Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

keskeee nerde o günler bakalim kasim basina kadar edet olabilecek miyim

bak öyleyse canim vekmedi sevmem ben kendisini pasta olaydi iyiydi

Insallah bebis geliyodur onun habercisidir bu pasta
Bende cok severim makarna salatasinii

Insallah bebis geliyodur onun habercisidir bu pasta
Bende cok severim makarna salatasinii
bi ben sevmiyorum galiba makarnayla aram zaten yok hic... insallah pasta bebis habercisidir zira pastayida sevmem nerden cikti bu bilemedim
İyiyim canım çok şükür sen nasılsın tv ye bakıyoruz ev halii
bende ütü masasini orta yere koydum o bana bakiyor ben kk ya

Sağlıkla doğsun inşallah canım...

Amin cnm
Kaalbini yerim senin:)

bi ben sevmiyorum galiba makarnayla aram zaten yok hic... insallah pasta bebis habercisidir zira pastayida sevmem nerden cikti bu bilemedim

bende ütü masasini orta yere koydum o bana bakiyor ben kk ya
benimkide bi ihtimal göbekten olabilir
Makarnaya bayılırım ben nedense tatlıyla çok aram yok ağır geliyor çikolatalı şeyler...

Valla kızlar benim çok şükür ütü derdim yok.. İlk evlendiğimiz zamanlar toplu ütü yaptım bir baktım eşim sağolsun deneyip oraya buraya koyduğundan hiç ütülenmemiş gibi oluyordu sonra bir cinnet geldi bana kendi ütüsünü kendi yapıyor sabah ne giyecekse onu ütülüyor bende de alışkanlık oldu giymeden önce ütülüyorum biraz püsür işi oluyor ama olsun

Hayırlı akşamlar hanımlar. Dua okuyan dillerinize ve içten yureklerinize sağlık. Rabbim hepimize tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah ♥
Özlemim nasılsın ya bugün nette sorun vardı giremedim o yüzden duanı okuyamadım yarın hemen okurum hakkını helal et kuzum ya

makarnayi da tatliyida sevmem canim bende ama tuzlu kurabiye börek gibi seyleri severim.
ohh ne güzel ütüsüz bi hayat esim mecbur kalirsa yapar sürekli gömlek vs. giyiyor bide benim formalar tunik falan derken haftalik dünya kadar ütü birikiyor maalesef nefret ediyorum ütü yapmaktan.

Aynen hamurişi candırr valla o konuda rahatım Allahtan canım yoksa işim işti benim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…