Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

inş canım benim çok sağol inşallah duyarım ve duyunca yazacağım :)

Allah yardımcınız olsun inşallah iyi olur deden

Amin haticem. Rabbim acil şifalar versin dedene. sen nasilsin

Canım iyiyim sağolasın. Sen nasılsın? Dr a daha gitmedim. İlk kontrol günü iki dr a gitmiştim. İlk dr keseyi kanama alanı ile ölçmüştü bir gariplik olduğunu anlamıştım. İkinci dr dan memnun kaldım. Cuma ya da hafta sonu gidebilirim tekrardan

Iyiyim kuzum. inşallah gaz sancısı çekmez paşan. nasıl gidiyor annelik

Al_pi bende gittiğim özel hastaneyi meraktan aradım sordum 237 tl imiş...
Neyse bisey dicektimde susayim..
Ben bu arada devlette yaptiriyorum ücretsiz
Sanırım butun testlerimi orda yaptırırım ..

Nasipten ötesi yok canim. cok yoruldun tukemdin belli ama sonu o kdar guzel olacakki hepsini unutacaksin Allahin izniyle
amin canim insallah..
yuh diyorum yaa nasil insan bunlar...
evet canim cok yaygin artik Allah herkese sifa versin insallah..
sagol canim insallah ...
Saye- Cnm coook geçmiş olsun Rabbim şifasını versin dedenin... sen nasılsın?
amin canim insallah . bende iyim sükür yarin beta hcg bakilacak düsüp düsmedigine bakilacak en son 185 cikti olmazsa tekrar igne yapilacak canim
Canim benim çok geçmiş olsun allahım acil şifalar versin dedene ve tum hastalara
Bende kendi dedemden biliyorum canim çok zorlu bir süreç allahım sizlerede sabır versin yardımcınız olsun
amin canim insallah zorlu bi sürec gercekten
Allah yardımcınız olsun inşallah iyi olur deden
insallah canim sagolasin..
Amin haticem. Rabbim acil şifalar versin dedene. sen nasilsin
amin canim insallah. bende iyim canim yarin kontrole gidecegim kan verecegim insallah düsmüstür.

Inşallah kuzum 185e düştüyse daha da düşmüştür bence

@deeploneliness şükür özlemcim daha iyiyim... bende merak ediyorum napıyor içerdeki kuzu diye,haftaya 1 ay olacak... Cnm inşallah büyümüştür gzl gzl yavrun dra dua ile gir içimden gzl olumlu şeyler geçiyor hayırlı hbrini bekliyoruz...

Canım inşallah çok teşekkür ederim

gzm43 canım tedavin hayırlı olsun. Sonu bebiş olsun inş.

İnşallah canım sağolasın

Benim cvp geçten de gec oldu kbkma artik usengec lale :) . kiz ne var adamin agzina iki parmak bal calacan canim cicim.aşkım hop yatak . anne pink cok yorgun uykusuz sabaha kadar vaziyet bu bu cocuk uyumadan nasil buyuyecek . yapmisken ulusunu yap bunarada tooige giremeyek bisey kaybetmedin kimse kimseyle konuşmuyo

Gaz sancisina nurse harvays cok iyi geliyor canim gecmisnolsun bebise. 6 aylık oldu hala gaz sancisi oluyo kizimda

Ins düşmüştür cnm deger

Al_pi bende gittiğim özel hastaneyi meraktan aradım sordum 237 tl imiş...
Neyse bisey dicektimde susayim..
Ben bu arada devlette yaptiriyorum ücretsiz
Sanırım butun testlerimi orda yaptırırım ..
Aa ne kadar da pahali ben bugun yaptirdim 20 tl verdim ozelde .. 100 lirayi gozden cikarmistim ama bende sasirdim ayrintili icinde randevu aldim 20ile 24.hafta arasinda yapilacak .

Aa ne kadar da pahali ben bugun yaptirdim 20 tl verdim ozelde .. 100 lirayi gozden cikarmistim ama bende sasirdim ayrintili icinde randevu aldim 20ile 24.hafta arasinda yapilacak .
Benimki bir pazartesi geç olmaz di mi yaa o zamana verdielr randevuyu. 12+5 olacam
Oralarda çok uygun alpi ayrıntılarda çok uygun gittiğim özel hastane kim bilir ne kadar der ayrıntılıya..ama ben yine devlete

Sağolasın canim Inşallah. Ben de oyle dusunmek istiyorum. Bakalim..Seninkinin de cinsiyeti belli olur yakinda Zaman çabuk ilerliyor. Güzel haberlerini bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…