Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Veson Veson 9 ağustostada regl olmuştum..o ay doktora gittim ne zaman çatladı etti hepsini biliyorum..sence onuda eklemelimiyim..birde regl yi nerden ekleyecek..9 ağustosu tıkladım öylece kalakaldım..nereye basacam bilemedim..helpppppppppp me

Cnm liste oluşturalım bence bir düzen olsun LeYLa_21 LeYLa_21 in kızı çeksin madem öyle çeker Çekmez buraya listeyi yazsın pazartesi de duamızı etmeye başlayalım birinci kişiden.dediğin gibi herkes yapabildiğini yapsın hergün okuyabilen mümkünse okusun okuyamayan kaçgünde bir okuyacaksa bildirsin
Leyla cnm katılanlar minta,Pink love, designer,ebrulim,alpi ben ve sen umarım herkesi yazdım Unuttuğum varsa hatırlatın kızlar
Tamam canım kura çekilince listeyi hazırlarım, pazartesi de başlarız Allah'ın izniyle. Hakkımızda hayırlısı olsun, Rabbim dualarımı kabul etsin. Çok heyecanlandım, çokta mutluyum :)

7 kisiyiz galiba canim bittikce baslayabilirz bizi zorlayacagini sanmıyorum. Liste olursa duzen olur :KK66: ay benim karnim cok agriyor birazdan olacakmisim gibi :KK43:pzt baslayalim biran oncee . Regl okunca turkcesini okuruz olmazsa turkce anlami cokk etkileyici ...
regl olmadanda 1 kere türkçesini okusak iyi olur, ne okuduğumuzu biliriz :)

Çoğunluğa uyarım ama ben kur'an bilmiyorum türkcesınden okusam olur mu .. Gece yatmadan okurum okuyamazsam şayet günaha girmek istemem okuyamadığımı söylerim .. Her gün bir tane okuyacagız o zaman dimi .. Pazartesi başlıyoruz yarın liste ayarlanmış olursa ıyı olur ..
Canım bende arapça okuyamıyorum, arapçasını latin harflerle okuyacağım. Kimin duası kabul olacağı belli olmaz, niyet önemli.

Telefon için ezan alarmı diye bir uygulama var ordan sesli dinleyerekte takip edebiliyorsun, tavsiye ederim.

Tatlım benim melek uyuyor.. Uyanınca kurayı çektirip en geç yarın atarım topice..pazartesi Allahın izniyle okumaya başlarız..Rabbim hepimizi mükafatlandırsın canlarım
Tatlım olmazsa kağıtlara ismimizi yaz, Meleğin besmele çekip çeksin. Hakkımızda hayırlısı olsun :) meleğini öpüyorum ❤️

Tugba kubra busra leyla sema fulya ebru :anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::KK51:
Ay maşallah ne güzel olduk böyle ❤️

Ebru hariç hepimizin adının sonu a ile bitiyor :))
Benimde göbek adım a ile bitiyor :)

hepimizin isimlerini yazdım kağıda...prensesin kura çekmesini bekliyor...:KK76::KK76::KK76::KK76:

E-brulim nerde bu akşam yok ortalarda ya...o_Oo_Oo_O
Canım yarın arkadaşımın kızının doğum günü ona biraz hazırlık yaptım, yarın da bütün gün uğraşacağım, anca akşam gelirim haberiniz olsun.

Veson Veson 9 ağustostada regl olmuştum..o ay doktora gittim ne zaman çatladı etti hepsini biliyorum..sence onuda eklemelimiyim..birde regl yi nerden ekleyecek..9 ağustosu tıkladım öylece kalakaldım..nereye basacam bilemedim..helpppppppppp me
9ağustosa regl gir menses den ligt Medium heavy birini gir bir de çatladığın günü biliyorsan bir gün önceye opk pozitif gir cnm aslında kendin çizgi de çekebiliyoraun ama onu henüz öğrenemedim ancak bu şekilde çizgiyi ff e çektiririz;)

evet ya...gıcık oluyorum..korkuyorum valla adamın bu takınları yüzünden oğlum olmayacak diye....Allahım esirgesin...
Cnm sen ona takılma ya çok strese sokuyor eşin seni ANLAŞILAN benimki de eskiden regl olunca bir moreli bozuluyordu suratı asılıyordu falan dövse sövse iyi yani ama baktı artık stres yapıyorum bu aralar gayet yumuşak germe kendini biz keyfimize bakalım falanlar yani stres bizi olumsuz etkiliyor maalesef

Tamam canım kura çekilince listeyi hazırlarım, pazartesi de başlarız Allah'ın izniyle. Hakkımızda hayırlısı olsun, Rabbim dualarımı kabul etsin. Çok heyecanlandım, çokta mutluyum :)

regl olmadanda 1 kere türkçesini okusak iyi olur, ne okuduğumuzu biliriz :)

Canım bende arapça okuyamıyorum, arapçasını latin harflerle okuyacağım. Kimin duası kabul olacağı belli olmaz, niyet önemli.

Telefon için ezan alarmı diye bir uygulama var ordan sesli dinleyerekte takip edebiliyorsun, tavsiye ederim.

Tatlım olmazsa kağıtlara ismimizi yaz, Meleğin besmele çekip çeksin. Hakkımızda hayırlısı olsun :) meleğini öpüyorum ❤️

Ay maşallah ne güzel olduk böyle ❤️

Benimde göbek adım a ile bitiyor :)

Canım yarın arkadaşımın kızının doğum günü ona biraz hazırlık yaptım, yarın da bütün gün uğraşacağım, anca akşam gelirim haberiniz olsun.
tamam canım...yarın belki bizde pikniğe gidebiliriz...kurayı çeker çekmez yazacam gülüm...sana iyi eğlenceler ebruşum...
9ağustosa regl gir menses den ligt Medium heavy birini gir bir de çatladığın günü biliyorsan bir gün önceye opk pozitif gir cnm aslında kendin çizgi de çekebiliyoraun ama onu henüz öğrenemedim ancak bu şekilde çizgiyi ff e çektiririz:KK66:
mensesi bulamadım aradım ama canım ya...hakkını helal et ..seni çok yordum bu gece ya...
Cnm sen ona takılma ya çok strese sokuyor eşin seni ANLAŞILAN benimki de eskiden regl olunca bir moreli bozuluyordu suratı asılıyordu falan dövse sövse iyi yani ama baktı artık stres yapıyorum bu aralar gayet yumuşak germe kendini biz keyfimize bakalım falanlar yani stres bizi olumsuz etkiliyor maalesef
valla öyle ...kafayı takdımı bir kere...ne etsen boş...

LeYLa_21 LeYLa_21 cnm iki ay önce de Yasemin'e böyle resimlerle ff i anlattım kız 2 ayda hamile kaldı maşallah ateş ona Uğur getirdi inşallah sende iki aya hamile kalırsın başka takıldığın yer olursa sor cnm yardımcı olurum bizim kreş malzemeleri de en az 150 tuttu:)) dönem Ortası extra isteyebiliriz dediler bir de:)

kızlar ben çıkıyorum...hepinize iyi geceler...@Veson cum herşey için teşekkürler canım arkadaşım....:KK60::KK60:
Hiç önemli değil cnm ben de çıkıyorum herkese iyi geceler bir de böyle cnm tek bir gün regl Görmüş gibi gözüküyorsun kaç gün sürdü ise o günlere de gir ilişki Günlerini de hatırlıyorsan onları da gir hadi herkese iyi geceler

Hayırlı geceler, tatlı rüyalar canlarım ❤️

image.webp

LeYLa_21 LeYLa_21 cnm iki ay önce de Yasemin'e böyle resimlerle ff i anlattım kız 2 ayda hamile kaldı maşallah ateş ona Uğur getirdi inşallah sende iki aya hamile kalırsın başka takıldığın yer olursa sor cnm yardımcı olurum bizim kreş malzemeleri de en az 150 tuttu:)) dönem Ortası extra isteyebiliriz dediler bir de:)
ağzın bal yesin canım benim...inşallah hepimiz hamile kalır buradan hamilelik paylaşımları yaparız gülüm...valla bizimde öyle canım ya...sadece eğitim seti 100 tl daha onu almadık...diğerleri 150 tl tuttu...yedek kıyafet ve temizlik malzemeleri toplamda 50 tl de o tuttu....hesapla hesapla bitmez...:KK70::KK70::KK70::KK70:kuzucuklarımıza feda olsun ....

Hiç önemli değil cnm ben de çıkıyorum herkese iyi geceler bir de böyle cnm tek bir gün regl Görmüş gibi gözüküyorsun kaç gün sürdü ise o günlere de gir ilişki Günlerini de hatırlıyorsan onları da gir hadi herkese iyi geceler
tamam canım...sanada iyi geceler...hemen girerim şimdi...byyyyyyyyyy

Back
X