Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

YUMURTA ÇATLARKEN ATEŞ DÜŞÜYORMUŞ.ATEŞ DÜŞÜKKEN İLİŞKİYE GİRİNCE ŞANS ÇOK YÜKSEKMİŞ ATEŞ YÜKSELDİKTEN SONRA GEBE KALMA İHTİMALİ YOK GİBİ BİŞEYMİŞ ÖLE DİYOR FORUMLARDA
Benim regl döngüm kısa o Yüzden ovulasyon testi kullanmıyorum sadece Ateşle işi götürmeye çalışıyorum şimdiye kadar hiç kaçırmadım ya bir gün önce yada ovulasyon günü ilişki oldu hep ama gebelik oluşmadı kısmet ama ovulasyon testi ile ateş yöntemini birlikte kullanırsan ovulasyon Gününü kesin yakalarsın.

Benim regl döngüm kısa o Yüzden ovulasyon testi kullanmıyorum sadece Ateşle işi götürmeye çalışıyorum şimdiye kadar hiç kaçırmadım ya bir gün önce yada ovulasyon günü ilişki oldu hep ama gebelik oluşmadı kısmet ama ovulasyon testi ile ateş yöntemini birlikte kullanırsan ovulasyon Gününü kesin yakalarsın.
BENİMDE KISA CNM NORMAL REGL DÖNGÜM BEN 2 GEBELİĞİMDEDE OVULASYON GÜNÜNE GÖRE KALMIŞTIM BENİMDE ADETİMİN 12.YUMURTLAMA GÜNÜM 26 GÜNDE BİR REGL OLUYORUM AMA BU İLAÇLAR FELAN DERKEN SAPITTI BUARA

bende 7 günden 4 güne düştü ya...niye böyle oluyor acaba...o_Oo_Oo_O

@Enyalios tan haber varmı kızlar? öğleden sonra toplantım var..
iyi değil:(( akşam kanaması olmuş devlete gitmişler iğne falan olmuş hala kese var daha kalp atışlarını duymamışlardı zaten kese duruyormuş ama düşük tehlikesi var bakalım hayırlısı dualarınızı eksik etmeyin kızlar..

iyi değil:KK43:( akşam kanaması olmuş devlete gitmişler iğne falan olmuş hala kese var daha kalp atışlarını duymamışlardı zaten kese duruyormuş ama düşük tehlikesi var bakalım hayırlısı dualarınızı eksik etmeyin kızlar..
BU KANAMALAR HEP PROGESTERON EKSİKLİĞİNDEN OLUYOR KULLANMIYORMUYDU PROGESTERON?

iyi değil:KK43:( akşam kanaması olmuş devlete gitmişler iğne falan olmuş hala kese var daha kalp atışlarını duymamışlardı zaten kese duruyormuş ama düşük tehlikesi var bakalım hayırlısı dualarınızı eksik etmeyin kızlar..
Allah yardimcisi olsun, bebegini ona bagislasin insallah :( hayirli haberlerini bekliyoruz

Canim her doktor vermiyor progesteronu

Düşük riski olunca dayıyorlar progesteronu yoksa umurlarında olmuyor bu kadar ugraslar sonucunda gebe kalmış buna herseyı vermelıyım vs vs .. Nerde .. Allah hayırlısını versın inşallah bebişi düşmez

vermişler cnm akşam işte kanama olunca progestoron iğneyapmışlar şimdilik azmış kanaması şimdi iyi biraz ..
Allah yardimcisi olsun, bebegini ona bagislasin insallah :KK43: hayirli haberlerini bekliyoruz

amin canım inşallah birşey olmaz.. benim de pıhtılaşma az die vermemişti progestoron benim de kanama oldu gidiyordu yawrular..

vermişler cnm akşam işte kanama olunca progestoron iğneyapmışlar şimdilik azmış kanaması şimdi iyi biraz ..

amin canım inşallah birşey olmaz.. benim de pıhtılaşma az die vermemişti progestoron benim de kanama oldu gidiyordu yawrular..
İNŞALLAH ANNESİNE SIKI SIKI TUTUNUR KALP ATIŞLARINIDA Bİ DUYSUNLARDA RAHATLASIN BİRAZ

İNŞALLAH ANNESİNE SIKI SIKI TUTUNUR KALP ATIŞLARINIDA Bİ DUYSUNLARDA RAHATLASIN BİRAZ
inşallah canım haber bekliyorum bende bir şey olursa haber veririm size de
Rabbim korumus, Allah'im meleklerinizi size baglasin...
Doktora progesteron istiyorum deyince veriyor mu canim?
yok canım tahlil yapıyor tahlil sonuçlarına göre veriyor.. muhtemelen kendini yormuştur farketmeden ondan düşük tehlikesi oluşmuştur..zaten acil durumlarda direkt iğnesini yapıyorlar hap ınıda takviye veriyorlar ama hapı berbat çok dokunuyor mahvediyor insanı fitili de öyle..

yok canım tahlil yapıyor tahlil sonuçlarına göre veriyor.. muhtemelen kendini yormuştur farketmeden ondan düşük tehlikesi oluşmuştur..zaten acil durumlarda direkt iğnesini yapıyorlar hap ınıda takviye veriyorlar ama hapı berbat çok dokunuyor mahvediyor insanı fitili de öyle..
Anladim canim, peki progesteronu sadece hamile kaldiktan sonra mi veriyorlar?
Allah kullananlarin yardimcisi olsun, insan bebegi ugruna her seye katlaniyor.

Anladim canim, peki progesteronu sadece hamile kaldiktan sonra mi veriyorlar?
Allah kullananlarin yardimcisi olsun, insan bebegi ugruna her seye katlaniyor.
canım hamile kalma aşamsında da verilebiliyor benim bildiğim o kan pıhtılaşması olunca da veriliyor.. kan pıhtılaşmasından dolayı çocuk düşüyor o yüzden

Son düzenleme:
canım hamile kalma aşamsında da verilebiliyor benim bildiğim o kan pıhtılaşmasına karşın veriliyor.. kan pıhtılaşmasından dolayı çocuk düşüyor o yüzden
Anladim canim... doktorum bana bir sey demedigine göre benim degerim normal herhalde.

Back
X