- 15 Haziran 2014
- 13.660
- 30.893
- 798
Ooo topik aylar oldu açılalı :) nerdeydın sen canım :)))anammm topıgımız acılmıs hayırlı ugurlu olsun ıns
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ooo topik aylar oldu açılalı :) nerdeydın sen canım :)))anammm topıgımız acılmıs hayırlı ugurlu olsun ıns
evet cnm geçen ay aşılama yaptırdım ya ilaçların etkisindenmidir nedir normalde 12.günü yumurtlarım bugün 15.günüm uzayan akıntım var 2 gündür henüz yumurtlamadım:)Yumurtlamayan tavuk muAllah iyliğini versin sabah sabah güldürdün beni
![]()
İnşallah canım...evet çok seviyor kreşi..Allahtan bir o durum iyi yani...Günaydin semosumnasilsin?
Kiyamam ya, haftasonu iyice uykunu alip toparlanirsin insallah bitanem
Prensesin krese severek gidiyor mu?
Sükür balim iyi diyelim iyi olalim. Cok enerjik uyandim bugün![]()
Sükür canim bende iyiyim... Ay Allah iyiligini versin :) gec yumurtlarsin belki canim? Ama tabi git yinede doktora, icin rahat etsin.iyiyimm cnm sen nasılsınn :) saldım vallahi yumurtlayamayan tavukum ben bu ay kızlarr:) yarın doktora gidicem
Amin canim insallah... Hosgeldin, gözlerimiz yollarda kaldi :)anammm topıgımız acılmıs hayırlı ugurlu olsun ıns
Masallah kuzuma, insallah hep böyle kalir :)İnşallah canım...evet çok seviyor kreşi..Allahtan bir o durum iyi yani...![]()
amin bitanem..darısı başınıza olsun tatlı meleğim benim.....Rabbim sizlerede yaşatsın bu güzel duyguları...Sükür canim bende iyiyim... Ay Allah iyiligini versin :) gec yumurtlarsin belki canim? Ama tabi git yinede doktora, icin rahat etsin.
Amin canim insallah... Hosgeldin, gözlerimiz yollarda kaldi :)
Masallah kuzuma, insallah hep böyle kalir :)
Amin bitanem cümlemize insallahamin bitanem..darısı başınıza olsun tatlı meleğim benim.....Rabbim sizlerede yaşatsın bu güzel duyguları...![]()
UYUYORDUR....
ay ne güsel ya bende tadabilecekmiyim o duyguları acabasaat 12:00 de kuzucuğumun veli toplantısı var...bu benim ilk veli toplantım olacak kızlar....darısı hepinizin başına
![]()
Gecmis oldun cnm.bugun nasilsinDün geceki 9 saatlik maraton un ardından bu gece kızımı saat 22:20 de uyutmayı başardım.şimdide benim uykum gelmiyor.. Sağ kasığımda ağrı var. Ayaklarımı üşüttüm sanırım.
Ben bilmeden yağladımbelkide cuup diye kaydı @vesonun dedıgı gibi
acıyordu dur accık zeytınyagı sureyımde rahat olsun dedim iyi birsey yapmışım
sıra sizde yağlayın walla çok güzel oluyor kayıyo
![]()
Niye gusül bozulsun ki yağ bu canım ne olacak ki .. Ben cok yağlarım gıcırdamasın diyeKizlar size bisey soracagim gun icinde zeytinyagi ile silsek acaba gusül bozulur mu
Doktora ne için gitceksin canım hayırdırGunaydin kizlar ben yeni uyandim. 3gundur hast gitcem yataktan kalkamiyorum yaa bugunde gitmedimhala deli gibi uykum var
Herkese hayirli cumalar diliyorum dualarimiz kabul olsun inşallah![]()
Azcik icine dogru surcezya ondanNiye gusül bozulsun ki yağ bu canım ne olacak ki .. Ben cok yağlarım gıcırdamasın diyeben faydalı olduğunu duymuştum bende yara olusmustu cok agrım oluyordu ilişki sırasında hep zeytinyağı kullandım oyle gecti gitti walla
Dahiliyeye gidecektim .kendimi cok bitkin yorgun halsiz hissediyorum cevremdekilerde b12 düşmüş olabilir dedi bende gideyim dedimde bi nasip olmadi uykudanDoktora ne için gitceksin canım hayırdır