- 14 Temmuz 2015
- 3.002
- 4.157
- 83
Gopta kadın sağlığı merkezi var Mine hanım varmış ona gidicem Sema'yla konuştum o da ona gitmiş cok memnun kalmış :) bende hemen randevu aldım :))Hadi bakalım inşallah yeni dr un gönlüne göre olur canım benim hangi dr a gidiyosun..
İnsülin direnci testim çıktı 2,4 - 23,30 referans aralığı benim ki ise 21,4 çıkmış üs sınıra yakın geldi sanki her an yükselcekmiş gibi
Aa çok iyi olmuş canım bende sana onu söylemiştim zaten Sema ya sorman iyi olmuş..Gopta kadın sağlığı merkezi var Mine hanım varmış ona gidicem Sema'yla konuştum o da ona gitmiş cok memnun kalmış :) bende hemen randevu aldım :))
Evet canim sınırda çıkmış bakalım doktorun ne diyecek sana :) insallah bir sıkıntı yaratmaz
Ay evet canim ya kendisine cok güveniyorum zamanında bana baya yardımı olmustu sagolsun cok severim kendisini :)Aa çok iyi olmuş canım bende sana onu söylemiştim zaten Sema ya sorman iyi olmuş..
Sağolasın canim iyiyim bebisi de iki hafta sonra göreceğiz kismetse, artık çok zorlamasa da aksam bulantilarim devam ediyor. Sen nasılsın? Bezmi alem güzel hastane. Icine sinen bir dr bulmana sevindim canımSizlere de hayırlı cumalar bu arada kızlar :)
Kartanesi_26 canım dikkat et kendine havalar çok kötü tabi soğuk.. Bol bol sıcak ama hamileliğine dokunmayacak şeyler iç. C vitaminli meyveler ye. Gerçi emin ellerdesin anneciğin bakar sana ben ne diyosam:)
@deeploneliness sen nasılsın canım büyüyo bebişinde:)
Bende idare ediyrm cnm ne olsun.. dr da hastanede içime sindi şimdilik bakalım denemeye değer dedik vesile olur inşallah..Sağolasın canim iyiyim bebisi de iki hafta sonra göreceğiz kismetse, artık çok zorlamasa da aksam bulantilarim devam ediyor. Sen nasılsın? Bezmi alem güzel hastane. Icine sinen bir dr bulmana sevindim canım
Sağolasın canım benim Amin. Vesilen olur inşallah. Hatta gerek kalmadan gelir bebisiniz bu ayBende idare ediyrm cnm ne olsun.. dr da hastanede içime sindi şimdilik bakalım denemeye değer dedik vesile olur inşallah..
2 haftada geçmez şimdi sana ama gördüğünde daha büyümüş olcak ne güzel.. büyüdükçe bulantılarında tamamen geçer inşallah cnm bnm
Sada hastanesini kimse onaylamadi canim ya sanirim bende zekeriya beye gidecegim.. Birde bugun gordum cok kucuk bi hastane simdi gittigim hastanelere bakinca burasi cok ufak geldi :)Geldim.cnm
Her zaman beklerim
Bu arada Nurdan hanımı da değerlendir ben doğurana kadar onda devam ettim.Zekeriya bey Nurdan Hanim için o benim üstadım derdi.
Ah canım keşke öyle bişey olsa ama yumurtalarım çatlamamış bile kist olmuş imkansız değil çünkü Allah var ama mucize olur yani.. normal yoldan umudu kestik de hayırlısıyla ilk aşılamada olsun diye dua ediyoruz işteSağolasın canım benim Amin. Vesilen olur inşallah. Hatta gerek kalmadan gelir bebisiniz bu aysürpriz olur
Hayırlı olsun canım, inşallah okulunu da hayırlısıyla bitirirsin.hayirli aksamlar kizlar nasilsiniz.. ben cok sükür sinavlarimi gectim okulumun bitmesine az kaldi. dedem ilk kemoterapisini aldi babamin akcigerlerine bakildi bronkoskopi oldu temiz cikti sükür ama sigarayi birakmamak icin direniyor resmen . nöbetlere gidip geliyorum yogun trafigim bu hafta azaliyor insallah. doktorumla görüstüm subat adetiyle bekliyor planlama yapacagiz. benden bu kadar sizler nasilsiniz..
Hakkında hayırlısı olsun gülüm, geç olsun güç olmasın demişler. Hem bir bakmışsın bebiş sürpriz yapmış şubat'ta tık tık kapıyı çalmış :)İyi akşamlar kızlar bu hafta bakamadım pek topiğe yoğunluktan... bi hastanede aşılama için görüştüm muayene etti dr yumurta kalitemde ve çatlamasında sorun olduğunu düşünüyo artık müdahale edilmesi gerektiğini söyledi 2 adet kistim varmış yine.. adetin 2. Günü çağırdı bakıcak birkaç tahlil istycek ve duruma göre iğneyle tedaviye başlayacak eşimde tahlil verdi birde benden insülin direnci testi istedi ilk defa bi dr benden bu testi istedi şaşırdım doğrusu.. adet olimda bakalım testleri yaptırıp toparlayıp bir yol çizicez.. muhtemelen mart a kalır benm aşılama testlerdi filan derken.. hayırlısı olsun.. bı arada geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir
Geçmiş olsun kuzum dikkat et kendine.Hayırlı cumalar kızlar ❤
Bende annemdeyim hafif bir kırıklık vardı üstümde sizden uzak olsun amaaaan... saolsun bakıyor, ilgileniyor bnmle... herkes iyidir umarım... öpüldünüz güzeller
Allah gönlünüze göre versin gülüm, kızının nasibine biran önce bulursunuz inşallah. Göbüş büyüdükçe zor olur, sen fırsatın oldukça lazım olmayan şeyleri at koliye :) ev küçük diye falan mı taşınacaksınız?
Kuzum seninde yavrun nasibiyle gelmiştir belki belli mi olur, bir bakmışsın karşınıza çıkıvermiş güzel bir ev hayırlısıyla :) sen niye taşınmak istiyorsun peki?Günaydın herkeslereyeni hafta hadi bismillah insaAllah..
Al_pi Rabbim yardımcın olsun insaAllah canım.
Benimde taşınma işi var ama simdi değil bakalım nasıl olacak.
umutLatahzen nerelerdesin ?
yamukprenses abla geldim gittin kayboldun?
LeYLa_21 abla sende buralara uğramaz oldun sanki
E-brulim iyiyiz canım bizlerde büyüyüp gidiyoruz bizim minikte iyidir insaAllah bir hissetmeye baslasam hayırlısıyla.
Elifimizi öp kocaman
Ev toplandi canimGünaydın kızlar
Allah gönlünüze göre versin gülüm, kızının nasibine biran önce bulursunuz inşallah. Göbüş büyüdükçe zor olur, sen fırsatın oldukça lazım olmayan şeyleri at koliye :) ev küçük diye falan mı taşınacaksınız?
Kuzum seninde yavrun nasibiyle gelmiştir belki belli mi olur, bir bakmışsın karşınıza çıkıvermiş güzel bir ev hayırlısıyla :) sen niye taşınmak istiyorsun peki?
Maşallah maşallah zaman su gibi akıp gidiyor nerdeyse yoku yarılamışsın gülüm. Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin. Bence artık hissetmen çok uzun sürmez.
sorduğun için sağol canım...cumartesi ameliyat oldum ben..tüplerin girişinde polip varmış.doktor onları aldı...inşallah artık bebeğime bir adım daha yaklaştım...zor bir ameliyattı atlattım çok şükür canım...Günaydın herkeslere yeni hafta hadi bismillah insaAllah..
Al_pi Rabbim yardımcın olsun insaAllah canım.
Benimde taşınma işi var ama simdi değil bakalım nasıl olacak.
umutLatahzen nerelerdesin ?
yamukprenses abla geldim gittin kayboldun?
LeYLa_21 abla sende buralara uğramaz oldun sanki
E-brulim iyiyiz canım bizlerde büyüyüp gidiyoruz bizim minikte iyidir insaAllah bir hissetmeye baslasam hayırlısıyla.
Elifimizi öp kocaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?