• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Günaydin kizlar...

Eki Görüntüle 1668363

Dua listemiz:

1. -> 25.10.: altunn (Kübra) -> 22
  2. -> 26.10.: pink love (Kübra) -> 22
  3. -> 27.10.: E-brulim (Ebru) -> 29
  4. -> 28.10.: Veson (Tuğba) -> 21 okundu
  5. -> 29.10.: deeploneliness (Özlem) -> 22
  6. -> 30.10.: LeYLa_21 (Leyla) -> 22
  7. -> 31.10.: Al_pi (Büşra) -> 22
  8. -> 01.11.: DESIGNER27 (Sema) -> 22
  9. -> 03.11.: -TubiSh- (Tuğba) -> 21 okundu
  10. -> 04.11.: Saadetim33 -> 22
  11. -> 05.11.: lisaa04 (Gizem) -> 22
  12. -> 06.11.: hsevda (Hatice) -> 22
  13. -> 08.11.: cornella -> 22
  14. -> 09.11.: sassenachen (Bilge) -> 22

Okunan sayı: 42
Eksik: 271
Kumbara: 151
günaydınnnnnnnnnn ebrummmmmmmmmmmm:)

cnmmm çok sağol namaz kıldığım için galiba herkes beni kapalı sandı:) illerde düşünüyorum aslında çok istiyorum biraz zamnı var sadece annem sürekli söylüyor kapan diye::) yok cnm ya eskiden evet küçük gesteriyodumda son 2 yıldır bu yaşanna olaylardan sonra ruhen ve bedenen çöktüm yine allaha çok şükürtabi... beyazlarım çıktı valla yanlarımda:) herkes resmini özelden atsın ya özelden de atılıyomuş.ben nasıl silcem burdaki resmi başkalarıda görür felannn:KK43:
Silinmiyor ki mesajlar kim okuyacak tek tek sayfalari bosver arada kalir gider .. Allah nasip etsin canim icimiz önemli kapalilik aciklik cokta muhim degil ..

kızlarrr bu yakı nasıl kullanılıyor yahu benim belim ağrıyor bu aralar hem yapıştırayım belimin ağrısı geçer hemde olurya belkim işe yarar:)

Bu ay kız diyor canım..nasipse öbür ay çalışma olacak...öbür ay da başka memlekete düğüne gidecez.bilmem neolacak belkü aralık ayına kalabilir canım...Senin inşallah bu ay yüzün güler canım...hamiş haberini alalım inşallah ebrucum..
Hayirlisi olsun canim, cin takvimine göre erkekte calisma yapip kiz dogarsa gülerim ama :KK48:

Canım geceleri internete girebiliyorum benim aylık tarifem bitti eşiminkini kullanıyorum:KK53: Dualarımı okudum:KK68:
Allah kabul etsin canim :KK68:

Ben de seni designeri Alpi Leyla Ebru Yu merak ediyorum
Meraginizi giderebilirim istiyorsaniz :KK53:

Beklm agriyor burdaki yakilar hic ise yaramiyor isitmiyor falan dersin canim :KK66: hastanedeyim cnm sira bekkiyorum teee 9da baslicak :/ .evet cnm bugun evkikik yil donumum 1.yilimiz :KK66: insalalh moralim bozulmaz . Gecen sene bugun ne telasim vardi bugun ise bambaska bir telas hayat nasilda hızlı gecip gidiyor....
Canim evlilik yildönümünüz kutlu olsun, Rabbim size tez vakitte hediyenizi göndersin :KK46::KK200: Nice ask ve huzur dolu yillara...
Kizlar kadinin kucaginda max 5 aylik bebis var cok tatli yaaa bakisiyoruz bebisle :KK66: kadinin ayaginda parmak arasi plaj terligi var :KK57: bende ayaklarim usumesin diye nerdeyse ayagimada yaki yapistircam :KK53:
Ben utanmasam bot giyecegim :KK48:

sağollllll cnmm benimmmmmm:)
:KK60:

Kizlar bana acil akil verin. Bugun 14.gunum sistem calismiyor bosu bosuna bekliyorum .yarin gelsem gecmi olur :KK43: 15.gunum olacak .
Canim cuma yumurtan 10 mm idi, günde 2 mm büyümüs olsa bugün 16 mm dir, yarina 18 olur yani gec olacagini sanmiyorum ;)

kızlarrr bu yakı nasıl kullanılıyor yahu benim belim ağrıyor bu aralar hem yapıştırayım belimin ağrısı geçer hemde olurya belkim işe yarar:)
Kuyruk sokumunun üstüne yapistirip cayir cayir yanacaksin bitanem :KK53:

kızlar ayetel kürsi mi okucaz bugünde hergün mü okunuyor beni iyice aydınlatır mısınız

hade ya annem dediki çok kaşındırıyor o dedi iyi gelir beline ama dedi:)
Kasindiriyor canim, birde cikartirken tüylerini yoluyor :confused: bu yaki da mucizevi bir sey... Hem bizi bebek sahibi yapacak, hem bel agrisindan kurtaracak, hemde tüysüzlestirecek :KK53:

Bu arada kizlar ben özelden konferans ile ilgileniyorum haberiniz olsun :) Herkese tek tek atmayin resimlerinizi :KK36:

Günaydın kızlar az önce devlet hastanesinden randevu aldım yarın icin. Pregesteron testi yaptırmak için. Yaparlar degil mi yoksa biz istersek yapılır senin kararınla degil deyip artislenirler mi? Bi kacinda bu tavır var çünkü hormon testini bile zor yaptirmistim evleneli 1 seneye yakın ama daha dolmadi

kızlar ayetel kürsi mi okucaz bugünde hergün mü okunuyor beni iyice aydınlatır mısınız
Evet canim 09.11.2015 e kadar her gün 313 ayetel kürsiyi paylasip okuyacagiz, bugün sirada pink love pink love var. Herkes en az 22 adet okursa sayidagilimi esit paylastirilmis olacak.

Dua listemiz:

Günaydın kızlar az önce devlet hastanesinden randevu aldım yarın icin. Pregesteron testi yaptırmak için. Yaparlar degil mi yoksa biz istersek yapılır senin kararınla degil deyip artislenirler mi? Bi kacinda bu tavır var çünkü hormon testini bile zor yaptirmistim evleneli 1 seneye yakın ama daha dolmadi
Canim yaparlar mi bilgim yok ama insallah hayirli sonuclar alirsin :KK60:

Evet canim 09.11.2015 e kadar her gün 313 ayetel kürsiyi paylasip okuyacagiz, bugün sirada pink love pink love var. Herkes en az 22 adet okursa sayidagilimi esit paylastirilmis olacak.

Dua listemiz:
cevap beklerken başladım canım 30 tane okudum şimdi Rabbim kabul etsin inşallah.

ben işteyim şu an canım genelde hep boş kalıyorum burada yapılacak iş
Her gun herkes 22 adet okuyor ve hepimiz 1 kisi icin dua ediyoruz pinklove da bu gun sıra onun icin okuyacagiz canim :KK66:
fazla okudum canım fazlada okuyabilir miyiz ben işteyim ama genelde burda vaktim boş geçiyor ders çalışma dışında okurum hep

Canim yaparlar mi bilgim yok ama insallah hayirli sonuclar alirsin :KK60:
Inşallah olmadı ozele giderim dr lar da farklı farklı. Bir sorunu anlasam çözümü de olur benim troid hormanlarin da sıkınti olabilir o da yumurtlamayi etkiliyor designer da demisti zaten aklimda kaldi sen ne alemdesin canim yumos catladi mi

ben işteyim şu an canım genelde hep boş kalıyorum burada yapılacak iş

fazla okudum canım fazlada okuyabilir miyiz ben işteyim ama genelde burda vaktim boş geçiyor ders çalışma dışında okurum hep
Olur canım tabi hatta bizimleri azaltmis bile olursun sayı olarak yani ;)

Kizlar ben ciktim dr dan. 5 tane yumurta okusmus ama 14mm hepsıde cars tekrar kontrole gidicem. Igbe vermeyi dusunmuyirum ohss olursun dedi. Bende zaten 18den once catlamazki hocam dedim evet diyor :( 5 tane olsacagina 1 tane olsaydı :) bide yine soldan oluşmuş geçende soldandi acaba sag calismiyor mu :/ simdiide diger hast sperm sonucuna gidiyorum .

Back
X