Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Yok olmaz aşın kulak koltuk altı yanıltıcı dil altı yada vajinadan Olmalı cnm vajinadan biraz zor ve pis en iyi dilaltı
Canım gene dil altından ölçecemde,sadece alından ölçülen dijital cihaz varya dil altından onunla ölçsem doğru olurmu diye sormuştum. Sen yanlış anlamışsın tatlım.. Buarada programı kurmayı başardım canım.kullanırken sorarım yine takıldığım yerde vesoncum... Öpüldün.:)))
Çok doğru söyledin canım. O zaman diğer arkadaşlarda onaylarsa en kısa sürede başlarız :)
Ben varım tatlışım...
Kızlar her gün bir arkadaşımıza meryem sûresini okumaya ne dersiniz?

Rabbime dileklerimizi dua yoluyla ulaştıralım...

Al_pi Al_pi LeYLa_21 LeYLa_21 @deeploneliness @BayilanBayilana pink love pink love DESIGNER27 DESIGNER27 @HLYELA @zeliha123 @10beybisi
Tabiki evet... Sen listeyi ayarla bitanem...
Ayy canim yaaa tuhh cikmistim yoksa bakardim findigina :KK66:
Allah razı olsun gülüm.. Keşke yakın olsakta bıraksaydım sana. Ne güzel olurdu...
Benim regl yaklasti ama :KK43:regl ken okuyamayinca cok birikecek :KK66: ne zaman baslariz pzt baslasak :KK66:
Regl olan söyler yerine sıradaki arkadaş okur... Günlükmü haftalıkmı okuyalım?

Canım gene dil altından ölçecemde,sadece alından ölçülen dijital cihaz varya dil altından onunla ölçsem doğru olurmu diye sormuştum. Sen yanlış anlamışsın tatlım.. Buarada programı kurmayı başardım canım.kullanırken sorarım yine takıldığım yerde vesoncum... Öpüldün.:)))

Ben varım tatlışım...

Tabiki evet... Sen listeyi ayarla bitanem...

Allah razı olsun gülüm.. Keşke yakın olsakta bıraksaydım sana. Ne güzel olurdu...

Regl olan söyler yerine sıradaki arkadaş okur... Günlükmü haftalıkmı okuyalım?
Cnm madem derecen var sen foto gönderdim ya onunla dene çok zor oluyor ben 10 aydır ölçüyorum.:) sonra yanlış çıkar tüm emek Boşa gider yada ovulasyonu tutturamayız falan yazık olur bir de aşağıda yazdıklarımı uygula bakalım başarmışmısın

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 50
Cnm madem derecen var sen foto gönderdim ya onunla dene çok zor oluyor ben 10 aydır ölçüyorum.:) sonra yanlış çıkar tüm emek Boşa gider yada ovulasyonu tutturamayız falan yazık olur bir de aşağıda yazdıklarımı uygula bakalım başarmışmısın
Zor olmuyor yazmak istemiştim

kizlar bakin bugun 4 saat idrara cikmayip yaptigim son yumurtlama testi

simdi bisey sorucam test pozitif ciktinda o an yumurtlama olmusmu demek yoksa 1-2gun icinde olucakmi demek

ortadakini sabah en usttekinide az once yaptim kizlar

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 58

simdi bisey sorucam test pozitif ciktinda o an yumurtlama olmusmu demek yoksa 1-2gun icinde olucakmi demek

Veson Veson sen ne diosun? dun sabahki pozitfise yunurta dunmu bugunmu catlamistir?

Veson Veson sen ne diosun? dun sabahki pozitfise yunurta dunmu bugunmu catlamistir?
Cnm belliki yumurtan çatlamış bana kalırsa dün akşam çatlamaya Başlamış yani bugünü de değerlendirsen güzel olur yumurta bu saatlerde hala canlı olabilir.şimdi ovulasyon testi koyulaşmaya başlayınca Çalışmalara başla bu yumurtan yakındaatlayavak demektir.çizgiler Eşit koruluğa geldiğinde çalışmaları sıklaştır bu çok yakında yumurtan çatlayacak anlamına gelir.bir sonraki gün test silikleşmeye başladı ise bilki o gün ovulasyon günündür o günü kesinlikle değerlendir;)

Cnm belliki yumurtan çatlamış bana kalırsa dün akşam çatlamaya Başlamış yani bugünü de değerlendirsen güzel olur yumurta bu saatlerde hala canlı olabilir.şimdi ovulasyon testi koyulaşmaya başlayınca Çalışmalara başla bu yumurtan yakındaatlayavak demektir.çizgiler Eşit koruluğa geldiğinde çalışmaları sıklaştır bu çok yakında yumurtan çatlayacak anlamına gelir.bir sonraki gün test silikleşmeye başladı ise bilki o gün ovulasyon günündür o günü kesinlikle değerlendir:KK66:

o zaman bugun ovulasyon gunum :))) cok saol canım kocis isten geldi dinlensin calismalara basliycam :)))) ay ne hal olduk ya neler dioruz

canım yorumun icin cok saol

o zaman bugun ovulasyon gunum :))) cok saol canım kocis isten geldi dinlensin calismalara basliycam :)))) ay ne hal olduk ya neler dioruz

canım yorumun icin cok saol
Yok ovulasyon dün oluyor o zaman ama bunun bir Önemi yok şuanda sen kocaya bir yorgunluk kahvesi yap spermlere de iyi gelir ardından da yapış yumurtan sperm bekliyor:KK70:

E-brulim E-brulim bende okurum canım ama pazartesi başlarsak iyi olur haftasonu eşim evde olunca koşuşturma çok oluyor ;) birde haftada bir mi hergün mü okuyacagız .. Bence haftada bir meryem süresini okuyup dua topiğinde okunan duayı da günlük okuruz birbirimize olmaz mı ?

Kızlar benim için her türlüsü uyar, siz karar verin hergün mü okuyalım yoksa haftada 1 mi? Kura mı çekelim yoksa herkes sırasını kendi mi seçsin? Eğer kura çekeceksek ya Leylanın yada Vesonun meleği çeksin, en temiz niyetli o yavrular :)

Kızlar benim için her türlüsü uyar, siz karar verin hergün mü okuyalım yoksa haftada 1 mi? Kura mı çekelim yoksa herkes sırasını kendi mi seçsin? Eğer kura çekeceksek ya Leylanın yada Vesonun meleği çeksin, en temiz niyetli o yavrular :)
Madem öyle herkes yapabileceği şeyi söylesin ona göre karar verelim sonuçta bu dua işi Gönül işi hiçkimseyi zorlamanın anlamı yok ben hergün okunması taraftarıyım ama ben hergün okuyamam diyen arkadaşlar olursa onlarda yapabilecekleri kadarını yazsın o kadar okusun benim için hiçbir mahsuru yok benden yana o Arkadaşlara hakkım helal olsun sonra ben onlara okurken melekler de benim için dua ediyor olacak.allahtan bir mani olmazsa ben hergün bir kişiye Meryem Suresi okuyabilirim. Al_pi Al_pi cnm ben 2 günde bir 3 günde bir yok haftada bir kişiye okurum dersen sen de öyle yap benim için sorun değil yani.sıra işine gelince hiç farketmez yeterki dua edelim biraz uzun oldu ama biran önce listeyi çıkartalım karar verelim pazartesi başlansın

Madem öyle herkes yapabileceği şeyi söylesin ona göre karar verelim sonuçta bu dua işi Gönül işi hiçkimseyi zorlamanın anlamı yok ben hergün okunması taraftarıyım ama ben hergün okuyamam diyen arkadaşlar olursa onlarda yapabilecekleri kadarını yazsın o kadar okusun benim için hiçbir mahsuru yok benden yana o Arkadaşlara hakkım helal olsun sonra ben onlara okurken melekler de benim için dua ediyor olacak.allahtan bir mani olmazsa ben hergün bir kişiye Meryem Suresi okuyabilirim. Al_pi Al_pi cnm ben 2 günde bir 3 günde bir yok haftada bir kişiye okurum dersen sen de öyle yap benim için sorun değil yani.sıra işine gelince hiç farketmez yeterki dua edelim biraz uzun oldu ama biran önce listeyi çıkartalım karar verelim pazartesi başlansın
Tamam o zaman herkes okuyabildiği şekilde okusun, benimde eğer hakkım varsa helal olsun. Liste oluşturalım mı gülüm? Yoksa herkes kafasına göre takılacaksa sıralamaya da kendi mi karar versin?

Bende her gün okuyacağım, liste yapmazsak hepimizin adına diye niyetlenirim.

Tamam o zaman herkes okuyabildiği şekilde okusun, benimde eğer hakkım varsa helal olsun. Liste oluşturalım mı gülüm? Yoksa herkes kafasına göre takılacaksa sıralamaya da kendi mi karar versin?

Bende her gün okuyacağım, liste yapmazsak hepimizin adına diye niyetlenirim.
Cnm liste oluşturalım bence bir düzen olsun LeYLa_21 LeYLa_21 in kızı çeksin madem öyle çeker Çekmez buraya listeyi yazsın pazartesi de duamızı etmeye başlayalım birinci kişiden.dediğin gibi herkes yapabildiğini yapsın hergün okuyabilen mümkünse okusun okuyamayan kaçgünde bir okuyacaksa bildirsin
Leyla cnm katılanlar minta,Pink love, designer,ebrulim,alpi ben ve sen umarım herkesi yazdım Unuttuğum varsa hatırlatın kızlar

Cnm liste oluşturalım bence bir düzen olsun LeYLa_21 LeYLa_21 in kızı çeksin madem öyle çeker Çekmez buraya listeyi yazsın pazartesi de duamızı etmeye başlayalım birinci kişiden.dediğin gibi herkes yapabildiğini yapsın hergün okuyabilen mümkünse okusun okuyamayan kaçgünde bir okuyacaksa bildirsin
Leyla cnm katılanlar minta,Pink love, designer,ebrulim,alpi ben ve sen umarım herkesi yazdım Unuttuğum
Leyla cnm katılanlar minta,Pink love, designer,ebrulim,alpi ben ve sen umarım herkesi yazdım Unuttuğum varsa hatırlatın kızlar
7 kisiyiz galiba canim bittikce baslayabilirz bizi zorlayacagini sanmıyorum. Liste olursa duzen olur ;) ay benim karnim cok agriyor birazdan olacakmisim gibi :(pzt baslayalim biran oncee . Regl okunca turkcesini okuruz olmazsa turkce anlami cokk etkileyici ...

7 kisiyiz galiba canim bittikce baslayabilirz bizi zorlayacagini sanmıyorum. Liste olursa duzen olur :KK66: ay benim karnim cok agriyor birazdan olacakmisim gibi :KK43:pzt baslayalim biran oncee . Regl okunca turkcesini okuruz olmazsa turkce anlami cokk etkileyici ...
Evet regl olanlar Türkçe meâlini okuyabilir bence de gecikmeyelim pazartesi başlayalım 7 kişi her hafta liste başına döneriz gayet güzel;). Inşallah olmazsın cnm ya senin bat ne zamandı

Back
X