• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Benim bugun yogun akintilar basladi takvime gore yarin diyor yumurtlama gunu sabah yakiyi yapistircam .. birde elimde son kalan 4 ov.testini bugunden itibaren yapacagim bakalim .. Dostinex de bi ise yararsa belki ;) yagli suyada devam ..

AAA ÇOK İYİ YAPMIŞSIN BAKALIM NE DİYECEK DOKTORDAN DAHA İYİ YORUMLAR VALLA
Canim oda bizim gibi yorumladi. Ileri hizki sayisi dusuk onun disinda cok anormal bisey yok istersen gelin burda bakalim dedi ;) biraz icim ferahladi

Benim bugun yogun akintilar basladi takvime gore yarin diyor yumurtlama gunu sabah yakiyi yapistircam .. birde elimde son kalan 4 ov.testini bugunden itibaren yapacagim bakalim .. Dostinex de bi ise yararsa belki :KK66: yagli suyada devam ..
Ayyy canim yaaa iyiki dedin ben yaki alacaktim unuttum bak gideyim birazdan ;) masalah ne guzel yumurtluyosunuz ya

Canim oda bizim gibi yorumladi. Ileri hizki sayisi dusuk onun disinda cok anormal bisey yok istersen gelin burda bakalim dedi :KK66: biraz icim ferahladi
AYNEN CNMM MORFOLOJİSİ SÜPER HATTA ÖLE Bİ MORFOLİ VALLAHİ İLK SENİN KOCANDA GÖRÜYORUM.O İLERİ HAREKETLERDEKİ SKINTI KESİNLİKLE TESTİN KÖTÜ YAPILMASINDAN ÇELİŞKİ VARYA SAÇMA YANİ:) BÖLE ŞEYLERDE EN İYİ TÜP BEBEK MERKEZİDİR CNM

34 milyon hücre hareket hizi %9 demisti bana doktorum baskada hic birseyi bilmiyorum .. iyi dedi o kadar (:

AYNEN CNMM MORFOLOJİSİ SÜPER HATTA ÖLE Bİ MORFOLİ VALLAHİ İLK SENİN KOCANDA GÖRÜYORUM.O İLERİ HAREKETLERDEKİ SKINTI KESİNLİKLE TESTİN KÖTÜ YAPILMASINDAN ÇELİŞKİ VARYA SAÇMA YANİ:) BÖLE ŞEYLERDE EN İYİ TÜP BEBEK MERKEZİDİR CNM
Ogle baktinde eve geldi esim hem yemek yemege hemde is yerine bi belge goturecekti.yerde yemek yiyoruz tel caldi sofrabezini cekince enaaaamm iki bardak su bir buyuk kupa cay döküldü :KK70:takım elbiseyle sofrabezini kucakladi halilara damlata damlata götürdü yaaa hali sildim bide onun sakarligi yuzunden :p .180 milyon spermin varmis diyorum daha yarisida icerde kaldi diyo :KK53: ama hizli sayisi dusuk dedim hemen surati dustu :KK45::KK45: halledicez artik cnm ya. Keske gercekten bu bebekleri leylekler getirse yumurta sperm düşün dusun bi hall oldul :KK11:

Ogle baktinde eve geldi esim hem yemek yemege hemde is yerine bi belge goturecekti.yerde yemek yiyoruz tel caldi sofrabezini cekince enaaaamm iki bardak su bir buyuk kupa cay döküldü :KK70:takım elbiseyle sofrabezini kucakladi halilara damlata damlata götürdü yaaa hali sildim bide onun sakarligi yuzunden :p .180 milyon spermin varmis diyorum daha yarisida icerde kaldi diyo :KK53: ama hizli sayisi dusuk dedim hemen surati dustu :KK45::KK45: halledicez artik cnm ya. Keske gercekten bu bebekleri leylekler getirse yumurta sperm düşün dusun bi hall oldul :KK11:
Evde yapip goturme sansi olsa net sonuc cikar .. insan orda kasiliyor be ..

CNM MORFOLOJİ ÇOK ÖNEMLİ DEDİĞİM GİBİ BENİM EŞİMİN %3 DÜŞÜNSENE SENİN %81 EŞİNİN SPERMLERİ GAYET SÜPER .TEST KOŞULLARI LABARATUAR BÖLE SONUÇLARA NEDEN OLABİLİR ARKADAŞININ ÇALIŞTIĞI YERDE YAPTIRIRSIN BİDAHA İÇİN RAHAT EDER

Ben iki tane aldim yarina kismetse yanacagim .. digeride diger ayda .. :KK66:
Benimde yumurtlamayi yarin gostwriyor takvim ama yumurtalar 14 mm ;( yinede ben bugunden yapistircam. Kiz oburunude gobuse tak;) hahaha ben daha legen alicam bugun legen gunu :KK49:

CNM MORFOLOJİ ÇOK ÖNEMLİ DEDİĞİM GİBİ BENİM EŞİMİN %3 DÜŞÜNSENE SENİN %81 EŞİNİN SPERMLERİ GAYET SÜPER .TEST KOŞULLARI LABARATUAR BÖLE SONUÇLARA NEDEN OLABİLİR ARKADAŞININ ÇALIŞTIĞI YERDE YAPTIRIRSIN BİDAHA İÇİN RAHAT EDER
Cnm labi bi girsen asla guvenemezsin hemsire var bi tanede suratsiz bi herif bi oerde var iki tanede makine gordum insanlar iceri giriyor cikiyor degisik kotu bir ortamdi. Ins cgetcekten sorun yoktur cnm benim pco yeter çünkü :( .simdi nasil cnm esinin sonuclari

Back
X