- 11 Temmuz 2016
- 917
- 214
- 23
- 39
Peki dusugun tek tuple ilgisi olabilirmiSen bekle bir sene dolmadan zaten cekmezler.. Ve acele etme strest yapma daha nisandan bu yana ne olmus ki bazen dusukler normal karsilanabiliyorda..
Tek tupte sıkıntı varsa surec uzar sonucta iki tupumuz var tekiylede gebe kalabiliyoruz o yuzden hamile kalsakta sorun olmadigi anlamina gelmiyor yani ..
Benimkide acilmistir insallah :-/ Benim ceken doktor ayri sonuca bakan doktor ayriydi canim.. Aynen dedigin gibiydi bendede durum..Canim benim hsg de sol iyiydi ama sağdan geçiş azdı tazyikli ilac verip açtığını söyledi o zaman doktor laparoskopi yapılmadı
Yok olmaz ..Peki dusugun tek tuple ilgisi olabilirmi
Senin ne kdr oldu canim.1 seneyi gectimi dusukler .sebebi arastirildimiYok olmaz ..
Benimkinde ayni sekil de ama ilacı veren doktor sağolsun baya konuştu benimle operasyon sırasında söylemişti normalde 5 dakika sürüyor dedi ama sana fazla ilac verdim o yüzden 15 dakika sürdü ve akış normale döndü dedi sonrasında doktor gördü o da aynısını söylediBenimkide acilmistir insallah :-/ Benim ceken doktor ayri sonuca bakan doktor ayriydi canim.. Aynen dedigin gibiydi bendede durum..
Benimki normal cekilenler gibi ayni surede cekildi.. Olacak olan tek tuplede olur canim ya yeterki rabbim nasip etsin..Benimkinde ayni sekil de ama ilacı veren doktor sağolsun baya konuştu benimle operasyon sırasında söylemişti normalde 5 dakika sürüyor dedi ama sana fazla ilac verdim o yüzden 15 dakika sürdü ve akış normale döndü dedi sonrasında doktor gördü o da aynısını söyledi
Benim en sonuncusunun uzerinden 1bucuk sene gecti..Senin ne kdr oldu canim.1 seneyi gectimi dusukler .sebebi arastirildimi
Aynen canim olacaksa tekle olur ama olmayınca olmuyor işte bizde en son çare 4 sene sonunda tüpe karar verdik allah herkesin yardımcısı olsunBenimki normal cekilenler gibi ayni surede cekildi.. Olacak olan tek tuplede olur canim ya yeterki rabbim nasip etsin..
Duan icin de Allah razi olsun canim
Benimkinde ayni sekil de ama ilacı veren doktor sağolsun baya konuştu benimle operasyon sırasında söylemişti normalde 5 dakika sürüyor dedi ama sana fazla ilac verdim o yüzden 15 dakika sürdü ve akış normale döndü dedi sonrasında doktor gördü o da aynısını söyledi senın neden ceklmişti canım ne kdr süre sonra
canım bsey sorucam sanaa senın bu dsuklerde dıs gebelik mi olmustu o yuzden mı tupun tıkalı old duusnulduBenim en sonuncusunun uzerinden 1bucuk sene gecti..
Evet arastirildi kan pihtilasmasi cikti .. Gebe kalinca igne vurunacagim..
Günaydın güzeller, hayırlı cumalarımız olsun... Rabbim saglık ile kucağımıza yavrularımızı almayı nasip etsin inşallah...
Bugün öğleden sonra Dr kontrolüm var inşallahgülerek çıkmak Nasip olur... Çok tedirginim çok korkuyorum... Dualarınızı Bekliyorum kızlar...
Allah razı olsun cnmGünaydın canım korkma lütfen güzel geçicek annesi..
Senin de cuman mübarek olsun. .
Hayırlı haberlerle gel inşallah kuzum. pozitif ol inşallah her şey yolundadır annesiGünaydın güzeller, hayırlı cumalarımız olsun... Rabbim saglık ile kucağımıza yavrularımızı almayı nasip etsin inşallah...
Bugün öğleden sonra Dr kontrolüm var inşallahgülerek çıkmak Nasip olur... Çok tedirginim çok korkuyorum... Dualarınızı Bekliyorum kızlar...
Günaydın cnm, inşallah güzelim inşallahHayırlı haberlerle gel inşallah kuzum. pozitif ol inşallah her şey yolundadır annesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?