• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Cipro hiç içmedim adınıda şimdi senden duyuyorum cnm ya... A ile başlayan BID diye biten bir antibiyotik kullandım.birde sandoz gibi suda eriyen Servaks mı ne onu kullandım.. Etkiler mi yumurta yı?
Ciproyu genelde idrar yoku enf icin veriyorlar cnim. Ben icmistim baya etkili bi ilac

image.webp

Sağollll cnmmm benimm yaşlandımm ya şubat da 29 olacağım 30 olmadan anne olurummm inşş. Allah hepimizi ailemize sevdiklerimize bağışlasınnn
Kız ne yaşlanması maşallah bebek gibisin canım benim..İnşallah Rabbim tez vakitte kucağını doldursun..çok güzel bir anne olacaksın inşallah semacım..

Ohhhh hadi bakalim canim :KK45::KK45::KK45:. Hajaja ay cnm biz sana alip gönderekim panterli yakidan:KK53: . Bende yumosun durumuna gore yarin yapistircam yakiyi :KK16::KK16:
Zaten eğer bu ay tutmazsa şubat'ta kuzenim gelecek ona yakı sipariş edeceğim :) inşallah ne için olduğunu sormaz :)))) sen yarın doktora gidiyorsun değil mi canım? Birde yarın evlilik yıldönümünüzmüydü?

galiba öyle olacak yavv esimde öyle diyor hanimla bekar hayati yasiyoruz cocuk kim biz kim diye:KK70:

canim esim okuyacak tesekkür ederim:KK60:
Sizin bir tatile ihtiyacınız var, tam yumurtlama döneminde :)

Calisma yapmadanmi bebek istiyorsun :KK66: :KK45::KK45:
Ay öylesini kim istemez :)))

Canim okudum şimdi bende Allah'ım kabul etsin inşallah Rabbimden dileğim benimde duam bir kardeşime ulassın ve dileği muradi tez vakit gelsin isteyen herkese inşallah hatimime devam ediyorum inşallah bitince hepinize Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin tez vakit diye duama eklicem :KK15:
Ağzına sağlık canım ALLAH kabul etsin :)

Dua listemiz:

1. - 25.10.: altunn (Kübra) - 21
2. - 26.10.: pink love (Kübra) - 21 okundu
3. - 27.10.: E-brulim (Ebru) - 21 okundu
4. - 28.10.: Veson (Tuğba) - 21 okundu
5. - 29.10.: deeploneliness (Özlem) - 22
okundu
6. - 30.10.: LeYLa_21 (Leyla) - 21 okundu
7. - 31.10.: HLYELA (Hülya) - ?
8. - 01.11.: Al_pi (Büşra) - 21
okundu
9. - 02.11.: DESIGNER27 (Sema) - 21 okundu
10. - 03.11.: -TubiSh- (Tuğba) - 21 okundu
11. - 04.11.: Saadetim33 - 21 okundu
12. - 05.11.: lisaa04 (Gizem) - 21 okundu
13. - 06.11.: minnta (Fulya) - ?
14. - 07.11.: hsevda (Hatice) - 20
okundu
15. - 08.11.: cornella - 20 okundu
16. - 09.11.: sassenachen (Bilge) - 23 okundu

Okunan sayı: 313
Eksik: 0
Kumbara: 107

Hepinizin ağzına sağlık kızlar... Rabbim dualarımızın karşılığını tez vakitte versin inşallah.

altunn altunn canım kendine okudun mu? Ona göre ben fazladan okuduklarımı kumbaraya atacağım.

Yorum programlarında kavga olunca ben çok seviyorum ya.. Heyecanlı oluyor.. Birtek cimbom maçını izlemeyi severim.
Beyaz futbol çok eğlenceli :)

Şimdi de topik yemek tariflerinden spor programına dönmüş:KK45:
Topik her hale bürünüyor maşallah :) Rabbim sohbetimizi daim etsin... Kuzum aklım sende, yarın hayırlı haberler alırsın inşallah.

anaaa ben şuan kendımı çok salak hissettım ya:oops::oops::oops::oops::oops: bende sanıyorum kı bugun altun 21 tane okuyacak falan:KK53::KK53::KK53::KK53:. meğer bugun altuna herkes okuyormuş,doğru anlamısım değil mi? kızlar kusura bakmayın ilkkez böyle bir şeye katılıyorum heyecan yaptım:KK53::KK53::KK53:
şimdi banyoya girecektım çıkınca okuyayım inş.
Oy kuzum ya çok şekersin :) sen adetliyken biz okuruz adetin bitene kadar :)

Allahım hayırlısıyla şu listenin hamileler bölümüne girmeyi nasip eyle cümlemize...Bazen tekrar aynı şeyleri yaşamaya korkuyorum.. Geceleri kızımı emzirirken uyuyup kalırdım. Kendime gelince kızım kollarımda heryerim tutulmuş... İlk hamileliğin verdi acemilik...kimse gazını çıkar demedi bebeğin emzirince....emzir yatır bebek gazlı oldu...öğrenince iş işten geçti..gecenin 3lerinde çok hastanelik olduğumuzu biliyorum... Annelik bir o kadar zahmetli ama bir o kadarda güzel...listeye bakınca anılarım canlandı.. Paylaşmak istedim sizlerle...Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Amin Rabbim tez vakitte nasip etsin gülüm... Şimdi tecrübeli bir anne olacaksın, bizim gibi çömezler tecrübelerinden faydalanacak inşallah :)

yarın benım doktor günüm. yenı bır şehir yenı bir hastane. heyecan,korku hepsinden var. bakalım yarın neler olacak.
Hakkında hayırlısı olsun canım, Rabbim iyi doktorlarla karşılaştırsın.

Ben hepinizi çok merak ediyorum resim atalım yaaaa fotolarımızı ama dışardan kimse göremesinnn varmı öle bi ayar kızlar???
Özelden konferans yapabilirdik orda kimse görmezdi bizden hariç ama sen paylaşmışsın bile :)

Hey yavrum hey :) kız ben seni kapalı düşünmüştüm... Maşallah pek güzelsin, Rabbim sevdiklerine bağışlasın çıtır mankenim :)

Şükür bitanem iyiyim sen nasılsın?

Beyaz futbol çok eğlenceli :)

Topik her hale bürünüyor maşallah :) Rabbim sohbetimizi daim etsin... Kuzum aklım sende, yarın hayırlı haberler alırsın inşallah.

Oy kuzum ya çok şekersin :) sen adetliyken biz okuruz adetin bitene kadar :)

Amin Rabbim tez vakitte nasip etsin gülüm... Şimdi tecrübeli bir anne olacaksın, bizim gibi çömezler tecrübelerinden faydalanacak inşallah :)

Hakkında hayırlısı olsun canım, Rabbim iyi doktorlarla karşılaştırsın.

Özelden konferans yapabilirdik orda kimse görmezdi bizden hariç ama sen paylaşmışsın bile :)

Hey yavrum hey :) kız ben seni kapalı düşünmüştüm... Maşallah pek güzelsin, Rabbim sevdiklerine bağışlasın çıtır mankenim :)

Şükür bitanem iyiyim sen nasılsın?
Amin bitanem.İnşallah ebrucum...

Leylam çin takvimi ne diyor kuzum çalışmalar ne zaman :)
Bu ay kız diyor canım..nasipse öbür ay çalışma olacak...öbür ay da başka memlekete düğüne gidecez.bilmem neolacak belkü aralık ayına kalabilir canım...Senin inşallah bu ay yüzün güler canım...hamiş haberini alalım inşallah ebrucum..

Back
X