Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Günaydın hanımlar
Mor Seven canım geçmiş olsun. Bu olaylar son bulsun. Huzurlu bir ortamda yaşayalım ins.

Kartanesi_26 canım güzel haberlerini bekliyoruz canım

LeYLa_21 ateş güzel gidiyor. Hadi hayırlısı

@Ters Lale senden de güzel haberler bekliyoruz

Aynen canım başka ne isteriz ki..
Bi dahakine daha cok dikkat edecem bakalım az kaldı gitmeme..

amin canım...test yapmaya korkuyorum canım ya...şu cesaretimi bir toplayabilsem... Rabbim güzel sonuç göstersin inşallah...sonu bebiş olsun...

amin canım...test yapmaya korkuyorum canım ya...şu cesaretimi bir toplayabilsem... Rabbim güzel sonuç göstersin inşallah...sonu bebiş olsun...
Amin canım. Bebis gelmis olsun Ben de test yapmaya korkuyorum. Pazartesiyi beklerim

Yapmıştım canim negatif çıktı o yüzden beklemek istiyorum. Keşke hepimiz birden versek o güzel haberleri♥♡♥ Hatice nin konferansı vardı. Belki ordadir

Hadi hanımlar güzel haberler verirsiniz insAllah bizlere heyecanla bekliyoruz :)
@deeploneliness @Ters Lale LeYLa_21
Inşallah canım♥ Senin kontrol yarın mıydı?
Senden de güzel haberleri alırız ins.

Yok canım haftaya insAllah eşimin isi belli olsun hafta içi birgün gidecez doktora.

Canim benim cok gecmis olsun Allah korumus..
Yeni yeni geliyo internet bizde de suan...

Insallah bedenin seni yaniltir canim . Dunde konuştuk zaten olmazsa bu ay femara ile gelecek canim dr bana ek gidaya başlayabilirsiniz dedi aslinda 6ayda baslaniyo ben biraz erken baslamis oldum sadece muhallebi veriyorum oda organik cnm tatsiz oldugu icin meyve puresiyle veriliyo ondan oldu sanirim birazda usutmus olabilir cok hassas yetistirdim yaa hep sarip sarmaladim en ufak ruzgarda hemen usutuyo dogurup kapiya atamadim .hemen olsaydi belki bu kdar ustune dusmezdim .

güzel haberlerle gel inşallah canım...

Merhaba kızlar...
Mor Seven canım geçmiş olsun inşallah son bulur bu olaylar...
İnternet yoktu bizde de.. Benim de dün annem geldi sürpriz yaptı... Dün de ben test yaptım negatif tabiki

Merhaba hanımlar, başlık ve giriş dikkatimi çekti. Yazmak ve aranıza katılmak istedim herkesin gönlündeki hayırla olsunn inşAllah

Iyi yaptin canim benim hos geldin sefa geldin :)
Sen de anlatmak istersen hikayeni dinleriz.. ve seni de tanimis oluruz :) ♡

Merhaba kızlar...
Mor Seven canım geçmiş olsun inşallah son bulur bu olaylar...
İnternet yoktu bizde de.. Benim de dün annem geldi sürpriz yaptı... Dün de ben test yaptım negatif tabiki

Bi gün de gelicek yazıcaz buraya " pozitif tabiiysi "
inan kuzum ve unutma bu lafımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…