Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Al_pi nin de çarşambaymış hadi bakalım ikinizinde güzel haberlerinizi bekliyoruz o zamann :)

M M_atruska okudum Rabbim kabul etsin inşallah

Bişey sorcam kızlar duaları okurken mesela saadetim33 niyetine diye okuyorum sizde böyle mi yapıyosunuz sonuçta Allah biliyo kime niyet ettiğimizi dmi garip oluyo vesselam niyetine mesela

Bişey sorcam kızlar duaları okurken mesela saadetim33 niyetine diye okuyorum sizde böyle mi yapıyosunuz sonuçta Allah biliyo kime niyet ettiğimizi dmi garip oluyo vesselam niyetine mesela
Aynen öyle yapiyoruz .. Ama biz birbirimizin isimlerini bildigimiz icin isimlere niyet ediyoruz bilmediklerimizin nickine yani takma adina niyet ediyoruz ..

Al_pi nin de çarşambaymış hadi bakalım ikinizinde güzel haberlerinizi bekliyoruz o zamann :)

M M_atruska okudum Rabbim kabul etsin inşallah

M M_atruska canım okudum duani Rabbim kabul etsin insaAllah korunmayı biraktigin anda meleğin konuversin yuregine insAllah..

M M_atruska canım duânı okudum. Rabbim tez vakitte sağlıklı ve hayırlı gebelikler nasip etsin inşallah....
Canlarim Allah razi olsun hepinizden inşallah.

Saolasın canım kura için.. Dün ve bugün giremedim foruma hiç, yeni gördüm

Onemli degil canim girmeyen görmeyen var zaten bildirim yok gibi bisi ☺
Gören duyan okur nasil olsa sayi az bir gunde hepsini bile okuyabilirsiniz ..
Aynen canım haftasonu ya az okuyor zaten biz de tüm gün misafirlikteydij gerçi fazlasıyla moralim bozuldu. Bebek meselesinden adımızı kısıra çıkarmışlar...
Yarın okurum canım sakin sakin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…