- 4 Eylül 2014
- 288
- 245
- 33
çok sevindim herseyin yolunda olsun inş hep:)Dün gittim canim .. Cok şukur hersey yolunda :) Sagol sordugun icin topik durgun olunca bisi yazasim gelmiyor ..
ben uyarım canım salavat olabilirKizlar bu ayin 11inde Mevlid kandili varmis .. Ben bugun ögrendim ..
Katilmak isteyen olursa Peygamber Efendimiz icin Salavat Cekelim derim ben ..
Isteyen istedigi kadar ceksin bitiminde hem peygamber efendimize hediye ederiz hemde birbirimize dua ederiz olmaz mi ..
Baska fikirlere de acigim Ihlas suresinide okuyabiliriz ..
Evet Cnm salavat çekmeye bende başlamak istiyorum neden olmasın? Kontrolün iyi geçmiş gözüm aydın dün sormuştum kimlerin bu hafta kontrolü var diye kimse cvp yazmadı onun için bilmiyordum... darısı diğer kontrollerine olsunKizlar bu ayin 11inde Mevlid kandili varmis .. Ben bugun ögrendim ..
Isteyen istedigi kadar ceksin bitiminde hem peygamber efendimize hediye ederiz hemde birbirimize dua ederiz olmaz mi ..
Ablacım adetin geçti ama yapmıyon test nasıl dayanıyon Yap bi testte sevindir inşallah bizi..Cuma yapacam inşallah gelen giden olmazsa gülüm.. Duanızı eksik etmeyin ablacım...
Canım çok şükür çok sevindim Allah hep güzel günler göstersin.. Ben yoğunluktan yazamıyorum hiç alpi ya bi giriyorum alıntı yapıyorum o an işim çıkıyo gönderemiyom bakıyom sayfa kapanmış alıntı gitmiş ondan sonraDün gittim canim .. Cok şukur hersey yolunda :) Sagol sordugun icin topik durgun olunca bisi yazasim gelmiyor ..
Yoğunluğumdan dolayı öle belli bi sayı olsa bu sefer katılmıcaktım Alpi ama buma katılabilirim elimden geldiğince çekmeye çalışırım.Kizlar bu ayin 11inde Mevlid kandili varmis .. Ben bugun ögrendim ..
Sagol canim amin insallah hepimiz guzel haberler alalim ..çok sevindim herseyin yolunda olsun inş hep:)
Istedigin kadar cek canim sonra toplariz sayiyi tamamlariz duz bi sekilde ..ben uyarım canım salavat olabilir
Benim kontroller carsamba ama ben sali gidiyorum ikidir o yuzden supriz oluyor banada gidislerim ..Evet Cnm salavat çekmeye bende başlamak istiyorum neden olmasın? Kontrolün iyi geçmiş gözüm aydın dün sormuştum kimlerin bu hafta kontrolü var diye kimse cvp yazmadı onun için bilmiyordum... darısı diğer kontrollerine olsunkac haftalık olmuşsunuz Cnm?
vesselam_ cnm Sen de durumlar nedir?
Sagol canim .. Rabbim herkese nasip etsin .. Evet sayi yok ayin 11ine kadar cekebildigimiz kadar cekelim sonra sayilari toplariz duz bir sayiya tamamlar duamizi o gece ederiz ..Ablacım adetin geçti ama yapmıyon test nasıl dayanıyon Yap bi testte sevindir inşallah bizi..
Canım çok şükür çok sevindim Allah hep güzel günler göstersin.. Ben yoğunluktan yazamıyorum hiç alpi ya bi giriyorum alıntı yapıyorum o an işim çıkıyo gönderemiyom bakıyom sayfa kapanmış alıntı gitmiş ondan sonra
Ben bu süreçte çok etkilenmedim Allaha şükür yaşamam gereken kadar depresyonumu yaşıyom Yine devam ediyombi süre girmeyince kim ne yaptı ne oldu diye merak ediyorum zaten bakma ihtiyacı duyuyorum fırsat oldukça..
Yoğunluğumdan dolayı öle belli bi sayı olsa bu sefer katılmıcaktım Alpi ama buma katılabilirim elimden geldiğince çekmeye çalışırım.
sabrediyorum kuzum...inşallah pozitifi görür bu sefer sağlıklı bir gebelik yaşarım ya..dua edin nolur canımcım...Ablacım adetin geçti ama yapmıyon test nasıl dayanıyon Yap bi testte sevindir inşallah bizi..
Canım çok şükür çok sevindim Allah hep güzel günler göstersin.. Ben yoğunluktan yazamıyorum hiç alpi ya bi giriyorum alıntı yapıyorum o an işim çıkıyo gönderemiyom bakıyom sayfa kapanmış alıntı gitmiş ondan sonra
Ben bu süreçte çok etkilenmedim Allaha şükür yaşamam gereken kadar depresyonumu yaşıyom Yine devam ediyombi süre girmeyince kim ne yaptı ne oldu diye merak ediyorum zaten bakma ihtiyacı duyuyorum fırsat oldukça..
Yoğunluğumdan dolayı öle belli bi sayı olsa bu sefer katılmıcaktım Alpi ama buma katılabilirim elimden geldiğince çekmeye çalışırım.
Bende dayanamammm iyi sabırlısın abla inşallah güzel haberler verirsin bize merakla bekliyorum bendesabrediyorum kuzum...inşallah pozitifi görür bu sefer sağlıklı bir gebelik yaşarım ya..dua edin nolur canımcım...
selam kizlar nasilsiniz nöbet cikisi tekrar gittim ve muayenede dis gebelik teshisi konuldu tekrardan. bir bucuk yilda ikinci dis gebelik oldu bu maalesef. si mdilik küretaj olmadi sadece metotrexate igne oldum canim cok yandi. cuma deger düsmüs mü bakilacak tekrardan en son 278 olmustu fazla yükselmeden müdahale edildi. bu yapilan ilacv kemoterapi ilaci oldugu icin 3 ay korunma verildi. ve doktorum artik kendi basima bebel denemesini kesinlikle yasakladi tüp bebek baska secenek yok dedi. bende durumlar böyle eve geldim ve dinleniyorum. cuma nöbetimde tekrar kan verecegim insallah geek kalmaz kürtaja.Al_pi LeYLa_21 u-mutlu lale @derandiren ve merak eden tüm arkadaslarim sagolun bu hikayede böylelikle bitti. nasip tüp bebege artik
amin gülüm inşallah...hayırlısı Rabbimden...bende güzel haber vermek istiyorum kuzum...Bende dayanamammm iyi sabırlısın abla inşallah güzel haberler verirsin bize merakla bekliyorum bende
Kan ni verdin ablacigim ?amin gülüm inşallah...hayırlısı Rabbimden...bende güzel haber vermek istiyorum kuzum...
yok tatlım burda kan verme şansım yok..cuma idrar testi yapacam hayırlısıyla...günüm geçti ...dua edin olurmu?Kan ni verdin ablacigim ?
Ayy inşallah hamileisndir leyla abla sevimcli bi haber alalim senden insallah. eh iste abla agzimin kenarlari yirtilmis cok aciyor yara oldu iyilesmeden bidaha yirtiliyo ne yapacagimi sasirdim:) . bebekte iyi su disleri ciksa daha iyi olacak :).senin kizin nasilyok tatlım burda kan verme şansım yok..cuma idrar testi yapacam hayırlısıyla...günüm geçti ...dua edin olurmu?sen nasılsın kübracım çocuk iyimi?
geçmiş olsun canım...diş çıkarma işi zor valla..Allah yardım etsin ateşlenir dikkat et...kızımda iyi teyzesi çok şükür...okula gidip geliyor..evde dadısıyla oyun oynuyormuş şimdi aradım...inşallah hamileyimdir gülüm..inşallah eşimin rüyası çıkar...artık mutlu olmak istiyorum şu sis perdesi aralansın..giden yavrumun yerini hayırlısıyla doldursun Yüce Rabbim...dua bekliyorum gülüm...Ayy inşallah hamileisndir leyla abla sevimcli bi haber alalim senden insallah. eh iste abla agzimin kenarlari yirtilmis cok aciyor yara oldu iyilesmeden bidaha yirtiliyo ne yapacagimi sasirdim:) . bebekte iyi su disleri ciksa daha iyi olacak :).senin kizin nasil
gözün aydın canım..kontrol güzel geçmiş...her zaman iyi geçsin inşallah tüm hamişlerimizin kontrolleri...Al_pi bebeğinin iyi olmasina sevindim canim çok şükür dokuz ay hep iyi olsun insAllah..
Al_pi Kartanesi_26 kızlar sagolun ilginiz için :) canim senin kontrol ne zaman bu kez cinsiyeti gösterir insAllah.
Cuma günü gitme lütfen
Bizde iyiyiz çok şükür herşey yolunda ayın 19unda ikili test için gidecem..
Bazı istenmeyen testler vardı onu istedi doktor..inssAllah temiz çıkar
Ins abla. kulaklarinada vuruyo galiba surekli kulagini cekistiriyo . hakkinda hayirlisi olsun ims hamilesindir saglikli sihatli tas gibi hamilelik nasip etsin rabbim tum isteyenleregeçmiş olsun canım...diş çıkarma işi zor valla..Allah yardım etsin ateşlenir dikkat et...kızımda iyi teyzesi çok şükür...okula gidip geliyor..evde dadısıyla oyun oynuyormuş şimdi aradım...inşallah hamileyimdir gülüm..inşallah eşimin rüyası çıkar...artık mutlu olmak istiyorum şu sis perdesi aralansın..giden yavrumun yerini hayırlısıyla doldursun Yüce Rabbim...dua bekliyorum gülüm...
aminnnnnn canım sağolasın kuzum...çok ağrısı olursa doktora götür.onun jeli var diş çıkan yere sürülüyor..eziyet çekmesin kuzucuk...Ins abla. kulaklarinada vuruyo galiba surekli kulagini cekistiriyo . hakkinda hayirlisi olsun ims hamilesindir saglikli sihatli tas gibi hamilelik nasip etsin rabbim tum isteyenlere
Jelimiz varda cok surmuyirum lokal anestezi etki gösteriyormus bide yiyo surunce yalana yalana bitiriyor :)aminnnnnn canım sağolasın kuzum...çok ağrısı olursa doktora götür.onun jeli var diş çıkan yere sürülüyor..eziyet çekmesin kuzucuk...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?