Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Seninn kız vallahi vampir gibi:) geceleri uyanık:) anasıyla babasının işi var çok bilmiyor:) bilse kardeş gelecek uyumazmı hiç:)
Akşam diyorki anne ben hem kız hem erkek kardeş istiyorum.. Ortada hiç böyle bir laf yokken.. Babası bile şaşırdı başladı gülmeye.. Bende ikiz olsun o zaman dedim.tamam diyor cimcime

Sağoş bitanem ismi azam okuyorum bide namazdan sonra her okuduğumdada ağlıyorum çok güsel dua kızlar bize çok uyuyor allahtan dilek isteme duası resmen/(
ALLAH kabul etsin kuzum. Bende okudum geçen hepimiz için, çok etkilendim. Gerçekten çok güzel bir dua. Herkes kabul ederse ayetel kürsiden sonra onu okuyalım derim.

Akşam diyorki anne ben hem kız hem erkek kardeş istiyorum.. Ortada hiç böyle bir laf yokken.. Babası bile şaşırdı başladı gülmeye.. Bende ikiz olsun o zaman dedim.tamam diyor cimcime
Yapım aşamasında kızım deseydin

Sağoş bitanem ismi azam okuyorum bide namazdan sonra her okuduğumdada ağlıyorum çok güsel dua kızlar bize çok uyuyor allahtan dilek isteme duası resmen/(
Canım benim ya.. Allâh dualarımızı kabul etsin ve bebişlerimizi yollasın..

ALLAH kabul etsin kuzum. Bende okudum geçen hepimiz için, çok etkilendim. Gerçekten çok güzel bir dua. Herkes kabul ederse ayetel kürsiden sonra onu okuyalım derim.
Bende onu istiyorum cnm hatta ilk onu istedim ama ayetel kursi ile başlayalım dedik bundan sonraki o olsun nolur öyle güsel duaki meleğimi bu dua getirecek benim hissettim gönülden

Bende onu istiyorum cnm hatta ilk onu istedim ama ayetel kursi ile başlayalım dedik bundan sonraki o olsun nolur öyle güsel duaki meleğimi bu dua getirecek benim hissettim gönülden
Oy kuzum ya tamam inşallah herkes onaylarsa bu olsun. Meleklerimiz gelsin

Abla öğlen uykusuna yatıyor mu? Ondan mı gece uyumuyor?
Öğlen kalkıyor gece de yatmıyor bir türlü düzene sokamadık canım ya...evdeyken çok takmıyorum da işim gittiğim günler zor oluyor.. Kreşe gidince düzelir dedik ama nafile...

Öğlen kalkıyor gece de yatmıyor bir türlü düzene sokamadık canım ya...evdeyken çok takmıyorum da işim gittiğim günler zor oluyor.. Kreşe gidince düzelir dedik ama nafile...
O zaman erkenden uyandıracaksın kuzuyu ki gece uyusun :) zamanla düzene girer inşallah.

kızlar şimdi bu ay madem hsg cekılmıyorum. o zaman bitkısel bır seyler yapayım. eşim için özellikle ne yapabılırım.?
DESIGNER27 esımın sonucunu atayım bakalım ne dıceksınız ben tam anlamadım. yada diğer kızlar anlayanınız varsa sizde yorumlarsanız sevınırım.

Ebrum sen yakı yapıştırdınmı bu ay:)
Yapıştırdım bitanem 3 gün boyunca durdu. Bakalım vesilemiz olacak mı :) kızlar bir arkadaşımdan duydum, bir bitki çayı varmış hamile kalmak için onuda öğrenip size yazacağım.

Uzmanımız designer :)))

Yapıştırdım bitanem 3 gün boyunca durdu. Bakalım vesilemiz olacak mı :) kızlar bir arkadaşımdan duydum, bir bitki çayı varmış hamile kalmak için onuda öğrenip size yazacağım.
Neymiş cnm garanti ben yapmışımdır:) ebrucum hiç şaşırmam yaptıysam:) bir öksürük şurubu kalmıştı onuda bu ay yapıyorum hahahahha öksürük şurubu bile denedim yuhhh yani bana:)

At cnm bakalım:)

Dr da yan etki yapacak dedi çok rahatsız olursan yatmadan iki tane ıslat rahimden yolla dedi umarım çok etkilemez çünkü Orayı fazla kurcalamak istemiyorum alttan muayeneyi bile çok gerilerek muayene oldum
Progestanın bir zararı yok canım,aksine faydası var.. Rahmi kalınlaştırıyo.. Bu da bebeğin sana sıkı sıkı tutunmasını sağlıyo .. Ben günde 400 mg kullanıyorum
sabah ve akşam olmak üzere . .
(HAPINI)

Altan muayene kanamam olduğu zaman oldum, onun dışında olmadım canım ben de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…