canım..mecburiyetten...hayırlısı bakalım...korkunun ecele faydası yok....inşallah beklememizin mükafatını verir Rabbim...en kötüsüne hazırlamaya çalışıyorum kendimi ama....

eşimin işi yoğun birazda o sebeple oldu canım..mecburiyetten...hayırlısı bakalım...korkunun ecele faydası yok....inşallah beklememizin mükafatını verir Rabbim...en kötüsüne hazırlamaya çalışıyorum kendimi ama....
Sen kötüye hazırla tabi abla ama inşallah bir mucize olur diye dua edelim. Bebekler zaten bir mucize inşallah mucize devam eder ve herşey yoluna girer

acilde kadın doğumcu yoktur canım ilçede, bakmazlar sanırsam.
o yüzden mesai saatinde bi görünsen aslında dediydim.
sağol canım...şuanda Allaha şükür bir sıkıntı pek yok..akşam falan olursa ile hemen acile gidecez..doktorum beni arattır hemen gelirim dedi....
Sen kötüye hazırla tabi abla ama inşallah bir mucize olur diye dua edelim. Bebekler zaten bir mucize inşallah mucize devam eder ve herşey yoluna girer
amin gülüm...mucizeye ihtiyacım var gerçekten...yoksa bugün yarın bu iş bitecek...hafta sonuna bırakmayacam sanırım...Hakkımızda hayırlısını nasip etsin RABBİM...Her zaman hayırlı olanı diliyorum Mevlamdan...benim ve bebeğim için en doğrusunu o bilir muhakkak ki! Güzel dualarınız içinde Allah razı olsun canım benim...

Canımın içi ❤️

amin canım inşallah, sezaryen mi oldun?
kızın kocaman zaten maşallah, biraz toparlayınca onu da taburcu ederler hemen, hiç merak etme.

Back
X