• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Kızlar rica etsem benim içinde okurmusunuz müminin mümine duası gecermis allah herkese nasip étsin... :)
Rabbim isteyen herkese tez vakitte nasip eder inşallah. Canım bir daha ki tur da sende katıl istersen aramıza?

Hak şerleri hayreyler
Zannetmeki gayreyler
Arif anı seyreyler
Mevla görelim neyler
Neylerse güzel eyler
❤️ Hiç şüphem yok

İshal neden engel oluyor
İshal engel olmaz ya enişten sinirle salladı işte... Benim değişimlerim ishallemi ilgili bilmiyorum..
Arkadaşlar ignenin beşinci günü gebelik testim böyle çıktı acaba kaç güne geçer ilacın etkisi sizce bir fikri olan var mı (inş ilacın etkisi geçtiginde de böyle bi resim atarım size )
Kız bu gebelik testi nasıl böyle çıktı.bu çatlatma iğnesinin sonucumu?

İshal engel olmaz ya enişten sinirle salladı işte... Benim değişimlerim ishallemi ilgili bilmiyorum..

Kız bu gebelik testi nasıl böyle çıktı.bu çatlatma iğnesinin sonucumu?
Çatlatma ignesinden sonra 5nci gün cnm ilacın etkisinden böyle çıktı ilacın etkisi geçtikce ikinci çizgi kayboluyo

Canlar napıosunuz ben doktora gittimde bugun eve 5te gelince 2 günün yemeklerini yaptım valla:) beni yemek topiğine davet etmişsiniz:)
Hehehe zaten girmedin anladim dedim gunu degerlendiriyor ;) . Dr unu taniysun samimi davranmis ne guzel ;)

Benim evim tam cadde üzerinde markete gitmek için yolun karşısına geçmem gerekiyor, normalde eşim beş dk gidip geliyor ama ben yolun boş olmasını beklediğim için yarım saate gelemiyorum eve işin kötü tarafı ist en yoğun caddelerinden birinde oturuyorum:KK70::KK70::KK70::KK70:
Karsidan karsiya gecemeyen kadinlar :KK53::KK53::KK53:

çıktı bişi yok kuzum herşey iyi güzel ilaca devam ilaç bitince inşallah adetim düzene girer
Cnm sana neden klomen yada serephone vermiyorda tarlusal verip duruyor ben hiccc anlayamadim. Sonuc itibariyle bebek sahibi olmaya çalışıyorsun

Arkadaşlar ignenin beşinci günü gebelik testim böyle çıktı acaba kaç güne geçer ilacın etkisi sizce bir fikri olan var mı (inş ilacın etkisi geçtiginde de böyle bi resim atarım size )
A Aaaaa ne guzel bi testt sonucu kissskee benim olsa :KK53: cnm 14.gunu yap testini daha kesin sonuc alirsin hergun soruyosun hergun söylüyoruz :KK45:

İyidir canısı...biraz karın ve mide bölgemde ara ara kasılma oluyor o kadar canım ya...sen nasılsın?

Tabiki ben :-)
Bu sorudan dolayi seni ki ki kiniyorum :KK48: . İnşallah bu hallerin bir bebistendir cnm yaa ;) ya benim karnim kasiklarim cok fena hala wc problemim var bi damla idrar nasil Sıkıştıriyo acaip bi gazla doldum sorma kayisi falan yedim ama etki etmedi daha :KK51:

Back
X