- 14 Temmuz 2015
- 3.002
- 4.157
- 83
Bahçeciye gidiyodun sanırım sen dimi canım? Sultangaziyi hiç bilmiyorum ama bilge de arkadaşım doğum yaptı uygun fiyatlı bi hastane sanırım ama ben odalarını filan çok beğenmedim.. canım ben yatıyorum iyi geceler sana yine denk geldiğimizde konuşuruz beni haberdar edersen sevinirim dr la ilgili.. çok öptümYok canim tüp bebek merkezine veriyorum 375. Avrasya'yı hatırlamıyorum ama 80 90 arasiydi galiba.sultangazi de bahar hastanesi var orda da Fuat bey varmış onum icin de cok iyi diyorlar ama hastane pismiş bide cok kalabalıkmış. Çevremdeki herkesten neredeyse bir kere duydum adini birde Bilge hastanesinde Yesim hanım vardı ama o ayrılmış sanırım onun içinde cok iyi diyorlardı
Evet canim bahçecideyim. Tamam canim benim gorusuruz yine hadi iyi geceler bende optum :)Bahçeciye gidiyodun sanırım sen dimi canım? Sultangaziyi hiç bilmiyorum ama bilge de arkadaşım doğum yaptı uygun fiyatlı bi hastane sanırım ama ben odalarını filan çok beğenmedim.. canım ben yatıyorum iyi geceler sana yine denk geldiğimizde konuşuruz beni haberdar edersen sevinirim dr la ilgili.. çok öptüm
Canım günaydın goptaki o dr kafama takıldı gece kalktım araştırdım. Eğer bu ilaç denemem tutmazsa ve sende gürkan beyden memnun kalırsan bende ona gitmeyi düşünüyorum. Prof muş dr. Bu ara bende prof a görüneyim diyodum biliyomusun Allah gönderdi seni banaEvet canim bahçecideyim. Tamam canim benim gorusuruz yine hadi iyi geceler bende optum :)
Gunaydin canim :) aynen ben bi gideyim bakalım nasıl biri ona göre sana bilgi veririm. Ama bu kadar Kafana takma canim benim kendini yıpratırsın İnan bana sen ne yaparsan yap olacağı varsa oluyor zaten gerçekten zamanı var demek ki yıpratma kendini herşeyin hayırlısı insallahCanım günaydın goptaki o dr kafama takıldı gece kalktım araştırdım. Eğer bu ilaç denemem tutmazsa ve sende gürkan beyden memnun kalırsan bende ona gitmeyi düşünüyorum. Prof muş dr. Bu ara bende prof a görüneyim diyodum biliyomusun Allah gönderdi seni bana
Öncelikle o sivilce gibi olan şey rahimde değil de vulva ya da vajinadadır. Rahim iç organımız oluyor. Vulva dediğimiz kısım en dış kısım, vajina da halk arasında döl yolu diye adlandırılan yer. Bunlar birbiriyle bağlantılı ama farklı organlar.Kizlar gunaydin. benim rahmimde sivilce gibi bisey vardi. ic taraftaydi. oturamiyordum acidan. dun cok az ka gelmis benden adetime 3 gun falan var. acaba o yarami kanadi yoksa yerlesme kanamasi olabilirmi. camasirim kan olmus tesadufen gordum.
TamamYok canim kiz demek anneye alisverise arkadas demekSeni kizdirmak icin dedim kiyamiyorsun ya kizini vermeye Erkekte de benim kizda benim evladim asla ayrim yapmam
Anladim cnm bencede gerek yok .saklayan tipler olsa neyse ama saklamiyolarsa onlarda duymasin :))Yok canım kendide söylemek istemiyor ilk gebeligimi herkes öğrendi duymayan kalmamıştı hayırlı olsun diye arayan sonra gelismedi öyle aradılar herkes bir ağızdan konuştu ben cok strese girdim
Sizlerle paylaştım uç komşum bide..
Eşime bakarsak 5aylik olunca memlekte gidelim sürpriz olsun diyo bana..
Söylemek istemiyor kimseye..
Varmi gelen giden canim ben oldum adet ama sen sakin olma orkid bitti alamazsin :))Cuma ya da ctesi yaparım canım tabi olmazsamnedense bu ay hiç test yapayım heyecanım yok normalde geçen aya göre bugün olmam lazımdı yani 28. Gün eskiden hemen yapardım bugün ama nedense öleyim bu ay almadım yani test..
İnşallah gelmezde testte pozitifi görürsün canımsende ni hsg çektirmiştin yakın zamanda
aaaa ins canim yaparsin sen biseyYapıcam canım, o akşam kına var
ama arada minik bir şey ayarlıycam inş.
=))
nasılsın pinkkkkkkkkkk...?bebiş nasıl annesi?yerim ben o prensesi....aaaa ins canim yaparsin sen bisey
İki tarafta canım annemlerinde ağzında bakla islanmiyor sevinçten herşey ama ben cok stres olan bir insanımAnladim cnm bencede gerek yok .saklayan tipler olsa neyse ama saklamiyolarsa onlarda duymasin :))
henüz yapmadım canım...yarın yada gelen olmazsa inşallah olmazda pazar yapmayı düşünüyorum tatlım...LeYLa_21 abla bir daha test yaptin mi ?
Hadi insaAllah guzel haberler verirsin bizlere abla hayırlısıylahenüz yapmadım canım...yarın yada gelen olmazsa inşallah olmazda pazar yapmayı düşünüyorum tatlım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?