Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Sizlere de hayırlı cumalar bu arada kızlar :)

Kartanesi_26 canım dikkat et kendine havalar çok kötü tabi soğuk.. Bol bol sıcak ama hamileliğine dokunmayacak şeyler iç. C vitaminli meyveler ye. Gerçi emin ellerdesin anneciğin bakar sana ben ne diyosam:)

@deeploneliness sen nasılsın canım büyüyo bebişinde:)

Gopta kadın sağlığı merkezi var Mine hanım varmış ona gidicem Sema'yla konuştum o da ona gitmiş cok memnun kalmış :) bende hemen randevu aldım :))
Evet canim sınırda çıkmış bakalım doktorun ne diyecek sana :) insallah bir sıkıntı yaratmaz

Aa çok iyi olmuş canım bende sana onu söylemiştim zaten Sema ya sorman iyi olmuş..

Sağolasın canim iyiyim bebisi de iki hafta sonra göreceğiz kismetse, artık çok zorlamasa da aksam bulantilarim devam ediyor. Sen nasılsın? Bezmi alem güzel hastane. Icine sinen bir dr bulmana sevindim canım

Sağolasın canim iyiyim bebisi de iki hafta sonra göreceğiz kismetse, artık çok zorlamasa da aksam bulantilarim devam ediyor. Sen nasılsın? Bezmi alem güzel hastane. Icine sinen bir dr bulmana sevindim canım
Bende idare ediyrm cnm ne olsun.. dr da hastanede içime sindi şimdilik bakalım denemeye değer dedik vesile olur inşallah..
2 haftada geçmez şimdi sana ama gördüğünde daha büyümüş olcak ne güzel.. büyüdükçe bulantılarında tamamen geçer inşallah cnm bnm

Sağolasın canım benim Amin. Vesilen olur inşallah. Hatta gerek kalmadan gelir bebisiniz bu aysürpriz olur

Geldim.cnm
Her zaman beklerim
Bu arada Nurdan hanımı da değerlendir ben doğurana kadar onda devam ettim.Zekeriya bey Nurdan Hanim için o benim üstadım derdi.
Sada hastanesini kimse onaylamadi canim ya sanirim bende zekeriya beye gidecegim.. Birde bugun gordum cok kucuk bi hastane simdi gittigim hastanelere bakinca burasi cok ufak geldi :)
Artik medical parka giderim heralde ayda bir ne olacak ..

Sağolasın canım benim Amin. Vesilen olur inşallah. Hatta gerek kalmadan gelir bebisiniz bu aysürpriz olur
Ah canım keşke öyle bişey olsa ama yumurtalarım çatlamamış bile kist olmuş imkansız değil çünkü Allah var ama mucize olur yani.. normal yoldan umudu kestik de hayırlısıyla ilk aşılamada olsun diye dua ediyoruz işte

Hayırlı geceler kızlar Nasılsınız?
Biz iyiyiz Allah'a şükür...

Hayırlı olsun canım, inşallah okulunu da hayırlısıyla bitirirsin.
Dedenle babana gecmiş olsun allahtan acil şifalar dilerim. İnşallah baban kurtulur o illetten, çok kolay değil bir alışkanlıktan vazgeçmek ama tabi sağlık için mecbur. Allah yardımcınız olsun.
Senin hakkında da hayırlısı olsun inşallah.
Hakkında hayırlısı olsun gülüm, geç olsun güç olmasın demişler. Hem bir bakmışsın bebiş sürpriz yapmış şubat'ta tık tık kapıyı çalmış :)
Hayırlı cumalar kızlar ❤
Bende annemdeyim hafif bir kırıklık vardı üstümde sizden uzak olsun amaaaan... saolsun bakıyor, ilgileniyor bnmle... herkes iyidir umarım... öpüldünüz güzeller
Geçmiş olsun kuzum dikkat et kendine.

@Al_pi misafirlerin gitti mi gülüm? @Saadetim33 kuzum nerelerdesin? @Hira love hep soracağım unutuyorum sema nasıl canım? Unuttu bizi

Günaydın herkeslere yeni hafta hadi bismillah insaAllah..
Al_pi Rabbim yardımcın olsun insaAllah canım.
Benimde taşınma işi var ama simdi değil bakalım nasıl olacak.

umutLatahzen nerelerdesin ?
yamukprenses abla geldim gittin kayboldun?
LeYLa_21 abla sende buralara uğramaz oldun sanki

E-brulim iyiyiz canım bizlerde büyüyüp gidiyoruz bizim minikte iyidir insaAllah bir hissetmeye baslasam hayırlısıyla.
Elifimizi öp kocaman

Günaydın kızlar

Günaydin herkese
E-brulim gitti canim misafirlerim .. Taşınma telasim var bu aralar ev ariyoruz
Allah gönlünüze göre versin gülüm, kızının nasibine biran önce bulursunuz inşallah. Göbüş büyüdükçe zor olur, sen fırsatın oldukça lazım olmayan şeyleri at koliye :) ev küçük diye falan mı taşınacaksınız?

Kuzum seninde yavrun nasibiyle gelmiştir belki belli mi olur, bir bakmışsın karşınıza çıkıvermiş güzel bir ev hayırlısıyla :) sen niye taşınmak istiyorsun peki?

Maşallah maşallah zaman su gibi akıp gidiyor nerdeyse yoku yarılamışsın gülüm. Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin. Bence artık hissetmen çok uzun sürmez.

Ev toplandi canim Annem babam bendeydi uzun suredir sagolsunlar topladilar kapattik evi ciktik ..
Kizim ugurlu geldi bize uzun suredir bekledigimiz tayin isimiz oldu .. Izmir kizi olacak insallah :)
vesselam_ canim mecburi bizimki yoksa kis gunu hic tasinirmiyim hemde bir uctan bir uca ..

sorduğun için sağol canım...cumartesi ameliyat oldum ben..tüplerin girişinde polip varmış.doktor onları aldı...inşallah artık bebeğime bir adım daha yaklaştım...zor bir ameliyattı atlattım çok şükür canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…