- 9 Temmuz 2015
- 7.723
- 10.442
- 168
Evet onu bende farkettimEbru hariç hepimizin adının sonu a ile bitiyor :))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet onu bende farkettimEbru hariç hepimizin adının sonu a ile bitiyor :))
Hayırlısı olsun canım, vardır Rabbimin bir bildiği... Allah'ın izniyle kuzularımıza kavuşacağız...Olur canım benimki yanlis alarmis bu arada kuruma cizgisiymis o
Amin inşallah gülüm :)Ebrulim insallah tek tekhaberi vereceğiz
. Bu arada gobus adini merak ettim
![]()
Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah. Meleğinin ellerine sağlıkgece saat 02;00 itibariyle kuzucuğum tarafından kuramız belirlenmiştir...buna göre;
PAZARTESİ ; PİNKLOVE yani KÜBRA
SALI ; BEN yani LEYLA
ÇARŞAMBA ; MİNTA yani FULYA
PERŞEMBE ; VESON yani TUĞBA
CUMA ; ALPİ yani BÜŞRA
CUMARTESİ ; DESİGNER yani SEMA
PAZAR ; EBRULİM yani EBRU
Evet kızlar bana vesonun yazdığı isimleri göre böyle kura çektirdim kızıma...besmele çekişini görmenizi isterdim...Rabbim inşallah okuduğumuz tüm arkadaşlarımızın dualarını kabul eylesin...kabedeki dualara katsın..gönlümüzün muradını versin...@E-brulim sen listeyi tekrar düzenlersin NİKLERİ etiketlersin arkadaşım...ben böyle yazdım...başka katılacak varmıydı bilmiyorum...@Veson un verdiği isimlere göre çektik kurayı...hayırlı olsun....sonunda bebişler olsun...![]()
Beni de eklerseniz sevinirim. Ismim Özlem :) Bu arada listenin sonuna beni ekleyin yani sonraki hafta pazartesi ya da salı cunku bu hafta regl olcam haftaya kadar anca temizlenirimgece saat 02;00 itibariyle kuzucuğum tarafından kuramız belirlenmiştir...buna göre;
SALI ; BEN yani LEYLA
CUMA ; ALPİ yani BÜŞRA
Evet kızlar bana vesonun yazdığı isimleri göre böyle kura çektirdim kızıma...besmele çekişini görmenizi isterdim...Rabbim inşallah okuduğumuz tüm arkadaşlarımızın dualarını kabul eylesin...kabedeki dualara katsın..gönlümüzün muradını versin...@E-brulim sen listeyi tekrar düzenlersin NİKLERİ etiketlersin arkadaşım...ben böyle yazdım...başka katılacak varmıydı bilmiyorum...@Veson un verdiği isimlere göre çektik kurayı...hayırlı olsun....sonunda bebişler olsun...![]()
Ne guzel dusunmusler canimUyuyamadım geri geldim :)
Hayırlısı olsun canım, vardır Rabbimin bir bildiği... Allah'ın izniyle kuzularımıza kavuşacağız...
Canım dua için sende ismini vermek istermisin? Yoksa nickinle mi niyet edelim?
Amin inşallah gülüm :)
Göbüş adımı babacığım peygamber efendimizin (sav) kızının adından esinlenerek Zehra koymuş, kardeşimin de Fâtıma :)
Hadi hayirlisi olsun insallah miniginin minicik ellerinden operimmm ohhh cokk tatligece saat 02;00 itibariyle kuzucuğum tarafından kuramız belirlenmiştir...buna göre;
SALI ; BEN yani LEYLA
CUMA ; ALPİ yani BÜŞRA
Kızlar az önce geçmiş mesajlara göz attım daBeni de eklerseniz sevinirim. Ismim Özlem :) Bu arada listenin sonuna beni ekleyin yani sonraki hafta pazartesi ya da salı cunku bu hafta regl olcam haftaya kadar anca temizlenirim
bnm internetim bitio bni eklesenizde olur eklemsenizde olur ama ben hergün herkez için okuycm ztn ..tşkrler yinede girersem akşamları girip eşimin telden listye bakarım :*Kızlar az önce geçmiş mesajlara göz attım da-TubiSh- de duaya olabilir diye mesaj atmış eğer hala Katılmak isterse onu da listeye ekleyelim Hakkı geçmesin
![]()
Tamam canım, hakkını helal et pazartesiye yazıyorum seni.Beni de eklerseniz sevinirim. Ismim Özlem :) Bu arada listenin sonuna beni ekleyin yani sonraki hafta pazartesi ya da salı cunku bu hafta regl olcam haftaya kadar anca temizlenirim
Iyiki bakmışsın canım. Kurayı yenilesek mi?Kızlar az önce geçmiş mesajlara göz attım da-TubiSh- de duaya olabilir diye mesaj atmış eğer hala Katılmak isterse onu da listeye ekleyelim Hakkı geçmesin
![]()
Canım ekleyelim senide, bizde sana okumuş oluruz. İsminle mi niyetlenelim yoksa nickinle mi?bnm internetim bitio bni eklesenizde olur eklemsenizde olur ama ben hergün herkez için okuycm ztn ..tşkrler yinede girersem akşamları girip eşimin telden listye bakarım :*
EğerTamam canım, hakkını helal et pazartesiye yazıyorum seni.
Iyiki bakmışsın canım. Kurayı yenilesek mi?
SAT:10EYLÜL BAT:08 EKİM İĞNE:YOK EKLEMEDEHer yeni güne "BISMILLAH" diyerek açılışı yapalım...
Anne olma yolunda birlikte ilerlemek, bu süreçte tüm zorluklara birlikte göğüs germek, her konuda birbirimizi desteklemek ve ALLAH'ın izniyle güzel dostluklar kurmak isteyen herkesi bekleriz :)
Minik mucizelerimiz![]()
[TR]
A N N E adayi![]()
Catlatma ignesi BAT Test tarihi ![]()
Sonuc ![]()
@minnta - 13 Ekim ? Beklemede![]()
E-brulim
2. Asilama - 25 Eylül 18 Ekim 10 Ekim Beklemede![]()
@deeploneliness - ? ? Beklemede![]()
Veson
- 24 Kasim ? Beklemede![]()
@Al_pi - 15.Ekim ? Beklemede![]()
pink love
- 13 Ekim ? Beklemede![]()
@BayilanBayilana - 25 - 26 Ekim 27 Ekim Beklemede![]()
LeYLa_21
- 11 Ekim ? Beklemede![]()
@DESIGNER27 - ? ? Beklemede![]()
@HLYELA 16 Eylül 1 Ekim - ![]()
@zeliha123 ? ? ? Beklemede![]()
-TubiSh-
- ? ? Beklemede![]()
UGUR GETIRSIN INSALLAH[/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR]![]()
Topigimizin güzel ANNE'leri:
[TR][/tr][TR]
@Enyalios Catlatma ignesi - 5 Eylül 23 Eylül 14 Eylül - 1. hamişimiz![]()
@deeplydisturbed Catlatma ignesi - 13 Eylül 30 Eylül 26 Eylül - 2. hamişimiz![]()
♡ Cennet annelerin ayakları altındadır ♡[/tr][TR][/tr][TR]
Rabbim herkese ANNE olmayı, o güzel duyguyu tatmayı nasip etsin, önce göbüşlerimizi sonra kucaklarımızı doldursun inşallah...[/tr][/tr]
ismim tuğba nickimlede sölüyebilirsinizCanım ekleyelim senide, bizde sana okumuş oluruz. İsminle mi niyetlenelim yoksa nickinle mi?
Adaşımismim tuğba nickimlede sölüyebilirsiniz