Hatice'ciiim canım çok çok sevindim yaa maşallah sonucun gününe göre çok güzel bence Allah nazardan korusun 9 ay sonunda sağlıkla kucağına almak nasip olsun
Canım adıyla yaşasın inşallah sağlıklı mutlu başarılı güzel günleri olsun oğluşunun.. bu arada Tuna ismini çok severim benim de adıma yakın olduğu içinGünaydın kızlar :)
Haticeciğimin güzel haberine çok çok sevindim :) Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Beni sorarsanız baya toparlandım şükür
Alışmaya çalışıyorum :)
Bu arada bebişimin ismi Ahmet Tuna oldu :)
En sonunda adsız olmaktan kurtuldu çoocuğum
Süt maydanoz ise yaradikan verdim kan sonucumda 149.62 ciktiben sok geciriyorum tabii daha adetim biteli 12 gün oldu adet zamanim bile gelmedi
Rabbim ismiyle büyütsün inşallah ♥ kuzum dikişlerin ağrıyor mu halaGünaydın kızlar :)
Haticeciğimin güzel haberine çok çok sevindim :) Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Beni sorarsanız baya toparlandım şükür
Alışmaya çalışıyorum :)
Bu arada bebişimin ismi Ahmet Tuna oldu :)
En sonunda adsız olmaktan kurtuldu çoocuğum
Bende öyle düşündümm :) nasılsın kuzum minnak mideni bulandıryor muSüt maydanoz ise yaradi
Ayy ben şok oldum çoook ta sevindim Rabbim dualarimizi kabul ediyor cok sukur 2017de herkes anne olacak insallah ..Bende öyle düşündümm :) nasılsın kuzum minnak mideni bulandıryor mu
Aynen bir topiğe bakayım dedim baktım pozitif test çokkk sevindim vallaAyy ben şok oldum çoook ta sevindim Rabbim dualarimizi kabul ediyor cok sukur 2017de herkes anne olacak insallah ..
Iyiyim kuzum ee bulandiriyor artik eski keyfim yok midem hep havada bugun ilk defa uyumusum bu saate kadar oda havadan sanirim simsiyah hava ..
Sen nasilsin seninde su korumma süren bi bitse hemen ..
Amiiiiiiiin kuzum inşallah bu yıl hepimize çok iyi gelsinSaye- mutlaka doktora git progestana basla vemese bile sen al hemen basla anne bebeginin varligini bilmeden ona zarar vermezmis Bundan sonra dikkatli ol gerekirse izin al bi muddet dinlen ..
Bu arada kizlar biz duaya basladik haberlerde ard ardina gelmeye basladi
Allahim bu topikte anne olmayan kalmasin 2017de insallahhhh..
Ne iki yili be sezeryan sonrasi hamile kalan o kadar insan var ki kazara tabi :)Aynen bir topiğe bakayım dedim baktım pozitif test çokkk sevindim vallaben yerim o minnoşu büyüyor çok şükür annesi bulandırsın yaramaz bişi olmaz ♥♥ bende iyiyim kuzum şükür her halimize valla gülüm bu ay 6 ay oldu dr en az 1 sene dedi kızdı hatta dikişlerin iyilessin 2 olsun dedi ben 2 yıl çok dedim bakalım artık kısmet
Aslında kuzum fiziksellikten çok psikoloji olarak iyi ol diyor annem bile sezeryanlı ve 6 ayda kardeşime hamile kalmış ve normal doğum yaptı onda gülümNe iki yili be sezeryan sonrasi hamile kalan o kadar insan var ki kazara tabi :)
Kimseye de bisi olmuyor walla sen bi 6ay kadar sabret sonrasi Allah buyuk ..
Hic birseye sikayetim yok yeterki o iyi olsun zaten bulanmasa aklima kotu seyler geliyor o yuzden az bulansin ama bulansin
Bu arada Allah kabul etsin niyetliymissin ❤
Haticem güzel haberlerini bekliyoruz inşallah herşey çok güzel olacakAl_pi canım benim çok sağol inşallah bu sefer güzel bir hamilelik olur inşallah Allah nasip eder. Hala şaşkınim . Şimdi doktora gidiyorum inşallah güzel olur herşey
gözün aydın çook çokk sevindimAl_pi canım benim çok sağol inşallah bu sefer güzel bir hamilelik olur inşallah Allah nasip eder. Hala şaşkınim . Şimdi doktora gidiyorum inşallah güzel olur herşey
Olacak olacak her zamanda ayni sey olacak diye birsey yok ya ..Al_pi canım benim çok sağol inşallah bu sefer güzel bir hamilelik olur inşallah Allah nasip eder. Hala şaşkınim . Şimdi doktora gidiyorum inşallah güzel olur herşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?