- 15 Haziran 2014
- 13.660
- 30.893
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim oda bizim gibi yorumladi. Ileri hizki sayisi dusuk onun disinda cok anormal bisey yok istersen gelin burda bakalim dediAAA ÇOK İYİ YAPMIŞSIN BAKALIM NE DİYECEK DOKTORDAN DAHA İYİ YORUMLAR VALLA
Ayyy canim yaaa iyiki dedin ben yaki alacaktim unuttum bak gideyim birazdanBenim bugun yogun akintilar basladi takvime gore yarin diyor yumurtlama gunu sabah yakiyi yapistircam .. birde elimde son kalan 4 ov.testini bugunden itibaren yapacagim bakalim .. Dostinex de bi ise yararsa belkiyagli suyada devam ..
Yumurtluyoruz da sonuç negatifAyyy canim yaaa iyiki dedin ben yaki alacaktim unuttum bak gideyim birazdanmasalah ne guzel yumurtluyosunuz ya
AYNEN CNMM MORFOLOJİSİ SÜPER HATTA ÖLE Bİ MORFOLİ VALLAHİ İLK SENİN KOCANDA GÖRÜYORUM.O İLERİ HAREKETLERDEKİ SKINTI KESİNLİKLE TESTİN KÖTÜ YAPILMASINDAN ÇELİŞKİ VARYA SAÇMA YANİ:) BÖLE ŞEYLERDE EN İYİ TÜP BEBEK MERKEZİDİR CNMCanim oda bizim gibi yorumladi. Ileri hizki sayisi dusuk onun disinda cok anormal bisey yok istersen gelin burda bakalim dedibiraz icim ferahladi
Caim sevindim arttigina.demekki normale donecek hayırlısı ileSonuç 500 küsür 520 falan sanırım Dr değer artıyor sıkıntı yok Çarşamba tekrar test dedi sanki az artmış demi??
Ben iki tane aldim yarina kismetse yanacagim .. digeride diger ayda ..Ayyy canim yaaa iyiki dedin ben yaki alacaktim unuttum bak gideyim birazdanmasalah ne guzel yumurtluyosunuz ya
İnşallah cnmtm cnm dikkat et kendine tuğbişimmm üzme kendini o bebek kucağına sağlıklı bir şeklde gelecek inş..
Inşallah cnmCaim sevindim arttigina.demekki normale donecek hayırlısı ile![]()
Ogle baktinde eve geldi esim hem yemek yemege hemde is yerine bi belge goturecekti.yerde yemek yiyoruz tel caldi sofrabezini cekince enaaaamm iki bardak su bir buyuk kupa cay döküldüAYNEN CNMM MORFOLOJİSİ SÜPER HATTA ÖLE Bİ MORFOLİ VALLAHİ İLK SENİN KOCANDA GÖRÜYORUM.O İLERİ HAREKETLERDEKİ SKINTI KESİNLİKLE TESTİN KÖTÜ YAPILMASINDAN ÇELİŞKİ VARYA SAÇMA YANİ:) BÖLE ŞEYLERDE EN İYİ TÜP BEBEK MERKEZİDİR CNM
Rahatla biraz canimmmInşallah cnm
Yumurtluyoruz da sonuç negatif![]()
Umut hep var canimOlsun umut var
. Ben gene ignesiz kaldim bu ayda
![]()
Evde yapip goturme sansi olsa net sonuc cikar .. insan orda kasiliyor be ..Ogle baktinde eve geldi esim hem yemek yemege hemde is yerine bi belge goturecekti.yerde yemek yiyoruz tel caldi sofrabezini cekince enaaaamm iki bardak su bir buyuk kupa cay döküldütakım elbiseyle sofrabezini kucakladi halilara damlata damlata götürdü yaaa hali sildim bide onun sakarligi yuzunden
.180 milyon spermin varmis diyorum daha yarisida icerde kaldi diyo
ama hizli sayisi dusuk dedim hemen surati dustu
halledicez artik cnm ya. Keske gercekten bu bebekleri leylekler getirse yumurta sperm düşün dusun bi hall oldul
![]()
CNM MORFOLOJİ ÇOK ÖNEMLİ DEDİĞİM GİBİ BENİM EŞİMİN %3 DÜŞÜNSENE SENİN %81 EŞİNİN SPERMLERİ GAYET SÜPER .TEST KOŞULLARI LABARATUAR BÖLE SONUÇLARA NEDEN OLABİLİR ARKADAŞININ ÇALIŞTIĞI YERDE YAPTIRIRSIN BİDAHA İÇİN RAHAT EDEROgle baktinde eve geldi esim hem yemek yemege hemde is yerine bi belge goturecekti.yerde yemek yiyoruz tel caldi sofrabezini cekince enaaaamm iki bardak su bir buyuk kupa cay döküldütakım elbiseyle sofrabezini kucakladi halilara damlata damlata götürdü yaaa hali sildim bide onun sakarligi yuzunden
.180 milyon spermin varmis diyorum daha yarisida icerde kaldi diyo
ama hizli sayisi dusuk dedim hemen surati dustu
halledicez artik cnm ya. Keske gercekten bu bebekleri leylekler getirse yumurta sperm düşün dusun bi hall oldul
![]()
Benimde yumurtlamayi yarin gostwriyor takvim ama yumurtalar 14 mm ;( yinede ben bugunden yapistircam. Kiz oburunude gobuse takBen iki tane aldim yarina kismetse yanacagim .. digeride diger ayda ..![]()
Cnm labi bi girsen asla guvenemezsin hemsire var bi tanede suratsiz bi herif bi oerde var iki tanede makine gordum insanlar iceri giriyor cikiyor degisik kotu bir ortamdi. Ins cgetcekten sorun yoktur cnm benim pco yeter çünküCNM MORFOLOJİ ÇOK ÖNEMLİ DEDİĞİM GİBİ BENİM EŞİMİN %3 DÜŞÜNSENE SENİN %81 EŞİNİN SPERMLERİ GAYET SÜPER .TEST KOŞULLARI LABARATUAR BÖLE SONUÇLARA NEDEN OLABİLİR ARKADAŞININ ÇALIŞTIĞI YERDE YAPTIRIRSIN BİDAHA İÇİN RAHAT EDER
Yok ya bir tane yeter zaten belimle karnim yapisikBenimde yumurtlamayi yarin gostwriyor takvim ama yumurtalar 14 mm ;( yinede ben bugunden yapistircam. Kiz oburunude gobuse takhahaha ben daha legen alicam bugun legen gunu
![]()