Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

yasasin Alpiii cok sevindim saglicakla kucagina almayi nasip etsin Allahim prensess tahminlerimiz doğru cikti aventinn emzigini al begendigin modelini
Heheh pembesini alacagim hemen o emzigin Dunden beri kendimi kiyafet bakarken buluyorum Nasil vakit geciyor ya 5.bucuk ay kaldi doguma rabbim nasip ederse insallah ..

Maşallah canım, cok sevindim Allah gönlüne göre verdi Güzel sağlıklı bir ömrü olsun Inşallah. .
Sagol canim .. Amin insallah .. Darisi sana gonlunden ne geciyor bilmiyorum ama anneler hissediyor eminim .. Bana herkes erkek dedi ben kiz dedim benim dedigim cikti ve hep erkek bebek gördüm ruyamda tersi olur derler ya ..

Sagol canim .. Amin insallah .. Darisi sana gonlunden ne geciyor bilmiyorum ama anneler hissediyor eminim .. Bana herkes erkek dedi ben kiz dedim benim dedigim cikti ve hep erkek bebek gördüm ruyamda tersi olur derler ya ..
Canım sağlıklı olsun yeter ki. Elbet içimden gecen ve esimin ailesinin de çok istediği kız evlat. Onlar da erkek çok olduğu icin Benim icime dogansa erkek. Simdi benim kedilerim var biri disi biri erkek. Ikisi de ayrı tatlı. Huylari birbirinden farklı Rabbim herkesin gönlüne göre versin ins.

Amin canim insallah benim kese konumu tuttu ikili testeki beta hcgde tuttu :)
Senin bebisin kafa kesede ne tarafta

Amin canim insallah benim kese konumu tuttu ikili testeki beta hcgde tuttu :)
Senin bebisin kafa kesede ne tarafta
Ne güzel bir tahmin benim kese sağda. Bebek de sırt üstü kesenin sağında. Kafa da sağda kese fasulye gibi uzunlamasina

Ne güzel bir tahmin benim kese sağda. Bebek de sırt üstü kesenin sağında. Kafa da sağda kese fasulye gibi uzunlamasina
Ayni benimki gibiymis seninde kese fasulye gibiyse erkek yuvarlaksa kiz diyorlar ama benimki fasulye gibiydi kafasida sağdaydi kesenin icinde ..
Nub teorisi sayfasindan okuduklarima gore 100de bir tutmayan var kafa soldaysa erkek sagdaysa kiz teorisinin yani ..
Bakalim senin ne olacak tutacak mi ne zaman kontrolun ?

Bakalım tutacak mi O zaman inşallah tutar diyelim Dündu kontrolüm. Bir sonraki 11.hafta ikili tarama testi icin gideceğim. O zamana belli olmaz herhalde kızsa dimi?

Benim durumuma sevinen bile var düşün insanların kendi başına gelmeden ne anlasınlar ah bi olsun daaaa yüzünü göreyim

canım içime kurt düşürdün bizim ayrı yerlerde oldu ama yıkandıktan sonra aldık doktora gitmemiz arabayla en fazla 10 dk sürdü ve bekliyolardı hemen başlandı inşallah öyle bi sorun yaşamamışımdır

Bakalım tutacak mi O zaman inşallah tutar diyelim Dündu kontrolüm. Bir sonraki 11.hafta ikili tarama testi icin gideceğim. O zamana belli olmaz herhalde kızsa dimi?
Topikte ikili tarama da ögrenen çok kisi oldu bizde ama 11.hafta riskli zaten ogrensende degisebilir biraz daha sabir bunlar guzel heyecanlar simdi bizde isim heyecani basladi sonrada kime benzeyeeck heyecani baslar
Rabbim herkese nasip etsin bu duygulari insallah ..

Aman sakin ha güzelim olumsuz sakin düşünme olur mu bizim hastane cok dandikti senin yazdıklarını okudum ben fena değildi bence bana sana yaptıklarının yarısını yapmadi serefsiz hatta aşılama sırasında içimden bir ses bence yalandan birşeyler yapıyor dolandırıcı gibi seyler geçmişti :) içini rahat tut psikolojini bozma her yer ayni değildir merak etme :) insallah bebisin sana tutunmuştur da hayırlı haberlerini alırız

Bi ara istersen öğren fiyatı Bezmialemin bir kısmı ücretli ben oraya detaylıyı sormuştum ama oraya gitmiştim 200 lira dedi dışarıda 185 e yaptırdım.
Tatlım bahçeci bu konuda da iyidir bence hatta gidersen eğer ücretsiz doktorlarla konuşup bilgi bile alabiliyorsun takı muayene edene kadar :)
Bide sürekli gidebileceğin yakınlıkta olursa iyi olur çünkü yumurta takibi sırasında birkaç kez seni çağırıyorlar gidebilecek misin esin sadece aşılama yapılacağı zaman sperm ornegi veriyo onun dışında ona pek ihtiyaç duyulmuyor. Bana doktor ilk başta ilaç verdi yumurta gelişimini gözledi sonrasında çatlatma iğnesi verdi spermler yıkandı geldik falan ama tutmadi. Dediğim gibi son zamanlarda doktora olan güvenim sıfıra inmişti iç gudusel olarak sanırım

Amin canım Rabbim nerde evlat özlemi ceken varsa sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin. Hepimiz zorlu yollardan geçtik. Rabbim tamamına erdirmeyi de nasip eder ins. Guzel bir isim bulacağınıza eminim

Al_pi cim kızçe geliyormuş gözün aydın :)
Hayırlı sağlıklı bir evlat olsun.

Al_pi ve Kartanesi_26 canlar birer prenses daha geliyormuş gözünüzaydın:) Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin darısı tüm isteyen arkadaşlarımın başına
Evet Bir kizçe de bizim evimize geliyor :) Senin pasa kocaman olmustur artik kime benziyor annemi babami :)
Deranim tesekkur ederim canim sira sende az kaldi senin prensesi kucagina almaya ..
Amin aminn darisi diger arkadaslara insallah ..

Evet Bir kizçe de bizim evimize geliyor :) Senin pasa kocaman olmustur artik kime benziyor annemi babami :)
Deranim tesekkur ederim canim sira sende az kaldi senin prensesi kucagina almaya ..
Amin aminn darisi diger arkadaslara insallah ..
Rabbim size de bu haftalara gelmeyi nasip etsin,sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Yaradan

Dikkat etmeye çalıştık zaten 10 dk da olsa avcumuzun içinde sıcak tuttuk falan ama nasip işte olcağı varsa olur olmucaksa elden bişey gelmiyo bekliyorum bakalım 10 gün kaldı öğrenmeye

Dikkat etmeye çalıştık zaten 10 dk da olsa avcumuzun içinde sıcak tuttuk falan ama nasip işte olcağı varsa olur olmucaksa elden bişey gelmiyo bekliyorum bakalım 10 gün kaldı öğrenmeye
İyi canim benim birşey kalmamış hayırlısı olur insallah :) insallah güzel haberlerini alırız :) bu arada belirti falan bekliyorsundur şimdi :) hic kendini dinleme İnanki bebis hareket etmese hamile olduğumu anlamayacağım hiç bir belirtim olmadı herkeste farklı oluyormus bu doğruymuş :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…