- 4 Eylül 2014
- 288
- 245
- 33
inş canım benim çok sağol inşallah duyarım ve duyunca yazacağım :)Günaydın kızlar...
gzm43 cnm hayırlı olsun tedavin şimdiden inşallah gebelik ile sonuçlanır
Saye- Cnm coook geçmiş olsun Rabbim şifasını versin dedenin... sen nasılsın?
hamaratcann gzlim iyi düşün hep inşallah o pıtpıtları duyacaksın... bizide hbrdar et olur mu?
@TaeYang oyyy minik kuzu ya...bnm için kokla annesi inşallah son olur o sancılar...
@deeploneliness cnm naptın gittinmi dr a? Herşey yolundadır inşallah...
Allah yardımcınız olsun inşallah iyi olur dedeniyi geceler kizlar nasilsiniz. dedem geldi bugün ilk radyoterapisini aldi kanser kemiklerede yayilmis maalesef cok agrisi var. radyoterapi 10 gün sürecek sonrasinda kemoterapiye baslanacak rabbim tüm hastalarla birlikte dedeme e sifa versin insallah.
Amin haticem. Rabbim acil şifalar versin dedene. sen nasilsiniyi geceler kizlar nasilsiniz. dedem geldi bugün ilk radyoterapisini aldi kanser kemiklerede yayilmis maalesef cok agrisi var. radyoterapi 10 gün sürecek sonrasinda kemoterapiye baslanacak rabbim tüm hastalarla birlikte dedeme e sifa versin insallah.
Canım iyiyim sağolasın. Sen nasılsın? Dr a daha gitmedim. İlk kontrol günü iki dr a gitmiştim. İlk dr keseyi kanama alanı ile ölçmüştü bir gariplik olduğunu anlamıştım. İkinci dr dan memnun kaldım. Cuma ya da hafta sonu gidebilirim tekrardanGünaydın kızlar...
hamaratcann gzlim iyi düşün hep inşallah o pıtpıtları duyacaksın... bizide hbrdar et olur mu?
@TaeYang oyyy minik kuzu ya...bnm için kokla annesi inşallah son olur o sancılar...
Iyiyim kuzum. inşallah gaz sancısı çekmez paşan. nasıl gidiyor annelikKızlar herkese selam nasılsınız?
Bebişten fırsat bulamıyorum bu ara, bir de dün baya huzursuzdu gazdan kıvrandı sürekli yavrum. İnşallah bugün sancı Çekmez.
Gecmişi okuyamadım herkes iyidir inşallah.
Haticecim geçmiş olsun, Allah şifa versin dedeciğine.
amin canim insallah..Nasipten ötesi yok canim. cok yoruldun tukemdin belli ama sonu o kdar guzel olacakki hepsini unutacaksin Allahin izniyle
yuh diyorum yaa nasil insan bunlar...Aminn canim parmagini kes deseler kesemezsin nasil bi beyin yikamadirki bu kendi caniyla birlikte milletin ocagina ateş dusuruyorlar pislikler gebersin hepsi bok beyinliler..... evet canim yaa esimden asla hic bi konuda utanmam oyle denk gelince o kadar utandimki anlatamam hemen gittik oradan terbiyesizler. basindaki turbandan utansin kandil gunu
evet canim cok yaygin artik Allah herkese sifa versin insallah..Canım çok çok geçmiş olsun grip gibi birşey oldu bu hastalık yaaamin amin Yarabbim tüm hastalara şifa ver insAllah
Rabbim yar ve yardımcısı olsun Rabbim Şafi adıyla şifasini versin dececigininde insaAllah.
sagol canim insallah ...Kızlar herkese selam nasılsınız?
Bebişten fırsat bulamıyorum bu ara, bir de dün baya huzursuzdu gazdan kıvrandı sürekli yavrum. İnşallah bugün sancı Çekmez.
amin canim insallah . bende iyim sükür yarin beta hcg bakilacak düsüp düsmedigine bakilacak en son 185 cikti olmazsa tekrar igne yapilacak canimSaye- Cnm coook geçmiş olsun Rabbim şifasını versin dedenin... sen nasılsın?
amin canim insallah zorlu bi sürec gercektenCanim benim çok geçmiş olsunallahım acil şifalar versin dedene ve tum hastalara
Bende kendi dedemden biliyorum canim çok zorlu bir süreç allahım sizlerede sabır versin yardımcınız olsun
insallah canim sagolasin..Allah yardımcınız olsun inşallah iyi olur deden
amin canim insallah. bende iyim canim yarin kontrole gidecegim kan verecegim insallah düsmüstür.Amin haticem. Rabbim acil şifalar versin dedene. sen nasilsin
Inşallah kuzum 185e düştüyse daha da düşmüştür benceamin canim insallah..
yuh diyorum yaa nasil insan bunlar...
evet canim cok yaygin artik Allah herkese sifa versin insallah..
sagol canim insallah ...
amin canim insallah . bende iyim sükür yarin beta hcg bakilacak düsüp düsmedigine bakilacak en son 185 cikti olmazsa tekrar igne yapilacak canim
amin canim insallah zorlu bi sürec gercekten
insallah canim sagolasin..
amin canim insallah. bende iyim canim yarin kontrole gidecegim kan verecegim insallah düsmüstür.
insallah canim ama kanama leke leke oluyor iyi düsmüyor galiba. birde ben bu durumda namaz kilabilir miyim senceInşallah kuzum 185e düştüyse daha da düşmüştür bence
Günaydın kızlar...
Benim cvp geçten de gec oldu kbkma artik usengec lale :) . kiz ne var adamin agzina iki parmak bal calacan canim cicim.aşkım hop yatakİyi akşamlar herkese kızlar.. bu ara çok yoğunum hiç vaktim yok topiğe bile girio bakamıyorum
@umutLatahzen canım duayı bu hafta yaparsak ben katılamam ptesi gününe kadad yoğunluğum devam edicek sonrası Allah Kerim..
Canım benim biraz geç oldu ama iyi geceler diyim bende sana:)
Ben öle politik olamıyorum kız içim neyse dışımda bir:)
Ayrıca utanılcak bişey yok tatlış pink hamarat pink anne pink mucukk.. şu emojilerden bile koyamıyom yorgunluktan idare et
Gaz sancisina nurse harvays cok iyi geliyor canim gecmisnolsun bebise. 6 aylık oldu hala gaz sancisi oluyo kizimdaKızlar herkese selam nasılsınız?
Ins düşmüştür cnm degeramin canim insallah..
yuh diyorum yaa nasil insan bunlar...
evet canim cok yaygin artik Allah herkese sifa versin insallah..
sagol canim insallah ...
amin canim insallah . bende iyim sükür yarin beta hcg bakilacak düsüp düsmedigine bakilacak en son 185 cikti olmazsa tekrar igne yapilacak canim
amin canim insallah zorlu bi sürec gercekten
insallah canim sagolasin..
amin canim insallah. bende iyim canim yarin kontrole gidecegim kan verecegim insallah düsmüstür.
insallah canimIns düşmüştür cnm deger
Aa ne kadar da pahali ben bugun yaptirdim 20 tl verdim ozelde .. 100 lirayi gozden cikarmistim ama bende sasirdim ayrintili icinde randevu aldim 20ile 24.hafta arasinda yapilacak .Al_pi bende gittiğim özel hastaneyi meraktan aradım sordum 237 tl imiş...
Neyse bisey dicektimde susayim..
Ben bu arada devlette yaptiriyorum ücretsiz
Sanırım butun testlerimi orda yaptırırım ..
Profun ücreti zaten pahali canim o yuzden prof haric dedim :)Ben profa gittiğim icin cevap vermedim canim benim ki baya pahalıymış bu arada onu gördüm
Benimki bir pazartesi geç olmaz di mi yaa o zamana verdielr randevuyu. 12+5 olacamAa ne kadar da pahali ben bugun yaptirdim 20 tl verdim ozelde .. 100 lirayi gozden cikarmistim ama bende sasirdim ayrintili icinde randevu aldim 20ile 24.hafta arasinda yapilacak .
Sağolasın canim Inşallah. Ben de oyle dusunmek istiyorum. Bakalim..Seninkinin de cinsiyeti belli olur yakinda@deeploneliness şükür özlemcim daha iyiyim... bende merak ediyorum napıyor içerdeki kuzu diye,haftaya 1 ay olacak... Cnm inşallah büyümüştür gzl gzl yavrun dra dua ile gir içimden gzl olumlu şeyler geçiyorhayırlı hbrini bekliyoruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?