Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Çoğunluğa uyarım ama ben kur'an bilmiyorum türkcesınden okusam olur mu .. Gece yatmadan okurum okuyamazsam şayet günaha girmek istemem okuyamadığımı söylerim .. Her gün bir tane okuyacagız o zaman dimi .. Pazartesi başlıyoruz yarın liste ayarlanmış olursa ıyı olur ..
Canim bende turkcesinden okuyacagim arapcada hatalarim olabilir . Hatali okumak istemem turkce yazılım var ordan okuyacagim ;)

Kızlar katılıyorum liste oluşturalım 1 ertane okuyup bağışlayalım 7 güsel bi sayı okumak için 7 kişi tamda güsel olur ben bugun doktora gittim kızlar kist mist olmamış çok şükür 18 mö yumurtan çok güsel dedi ilişkiye girin dedi geç yumurtlayacaksın bu ay bayağ dedi olabilir aşılamadan sonra böle şeyler endişelenme dedi
Ay cnm ne guzel bu ayda sansin var insalah denk gelir hayirlisi olsun ;)

Cnm madem derecen var sen foto gönderdim ya onunla dene çok zor oluyor ben 10 aydır ölçüyorum.:) sonra yanlış çıkar tüm emek Boşa gider yada ovulasyonu tutturamayız falan yazık olur bir de aşağıda yazdıklarımı uygula bakalım başarmışmısın
dediklerini yaptım canım...maile daha mesaj gelmedi..gelince kopilicem buraya..bak bakalım olmuş mu?

Veson Veson ben şimdi adetten sonramı başlasam ya..bana bir akıl ver canım...yoksa yarın başlayımmı ateş ölçmeye..birde bundan sonra ne yapacam anlatırsan sevinirim...

LeYLa_21 LeYLa_21 cnm bak sıra ile temperature ateş tempetature yine ölçtüğün saat cervical fluid akıntı dry kuru creamy krem egg white yumurta akı watery sulu
Menses regl heavy yoğun ligt az Medium orta spotting leke

Intercourse ilişki am sabah pm akşam both hem sabah hem akşam

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 52
Veson Veson ben şimdi adetten sonramı başlasam ya..bana bir akıl ver canım...yoksa yarın başlayımmı ateş ölçmeye..birde bundan sonra ne yapacam anlatırsan sevinirim...
Cnm yarın ölçmeye başla hem alışırsın gelecek aya kadar programı ff i de iyice öğrenmiş olursun hem de regl öncesi ateş nasıl seyrediyor bir fikrimiz olur cnm bir de sen ovulasyon testi yapmıştın sanırım hangi gün pozitifti hatırlıyor musun cnm

Veson Veson bugünün bilgilerini girdim..ekrana CD 25 DİYE bir yazı geldi..altsağ kısımda kalem var..anlamadım..orayı tıklayacakmıyım...

Hergün aynı saatte en az üç saat uyku almış olarak uyanır uyanmaz yataktan kalkmadan dil altından dijital derece ile ölçeceksin cnm bilgilerini söylediğin kısımlara gireceksin ff senin için tablo oluşturacak cnm mesela ben her sabah namaza kalkıyorum Ölçüm saatim 5:30 ölçüp namaza kalkıyorum regl OLDUĞUm dönemlerde de saati 5:30 a kuruyorum yine ölçüp yatıyorum o zaman ;)

Cnm yarın ölçmeye başla hem alışırsın gelecek aya kadar programı ff i de iyice öğrenmiş olursun hem de regl öncesi ateş nasıl seyrediyor bir fikrimiz olur cnm bir de sen ovulasyon testi yapmıştın sanırım hangi gün pozitifti hatırlıyor musun cnm
evet canım 26 eylülde ikinci çizgi silik gibiydi....

Ş
Veson Veson bugünün bilgilerini girdim..ekrana CD 25 DİYE bir yazı geldi..altsağ kısımda kalem var..anlamadım..orayı tıklayacakmıyım...
bu benim tablom cd25 yeni benim bir aylık regl sürem altta kalem var oralara karışma ben şu anda cd 7 deyim yani regl7 de

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    33,3 KB · Görüntüleme: 34
Back
X