Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

E
Cnm ben de bir kez düşürdüm wc de lap diye elime geldi böyle yumurta gibi ama biraz daha büyükçeydi benek onun içinde miydi????
evet resimlerim silindi malesef yoksa atardım resmini yumurta buyuklugunde yuvarlak boyle içinde minnacık bir vav seklınde biraz daha buyuk olunca hemen suya koyun cınsıyetını bıle gorursunuz dıyorlar hatta

yasadiklarina cok uzuldum arkadasim , dilerim allah sana bi daha boyle seyler yasatmasin, saglikla kucagina alirsin yavrunu dilerim
Sagol canımmm .. Rabbım topiğimizi bebek seslerıyle senlendırsın hepimize bebişleri yollasın

Sabah erken saatlerde spermler daha canlı ve hızlı oluyormuş erkeklerde daha istekli:KK66:

canım ya evet sabah cok istekliler :) , bu sabah esimde biraz yanasti ama pas veremedim cok yorgundum ve kolumu kaldiracak halde degildim , cok guzel uyuyordum uyanamadim o yuzden oglene kaldik :)
bazende cok takiorum ay ya o saat tutacaksaydi niye yapmadim diorum pisman oluorum :)

E

evet resimlerim silindi malesef yoksa atardım resmini yumurta buyuklugunde yuvarlak boyle içinde minnacık bir vav seklınde biraz daha buyuk olunca hemen suya koyun cınsıyetını bıle gorursunuz dıyorlar hatta
Cnm bakınca içinde bebeği göremiyordum ben içini açıp karıştırmak da istemedim et parçası gibiydi daha çok yumurta şeklinde poşete koydum eşim gitti gömdü:(

ya kızlar bisi sorcam , hani 1 gun ara ile iliski diolar ya , iliski olan gunde 1 keremi iliski olmali yoksa bi kac kezmi? biz bi kere yapioruz ondanmi tutmuo acaba

KIZLAR BAKIN BU BENİM KİYASAL GEBELİĞİM DEĞERİM 33 TÜ SORNA 11 E DÜŞTÜ NORMALDE KİMYASAL GEBELİKTE EMBRİYO OLUŞMAZ DİOLAR AMA BENCE ALAKASI YOK BEN RESMEN EMBRİYO DÜŞÜRDÜĞÜM ADETİM 8GÜN GECİKTİ 9.GÜNDE EMBRİYO DÜŞTÜ :(

Eklentiler

• IMG_1306.webp
    IMG_1306.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 38
Cnm bakınca içinde bebeği göremiyordum ben içini açıp karıştırmak da istemedim et parçası gibiydi daha çok yumurta şeklinde poşete koydum eşim gitti gömdü:KK43:

ayy canım ya tuylerim kalkti valla, canım benim ya cok uzuldum allah bidaha yasatmasin sana ve kimseye oyle biseyi

B
ya kızlar bisi sorcam , hani 1 gun ara ile iliski diolar ya , iliski olan gunde 1 keremi iliski olmali yoksa bi kac kezmi? biz bi kere yapioruz ondanmi tutmuo acaba
bir kez yeterli cnm zaten milyonlarca sperm giriyor içeri ama beceriksizler biri gidip de yumurtayı dölleyemiyor:)

:KK17:Sanırım kan uyuşmazlığı yok kimsede bizde o da var ama düşükten sonra anti-D diye bi iğne var onu vurdurdum .. Kanım ne bozuk benim ya uyuşmazlık var pıhtılaşma var :KK48:

KIZLAR BAKIN BU BENİM KİYASAL GEBELİĞİM DEĞERİM 33 TÜ SORNA 11 E DÜŞTÜ NORMALDE KİMYASAL GEBELİKTE EMBRİYO OLUŞMAZ DİOLAR AMA BENCE ALAKASI YOK BEN RESMEN EMBRİYO DÜŞÜRDÜĞÜM ADETİM 8GÜN GECİKTİ 9.GÜNDE EMBRİYO DÜŞTÜ :KK43:

aaa sakliomusun canım yoksa o zaman mi cektiniz rsmini , gercektende embriyo gibi
:((((

B

bir kez yeterli cnm zaten milyonlarca sperm giriyor içeri ama beceriksizler biri gidip de yumurtayı dölleyemiyor:)
ayyy wvet canım ya bi an once dolleseler soyle kaliteli kalitelide rahatlasak kavussak yavrumuza :)

aaa sakliomusun canım yoksa o zaman mi cektiniz rsmini , gercektende embriyo gibi
:KK43:(((
OZAMAN Bİ CAM TABAĞIN İÇİNE KOYUP MERMERİN ÜZERİNE KOYMUŞTUM KREM RENGİ GÖZÜKEN PARÇA RESMİ VARDI TELİMDE SİZ ANLATINCA BENDE KOYIYIM DEDİM

Cnm bakınca içinde bebeği göremiyordum ben içini açıp karıştırmak da istemedim et parçası gibiydi daha çok yumurta şeklinde poşete koydum eşim gitti gömdü:KK43:
Kız bardakta suyu dusun seffaf suyun içinde et parcası kadar buyuk degıldı kı minnacık ayak tırnagının kesilmişi kadar bişi ;) amniyosentez sıvısınıda gördüm ;) içinde duruyordu

KIZLAR BAKIN BU BENİM KİYASAL GEBELİĞİM DEĞERİM 33 TÜ SORNA 11 E DÜŞTÜ NORMALDE KİMYASAL GEBELİKTE EMBRİYO OLUŞMAZ DİOLAR AMA BENCE ALAKASI YOK BEN RESMEN EMBRİYO DÜŞÜRDÜĞÜM ADETİM 8GÜN GECİKTİ 9.GÜNDE EMBRİYO DÜŞTÜ :KK43:
Bu ne cnm pek anlaşılmıyor.

Cnm kimyasal gebelikte embriyo oluşuyor ama rahme tutunamadan adet kanaması ile beraber atılıyor.bu Yüzden regl gecikiyor.birçok kadın aslında bunu yaşıyormuş ama basit bir adet gecikmesi sanıyorlar.erken kan testi ile Anlaşılıyor ama hcg çok yükselemeden tekrar sıfırlanıyor

Bu ne cnm pek anlaşılmıyor.

Cnm kimyasal gebelikte embriyo oluşuyor ama rahme tutunamadan adet kanaması ile beraber atılıyor.bu Yüzden regl gecikiyor.birçok kadın aslında bunu yaşıyormuş ama basit bir adet gecikmesi sanıyorlar.erken kan testi ile Anlaşılıyor ama hcg çok yükselemeden tekrar sıfırlanıyor
CNM DİKKATLİ BAK ORTADA KREM RENGİ GÖZÜKEN PARÇAYA KAFASI AYAK KISMI BİLE BELLİ

Back
X