Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Peki dusugun tek tuple ilgisi olabilirmi

Al_pi duanı okudum canım Allah kabul etsin hayırlı evlatlar versin inşallah

Canim benim hsg de sol iyiydi ama sağdan geçiş azdı tazyikli ilac verip açtığını söyledi o zaman doktor laparoskopi yapılmadı
Benimkide acilmistir insallah :-/ Benim ceken doktor ayri sonuca bakan doktor ayriydi canim.. Aynen dedigin gibiydi bendede durum..

Benimkide acilmistir insallah :-/ Benim ceken doktor ayri sonuca bakan doktor ayriydi canim.. Aynen dedigin gibiydi bendede durum..
Benimkinde ayni sekil de ama ilacı veren doktor sağolsun baya konuştu benimle operasyon sırasında söylemişti normalde 5 dakika sürüyor dedi ama sana fazla ilac verdim o yüzden 15 dakika sürdü ve akış normale döndü dedi sonrasında doktor gördü o da aynısını söyledi

Benimki normal cekilenler gibi ayni surede cekildi.. Olacak olan tek tuplede olur canim ya yeterki rabbim nasip etsin..
Duan icin de Allah razi olsun canim

Benimki normal cekilenler gibi ayni surede cekildi.. Olacak olan tek tuplede olur canim ya yeterki rabbim nasip etsin..
Duan icin de Allah razi olsun canim
Aynen canim olacaksa tekle olur ama olmayınca olmuyor işte bizde en son çare 4 sene sonunda tüpe karar verdik allah herkesin yardımcısı olsun

Günaydın güzeller, hayırlı cumalarımız olsun... Rabbim saglık ile kucağımıza yavrularımızı almayı nasip etsin inşallah...
Bugün öğleden sonra Dr kontrolüm var inşallahgülerek çıkmak Nasip olur... Çok tedirginim çok korkuyorum... Dualarınızı Bekliyorum kızlar...

Günaydın canım korkma lütfen güzel geçicek annesi..
Senin de cuman mübarek olsun. .

Hayırlı haberlerle gel inşallah kuzum. pozitif ol inşallah her şey yolundadır annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…