• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Tamam canım.. Sağolasın semoşum..İnşallah sonunda müjdeli haber veririm ya... Bilmem niye bu ay çok hevesliyim.eşim bile söyledi öbür ay doktora gidecektik bu ay ne oldu hep ben seni ikna etmeye çalışıyordum bu sefer sen uğraşıyorsun dedi.RABBİM sonucunu hayırlı eylesin cumalar hürmetine.

İnşallah canım... Dikkat et aman Allahım korusun...

Ağzına sağlık canım.. Allâh kabul etsin.. Keseyi görmüşsün darısı başımıza olsun inşallah... Çok sevindim.Allah kucağına almayıda nasip etsin gülüm..

Önce dua için ağzına sağlık.. Ben normal doğum yaptım.doğum bitince anestezi verdiler bayıltıp alttan dikiş atıldı.. Kendime geldiğimde odama almışlardı.hiç hissetmiyor insan korkma...

Gözün aydın canım.. Korkma bişey olmayacak inşallah..

Sağol canım.. 14 kasım müjde verme günüm olsun inşallah canım..

Allah razı olsun gülüm.. Ağzına sağlık
Âmin inşallah

♥♥♥

Dost gül gibidir, Yusuf'a benzer, Kokusunu almaya bir Yakup ister. Dostlugu Allah korur, kurda yem etmez. Dost gönülde oldu mu gözde gerekmez... Gönlümüze taht kurmuş güzel dostlara selam ve dua olsun... CUMAMIZ MÜBAREK OLSUN. .

♥♥♥

DESIGNER27 DESIGNER27 cnm sana bir soru soracagım. eğer bilgin varsa yardımcı olursan sevınırım.
bende bakterıyel enfeksıyon vardı. ilaç kullandım ama gecmedı. daha sonra ılacları tekrarladım. kurtuldum galıba dıyorum ama emın degılım. ve bu enfeksıyon varken hsg çekımı yapılmıyor.
bu durumu doktora anlattım smear istedım. o da adetlısın olmaz sımdı falan dedı. ama adetım de o an durmustu yıne de almadı smear. bana bir şey olmaz dedı antıbıyotık fıtıl verdı hsg ye gırmeden 2 gece önce bunu kullanacagım hsg den sonra da devam edecegım.
aklıma takılıyor acaba abartıyor muyum?
CNM ENFEKSİYON VARSA NORMALDE HSG ÇEKİMİ YAPILMIYOR.İLAÇ KULLANDIYSAN GEÇMİŞTİR ENFEKSİYONUN AKINTIN VARMI KOKULU?HSGDEN ÖNCE VE SONRA ANTİBİYOTİK KULLANMAN DOĞRU OLUR.BAKTERİYEL ENFEKSİYONLAR İÇİN SMEAR DEN ZİYADE VAJİNAL KÜLTÜR YAPTIRMAK DAHA MANTIKLIDIR KÜLTÜRDEN ÇIKAN SONUCA GÖRE ENFEKSİYON HANGİ BAKTERİDEN KAYNAKLANIYORSA ONA GÖRE BİR ANTİBİYOTİK SEÇİMİ DAHA DOĞRU OLUYOR.SMEAR DAHA ÇOK RAHİM AĞZI KANSERİ TARAMASI İÇİN KULLANILIYOR.ŞİKAYETLERİN DEVAM EDİYOR KOKULU KAŞINTILI BOL AKINTIN VARSA YEŞİL RENKLİ HSG ÇEKTİRMEN YANLIŞ OLUR DİE BİLİYORUM.

CNM ENFEKSİYON VARSA NORMALDE HSG ÇEKİMİ YAPILMIYOR.İLAÇ KULLANDIYSAN GEÇMİŞTİR ENFEKSİYONUN AKINTIN VARMI KOKULU?HSGDEN ÖNCE VE SONRA ANTİBİYOTİK KULLANMAN DOĞRU OLUR.BAKTERİYEL ENFEKSİYONLAR İÇİN SMEAR DEN ZİYADE VAJİNAL KÜLTÜR YAPTIRMAK DAHA MANTIKLIDIR KÜLTÜRDEN ÇIKAN SONUCA GÖRE ENFEKSİYON HANGİ BAKTERİDEN KAYNAKLANIYORSA ONA GÖRE BİR ANTİBİYOTİK SEÇİMİ DAHA DOĞRU OLUYOR.SMEAR DAHA ÇOK RAHİM AĞZI KANSERİ TARAMASI İÇİN KULLANILIYOR.ŞİKAYETLERİN DEVAM EDİYOR KOKULU KAŞINTILI BOL AKINTIN VARSA YEŞİL RENKLİ HSG ÇEKTİRMEN YANLIŞ OLUR DİE BİLİYORUM.

cnm geçtimi tam anlamıyorum ki bazen kaşıntı var gıbı hissedıyorum ama öyle catur cutur kaşınmıyor tabı:KK53::KK53:
bıraz önce akıntı geldi. ama neyden kaynaklı bilmıyorum. hastaneyı aramaya cekınıyorum. ne yapsam bilemedım.
pzt sı için randevumu alsam acaba. bu sefer doktor sen benden daha mı iyi biliyorsun gibi trıplere gırmesın.

cnm geçtimi tam anlamıyorum ki bazen kaşıntı var gıbı hissedıyorum ama öyle catur cutur kaşınmıyor tabı:KK53::KK53:
bıraz önce akıntı geldi. ama neyden kaynaklı bilmıyorum. hastaneyı aramaya cekınıyorum. ne yapsam bilemedım.
pzt sı için randevumu alsam acaba. bu sefer doktor sen benden daha mı iyi biliyorsun gibi trıplere gırmesın.
FİTİL NE VERDİ DOKTORUN HSG ÖNCESİ İÇİN

ayyy nası sevındıımmm belırtılerın nelerdı gogusler vs :KK49:
Hep Göğüs şişer sandım hatta hatırlıyorsan bunu konuşmuştuk ama Göğüs hala boş çok az acıyor.sadece çabuk acıktığımı hissediyorum ve sabahları metalik tat var ağızda.kızımda çok ağır belirtiler yaşamıştım ona bakarak kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum diyebilirim.demekki her gebelik farklıymış

Hep Göğüs şişer sandım hatta hatırlıyorsan bunu konuşmuştuk ama Göğüs hala boş çok az acıyor.sadece çabuk acıktığımı hissediyorum ve sabahları metalik tat var ağızda.kızımda çok ağır belirtiler yaşamıştım ona bakarak kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum diyebilirim.demekki her gebelik farklıymış
evet cnm konusmustuk hatta goguslerde degısıklık oldumu hamıleyız vs demıstık.. hayırlısı olsun cnm cok sevındım gercekten

Inşallah cnm düşük riski var ama şuan herşey yolunda darısı sizlere
Doktor ne dedi canım ne ilaç verdi??
Korkma benim hala riskim
devam ediyo.. Hep yatıyorum..

Doktor ne dedi canım ne ilaç verdi??
Korkma benim hala riskim
devam ediyo.. Hep yatıyorum..
Clexane göbekten pıhtılaşma sorunu için coraspin Progestan hap sabah akşam yada çok yan etki yaparsa yatmadan önce vajenden yolla dedi 5 günlük Protestan iğne kalçadan folik asit

Clexane göbekten pıhtılaşma sorunu için coraspin Progestan hap sabah akşam yada çok yan etki yaparsa yatmadan önce vajenden yolla dedi 5 günlük Protestan iğne kalçadan folik asit

peki canım pıhtılaşma sorunu nsl çıktı ortaya??

Ben 20 güne yakın vuruldum
progestan iğnesini.. Artık otururken bile ağrı hissediyodum.. sabah akşam kullandım hapıyla birlikte.. hapına hala devam ediyorum ama iğnelerim bitti çok şükür.. dikkat ediceksin canım ağır kaldırma sakın.. yorma kendini.. geçecek bugünlerde..

Back
X