- 9 Mayıs 2014
- 1.386
- 1.561
- 83
Sağol canım teşekkür ederimHosgeldin aramiza canim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım teşekkür ederimHosgeldin aramiza canim![]()
Canim masallah ikinizdede sorun yokmus.bem size teshisi koyuyorum STRES . Eger kafandan atip rhat olursan bence mujdeyi alacaksinTabiki canım iki gün önce tam iki yıl oldu evleneli ilk 6 ay doğal yolla korunduk sonra istedik ama olmadı doktora gittik bi sorun mu var diye hormonlara baktı normal rahim temiz klomen ve çatlatma iğnesi kullandım yumurtalarım istenilen boyuta ulaştı çatladı ama gebe kalamadım bu klomen tedavisi 6 ay sürdü sonra hsg çekildim temiz çıktı eşimin spermiyogramı temiz sebebsiz infertilite yani haziran aşılama denedik tutmadı biliyorum Rabbim vaktini biliyor ve bu bizim imtihanımız yaşım 26 eşim 27 yaşında dün adet günümdü henüz olmadım ama yüzümde sivilceler attı kasıklarımda da batmalar var inşallah olmam bide hayıt hapı kullandım iki ay adetlerimi düzene soktu ama bıraktım bu ay nedense yani benim hikayem bu
Ebrucum ya bende çevrimiçi tıklı olmadığı halde yinede gözüküyor.. Şu işe bir el at bacım...Ben profil resmime tikla canim, acilan pencerede hangi topikte oldugum gözükmüyor. Sonra birde semaninkine tikla onda suan hangi topikte oldugu yaziyor :)
Eki Görüntüle 1650028
Allah kabul etsin canım..evet yanlış olmazsa 58. Ayettemi secde var...yapılması lazım...Canlarim ben duami okudum tamda ezan vaktinde duamida ettim rabbim hayirli saglikli evlat versin insallah. Birde kizlar ben duayi okurken bir sey farkettim siz farkettinizmi bilmuyorum ama ben söyleyim doğrusunu yapalim. Secde ayeti geciyor. Secdede yapmamiz lazim. Ben bugun farkettim ve yaptim.
Evet canımmm doğru teshis STRES çok yapıyorum ne bileyim içimden gelmiyor negatifi görürüm diye korkuyorumCanim masallah ikinizdede sorun yokmus.bem size teshisi koyuyorum STRES . Eger kafandan atip rhat olursan bence mujdeyi alacaksinva 15 gunde cok be arkadasim nasil beklicen o kadar ?
Cnm ben de kaç gündür onu diyeceğim unutuyorum sen benden önce davrandın sehv secdesi yapmak Vacip arkadaşlar daha önce kaç kez okudu iseniz onlar da yapın toplu şekilde yapabilirsinizCanlarim ben duami okudum tamda ezan vaktinde duamida ettim rabbim hayirli saglikli evlat versin insallah. Birde kizlar ben duayi okurken bir sey farkettim siz farkettinizmi bilmuyorum ama ben söyleyim doğrusunu yapalim. Secde ayeti geciyor. Secdede yapmamiz lazim. Ben bugun farkettim ve yaptim.
Aslında çörekotu bal tarçın yapılabilir TADI fena değil Yapımı da kolay zaten çörekotu çok faydalı birşey sadece bebek için değil genel sağlık için bile yiyebiliriz eşimiz de yiyebilir.aynen cnm ot ÇÖP bize de yaramadı bir ara evimiz resmen aktara dönmüştü bunlara da bir umut başlamıştım bir yerde hemen bırakmayın dn az altı ay kullanın yazıyordu o Yüzden biraz zorla da olsa kullanmıştımHakkisin canim yine 6ay iyi yapmissin. Corekotu tarcin bali bende yaptim mesir macunu gibi tadi demiiama oda fauda etmedi ot cop fayda etmiyo bana. Daha doğrusu herseyin bir vakti zamani var
![]()
Sessiz kalma canım :)KIZLAR konulara dahil olamıyorum ama sessiz sedasız takıp ediyorum ve dua mı aksatmıyorum :) sonra bu hlyela nerde hiç gözükmüyo coluk çocugamı karıstı da gelemio die düşünmeyin![]()
Yürekten amin, inşallah o günleri de göreceğiz.rabbim o günleride göstersin inşallah bize bi bebiş konsun göbişe o zaman da onları arastırırz tartısırız :)
Ben panik olurum öyle rahat rahat ne zaman gideyim kızlar diye soramam :)düşünsenize bii sancılar sıklaşmış 5 dk arayla gelio,suyumuz gelio ve biz burdan birbirimize soruoruz
- kızlarr az daha bekleyelimmi hast gittiğim de suni sancı almak istemiorum.
- dr 3 cm lik açıklık var dedi. sizce kaç cm de gitmeliyim hastaneye :)) falan falan![]()
Canım hoşgeldin, Rabbim tez vakitte meleğine kavuştursun inşallah. Hikayeni okudum, önünüzde hiç bir engeliniz yok çok şükür. Nazlı bebeğin sadece vaktinin gelmesini bekliyor annesi :)Merhaba kızlar bende sizinle bebişimin göbüşüme konmasını bekleyebilir miyim?
ALLAH razı olsun, söylemeniz iyi oldu kızlar... Peki okuduklarımızı tekrarlamamız gerekir mi ki?Canlarim ben duami okudum tamda ezan vaktinde duamida ettim rabbim hayirli saglikli evlat versin insallah. Birde kizlar ben duayi okurken bir sey farkettim siz farkettinizmi bilmuyorum ama ben söyleyim doğrusunu yapalim. Secde ayeti geciyor. Secdede yapmamiz lazim. Ben bugun farkettim ve yaptim.
Gülüm sen kendin görüyorsun ama başkası görmüyor. Emin olmak için baktım şimdi profiline online gözükmüyorsun ve hangi konuya baktığın da gözükmüyor.Ebrucum ya bende çevrimiçi tıklı olmadığı halde yinede gözüküyor.. Şu işe bir el at bacım...
Geçmiş olsun canım, ciddi bir şey değildir umarım?kızalar merhaba, sohbet koyulaşmış ,
annem hastaydı ve toplantılarım vardu bugun,sabah toplantıya girip cıkınca anneme gittim ymeek yaptım basında bekledim falan az once geldim eve ,
işlerle boğusuyorum pc başında,
arada bir yazıcam :)
@Enyalios cnm iyimisin? merak ediyoruz seni
BU AYIN HAMİLESİ KİM OLACAK ACABA?:=)
Evet cnm bende 58 diye hatırlıyorum. Ama ben bitirince yaptim secdeyi öylede oluyormuşAllah kabul etsin canım..evet yanlış olmazsa 58. Ayettemi secde var...yapılması lazım...
Cok gecmis olsun canım yakızalar merhaba, sohbet koyulaşmış ,
annem hastaydı ve toplantılarım vardu bugun,sabah toplantıya girip cıkınca anneme gittim ymeek yaptım basında bekledim falan az once geldim eve ,
işlerle boğusuyorum pc başında,
arada bir yazıcam :)
@Enyalios cnm iyimisin? merak ediyoruz seni
Biliyorum cok zor ama benim sorunum yok rahatim de ve rahat olmaya çalış cnmEvet canımmm doğru teshis STRES çok yapıyorum ne bileyim içimden gelmiyor negatifi görürüm diye korkuyorum
Geçmiş olsun canım, ciddi bir şey değildir umarım?
Cnm yaz google a secde nasil yapilir diye cikiyor cok basit zor degilkızlar agzınıza saglık allah kabul etsin inşallah dualarımızı bende okudum kendımebu secde ne demek oluyor ne yapacagız orda ben netten cıktı aldım yanında secde ayetı yazıyor ama ne yapacagımı bilmiyorum..
cnm saolasınCok gecmis olsun canım ya![]()