• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

CNM SANA İĞNE VERMEMESİ NORMAL PCO OLDUĞUN İÇİN OHSS OLMA İHTİMALİN ÇOK YÜKSEK ALLAH KORUSUN.İĞNE VERİLDİMİ SANA ÇOK SIK KONTROL YAPILMASI GEREK
Ohss olanda hamile kaliyor ama cnm klinige geliyorlardi hastalar ayy ne cekiyordi ama hepte hamile kaliyolardi . Yinede tabi normal seyrinde olmasini isterim e nolck peki ignesiz belkide catlamiyor :(

Canim bende pcoluyum ve bekarken hep kintrole gidiyordum.evkenmeden once cocuk meselesini hic ki usmadik ve direk korunmaya basladi esim. Bende bak hayatim benim problemim var cocuk sahibi olmaniz zor olabilir dedim .o siralar ev tasiyacaktik korunduk sonra baktim ikna olmuyor en iyisi dr a gideyim belki anlar dedim. Dr hep cocugun olur 1 sene bekle dedi ama zor olabilir dedi .bende esime anlattim korunmyi biraktik 1 senelik evliyim 3 ay falan korunduk yani. Ona bile bazen pisman oluyorum simdi hala uğraşinca..... kismetten otesi yok cnm

Aynen ben de pişmanım. Canım senin yasin kaç tedavi oluyor musun

ohooo siz böyle yaparsanız ölemmm benn.. ben evlendikten tam 2,5 sene sonra öğrendim pcoya yatkınlığım olduğunu...gerçi son gittiğim doktorlar pco olmadığını söyluyorlar kılo alırsam pcoya çevirirmiş. kistlerim var ama.
bende pişmanm neden korundum diye ama napalım zaman geri gelmiyor. nasipten öte yol yok.

Canim bende oyle dusunuyorum ve bu sefer esimle gidiecegim gorusmeye serephinede fayda ediyir aslinda ama daha etkili ilaclar varken neden siradan ilac veriyor herseyi agirdan alıyor sanki. Femara kullanmak istedigimi soyleyecegim cnm. Pcolu arkadssim dun düşük yapti yaa kendiliginden gebe kalmisti eline düşmüş bacaklarini gormus kesenin icinde :KK43:

ayy çok fena oldum şuan..

DEĞİŞİK TÜRLERİ YOK CNM TEK BİTANE

ok canmm..:KK66:

Aslinda meme kanseri ilaci ama yapilan arastirmalarda yumurtalari uyarip buyttugu farkedilince kisirlik tedavisindede tercih sebebi olmus cnm

Inofolic harika bir ilac cnm sende al kullan yan etkisi yada zarari yok yumurta kalitesini artiriyor :KK66:

pınkkk senı semanın yanına asistan verelimm. maşallahhh

Semacim ben ari poleni kapsulu bulamadim ama :KK43: birde merkezde soracagim ins bulurum. Demin dedigim ark bu polen kapsulle hamile kaldi o forever diye bi marka kullanmis cnm bulursun kesin istanbulda ondan al cnm :KK66:

aktarlarda bunun karışımları oluyormuş. onlar işe yaramaz mı.

Aynen beklemedeyiz :KK66: sema bu dostinex goguslerde hassasiyete sebep olur mu sen bilirsin :KK66: sol gögsüs cok aciyor ve sismis belli

cnm dostinex gögüsteki hassasiyeti alır aksine. diye biliyorum bende kullanıyorum çünkü...

ohooo siz böyle yaparsanız ölemmm benn.. ben evlendikten tam 2,5 sene sonra öğrendim pcoya yatkınlığım olduğunu...gerçi son gittiğim doktorlar pco olmadığını söyluyorlar kılo alırsam pcoya çevirirmiş. kistlerim var ama.
bende pişmanm neden korundum diye ama napalım zaman geri gelmiyor. nasipten öte yol yok.

cnm dostinex gögüsteki hassasiyeti alır aksine. diye biliyorum bende kullanıyorum çünkü...
O zaman benim gögüslerde hassasiyet yoktu ya o yuzden almadi verdi (:

Ben sarilinca bile ayy aciyor diyorum :)
Hahahaha hic anlamiyor benimki bende benim testisimde bunlar oyle dusun diyorum;) cigeri severiz bizde ama ne zamandir yapmıyorum alayim bari ;) cnm dr ister kullan ister kullanma diyo bana sen zayifsin gerek yok dedi .bubay almadim bende ama olmadiysa alacagim bu sefer

Hahahaha hic anlamiyor benimki bende benim testisimde bunlar oyle dusun diyorum:KK66: cigeri severiz bizde ama ne zamandir yapmıyorum alayim bari :KK66: cnm dr ister kullan ister kullanma diyo bana sen zayifsin gerek yok dedi .bubay almadim bende ama olmadiysa alacagim bu sefer
Ayyy benim konusmanin aynisini yapmissin .. Doktorlar bile der kadinla4da gogus erkeklerde testis en hassas öldürücü bölge ..

Cnm pcoya yatkinlik nedir yaa ya vardir ya yoktur bazi drda onlar yumurta diyor .bu drlar bi alem zaten . Ben o kdr cok dr a gittimki pco prof.oldum artik . Hehehe cnm ya ben tup bebek merkezinde 2 yil çalıştım. Kapsul daha kokay geldi cnm ya gunde uc kere yutucan belki bayattir polenler guvenemedim kalsin dedim.az daha arastirip bulamazsam alirim .

Ayyy benim konusmanin aynisini yapmissin .. Doktorlar bile der kadinla4da gogus erkeklerde testis en hassas öldürücü bölge ..
Gercekten oyle ama benim buay hic agrim yok goguste. Uclari kasiniyo tatlı tatlı boyle bi belirtide hic duymadim :KK45:

Cnm pcoya yatkinlik nedir yaa ya vardir ya yoktur bazi drda onlar yumurta diyor .bu drlar bi alem zaten . Ben o kdr cok dr a gittimki pco prof.oldum artik . Hehehe cnm ya ben tup bebek merkezinde 2 yil çalıştım. Kapsul daha kokay geldi cnm ya gunde uc kere yutucan belki bayattir polenler guvenemedim kalsin dedim.az daha arastirip bulamazsam alirim .
CNM PCOYA YATKINLIK ŞUNDAN OLUYO. MESELA SEN DREK PCOLUSUN YUMURTA REZERVİN ÇOK YÜKSEK HERAY NORMALDE 7 ATRAL FOLİKÜL VARSA ADETİN 3.GÜNÜ SENDE YUMURTA TARLASI GİBİ MÜBAREK.YUMURTALIKLARININ HACMİ BÜYÜK OLMASINA RAĞMEN GELİŞEMİYOR ÇATLAYAMIYOR
YATKINLIK İSE YUMURTA REZERVİ NORMAL OLMASINA RAĞMEN.KİLO SORUNU TROİT PROBLEMLERİ YADA İNSÜLİN DRENCİ NEDENİYLE ÖSTROJEN SALINIMI DENGESİZ BUYÜZDEN ÇATLAMAYAN YUMURTA KİST OLARAK KALIYOR ONLARADA DOKTORLAR PCOS DİYO DEĞİLLLER ASLINDA:)

Back
X