Maşallah canım, cok sevindimKızlar kızlar benimde prensesim olacakmış
Heheh pembesini alacagim hemen o emziginyasasin Alpiii cok sevindim saglicakla kucagina almayi nasip etsin Allahim prensess tahminlerimiz doğru cikti aventinn emzigini al begendigin modelini
Sagol canim .. Amin insallah .. Darisi sana gonlunden ne geciyor bilmiyorum ama anneler hissediyor eminim .. Bana herkes erkek dedi ben kiz dedim benim dedigim cikti ve hep erkek bebek gördüm ruyamda tersi olur derler ya ..Maşallah canım, cok sevindimAllah gönlüne göre verdi Güzel sağlıklı bir ömrü olsun Inşallah. .
Canım sağlıklı olsun yeter ki. Elbet içimden gecen ve esimin ailesinin de çok istediği kız evlat. Onlar da erkek çok olduğu icinSagol canim .. Amin insallah .. Darisi sana gonlunden ne geciyor bilmiyorum ama anneler hissediyor eminim .. Bana herkes erkek dedi ben kiz dedim benim dedigim cikti ve hep erkek bebek gördüm ruyamda tersi olur derler ya ..
Amin canim insallah benim kese konumu tuttu ikili testeki beta hcgde tuttu :)Canım sağlıklı olsun yeter ki. Elbet içimden gecen ve esimin ailesinin de çok istediği kız evlat. Onlar da erkek çok olduğu icinBenim icime dogansa erkek. Simdi benim kedilerim var biri disi biri erkek. Ikisi de ayrı tatlı. Huylari birbirinden farklı Rabbim herkesin gönlüne göre versin ins.
Ne güzel bir tahminAmin canim insallah benim kese konumu tuttu ikili testeki beta hcgde tuttu :)
Senin bebisin kafa kesede ne tarafta
Ayni benimki gibiymis seninde kese fasulye gibiyse erkek yuvarlaksa kiz diyorlar ama benimki fasulye gibiydi kafasida sağdaydi kesenin icinde ..Ne güzel bir tahminbenim kese sağda. Bebek de sırt üstü kesenin sağında. Kafa da sağda kese fasulye gibi uzunlamasina
Bakalım tutacak miAyni benimki gibiymis seninde kese fasulye gibiyse erkek yuvarlaksa kiz diyorlar ama benimki fasulye gibiydi kafasida sağdaydi kesenin icinde ..
Nub teorisi sayfasindan okuduklarima gore 100de bir tutmayan var kafa soldaysa erkek sagdaysa kiz teorisinin yani ..
Bakalim senin ne olacak tutacak mi ne zaman kontrolun ?
Aminnn inşallah canım.. çocuk çocuk diye soranların gözüne sokmayı planlıyorum Allah nasip ederse heh oldu alın bakalım napıcaksınız diyeMahalle baskısı insanı bunaltıyo
600 tl çok ucuzmuş gerçekten ama işte ucuz etin yahnisi lafı vardır ya hep öle oluyo nedense.. gidip amerikanda memorial de yaptırmam diye düşünüyorum ama bahçeciye filan mı sorsam. Ben bezmialemde aldım bu sonucu dr. Da burdada yapılıyo ama ücretli dedi eşimde ordamı yaptırsak ennazından araştırma hastanesi dedi. Telle fiyat bilgisi verirler mi acepbide ne gibi bi süreç oluyo bilgilendirebilir misin cnm rica etsem
canım içime kurt düşürdün bizim ayrı yerlerde oldu ama yıkandıktan sonra aldık doktora gitmemiz arabayla en fazla 10 dk sürdü ve bekliyolardı hemen başlandı inşallah öyle bi sorun yaşamamışımdırAynen canim gönlünü rahat tut sen. Bende aşılama yaptırmıştım hemde baya ucuzdu herşey dahil 600 tl ama olmadı zaten hastanedeki başka doktor demişti bize burda aşılamayla hamile kalan görmedim diye basımızdan asagiya kaynar su dökülmüştüo yüzden diyorum tam teşekküllü bir hastaneye git ki en azından bi ise yarasın spermler dışarda yıkanınca hastaneye en fazla yarım saatte gitmen gerekiyor ama ordaki doktor yarım saat hikaye dedi yarısı ölüyo falan demişti.
İlk önce aşılama icin kendinizi hazırlayın zor bir süreç değil emin ol :) iyice düşünün karar verin olmazsayi düşünün psikolojik olarak kendinizi hazırlayın herseye olumlu yada olumsuz sonrasında herşey kolay zaten :) hakkında hayırlısı canim benim
Topikte ikili tarama da ögrenen çok kisi oldu bizde ama 11.hafta riskli zaten ogrensende degisebilir biraz daha sabir bunlar guzel heyecanlar simdi bizde isim heyecani basladi sonrada kime benzeyeeck heyecani baslarBakalım tutacak miO zaman inşallah tutar diyelim Dündu kontrolüm. Bir sonraki 11.hafta ikili tarama testi icin gideceğim. O zamana belli olmaz herhalde kızsa dimi?
Aman sakin ha güzelim olumsuz sakin düşünme olur mu bizim hastane cok dandikti senin yazdıklarını okudum ben fena değildi bence bana sana yaptıklarının yarısını yapmadi serefsiz hatta aşılama sırasında içimden bir ses bence yalandan birşeyler yapıyor dolandırıcı gibi seyler geçmişti :) içini rahat tut psikolojini bozma her yer ayni değildir merak etme :) insallah bebisin sana tutunmuştur da hayırlı haberlerini alırızcanım içime kurt düşürdün bizim ayrı yerlerde oldu ama yıkandıktan sonra aldık doktora gitmemiz arabayla en fazla 10 dk sürdü ve bekliyolardı hemen başlandı inşallah öyle bi sorun yaşamamışımdır
Bi ara istersen öğren fiyatı Bezmialemin bir kısmı ücretli ben oraya detaylıyı sormuştum ama oraya gitmiştim 200 lira dedi dışarıda 185 e yaptırdım.Aminnn inşallah canım.. çocuk çocuk diye soranların gözüne sokmayı planlıyorum Allah nasip ederse heh oldu alın bakalım napıcaksınız diyeMahalle baskısı insanı bunaltıyo
600 tl çok ucuzmuş gerçekten ama işte ucuz etin yahnisi lafı vardır ya hep öle oluyo nedense.. gidip amerikanda memorial de yaptırmam diye düşünüyorum ama bahçeciye filan mı sorsam. Ben bezmialemde aldım bu sonucu dr. Da burdada yapılıyo ama ücretli dedi eşimde ordamı yaptırsak ennazından araştırma hastanesi dedi. Telle fiyat bilgisi verirler mi acepbide ne gibi bi süreç oluyo bilgilendirebilir misin cnm rica etsem
Amin canım Rabbim nerde evlat özlemi ceken varsa sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin. Hepimiz zorlu yollardan geçtik. Rabbim tamamına erdirmeyi de nasip eder ins. Guzel bir isim bulacağınıza eminimTopikte ikili tarama da ögrenen çok kisi oldu bizde ama 11.hafta riskli zaten ogrensende degisebilir biraz daha sabir bunlar guzel heyecanlar simdi bizde isim heyecani basladi sonrada kime benzeyeeck heyecani baslar
Rabbim herkese nasip etsin bu duygulari insallah ..
Evet Bir kizçe de bizim evimize geliyor :) Senin pasa kocaman olmustur artik kime benziyor annemi babami :)Al_pi ve Kartanesi_26 canlar birer prenses daha geliyormuş gözünüzaydın:) Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin darısı tüm isteyen arkadaşlarımın başına
Rabbim size de bu haftalara gelmeyi nasip etsin,sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin YaradanEvet Bir kizçe de bizim evimize geliyor :) Senin pasa kocaman olmustur artik kime benziyor annemi babami :)
Deranim tesekkur ederim canim sira sende az kaldi senin prensesi kucagina almaya ..
Amin aminn darisi diger arkadaslara insallah ..
Dikkat etmeye çalıştık zaten 10 dk da olsa avcumuzun içinde sıcak tuttuk falan ama nasip işte olcağı varsa olur olmucaksa elden bişey gelmiyo bekliyorum bakalım 10 gün kaldı öğrenmeyeAman sakin ha güzelim olumsuz sakin düşünme olur mu bizim hastane cok dandikti senin yazdıklarını okudum ben fena değildi bence bana sana yaptıklarının yarısını yapmadi serefsiz hatta aşılama sırasında içimden bir ses bence yalandan birşeyler yapıyor dolandırıcı gibi seyler geçmişti :) içini rahat tut psikolojini bozma her yer ayni değildir merak etme :) insallah bebisin sana tutunmuştur da hayırlı haberlerini alırız
İyi canim benim birşey kalmamış hayırlısı olur insallah :) insallah güzel haberlerini alırız :) bu arada belirti falan bekliyorsundur şimdi :) hic kendini dinleme İnanki bebis hareket etmese hamile olduğumu anlamayacağım hiç bir belirtim olmadı herkeste farklı oluyormus bu doğruymuş :))Dikkat etmeye çalıştık zaten 10 dk da olsa avcumuzun içinde sıcak tuttuk falan ama nasip işte olcağı varsa olur olmucaksa elden bişey gelmiyo bekliyorum bakalım 10 gün kaldı öğrenmeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?