- 6 Kasım 2014
- 3.809
- 5.622
- 158
- 38
Cnm benim bugun kahverengi lekelenmem oldu hala da devam ediyo türkçe okumak zorunda kaldım allah kabul etsin inşallah arkadaşımKızlar hepinizden Allah razı olsun... Ağzınıza sağlık...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm benim bugun kahverengi lekelenmem oldu hala da devam ediyo türkçe okumak zorunda kaldım allah kabul etsin inşallah arkadaşımKızlar hepinizden Allah razı olsun... Ağzınıza sağlık...
Herkes aynı gun mu oluyor yahu ..Cnm benim bugun kahverengi lekelenmem oldu hala da devam ediyo türkçe okumak zorunda kaldım allah kabul etsin inşallah arkadaşım
Valla ben bu gun temizlendimHerkes aynı gun mu oluyor yahu ..![]()
Bozmadim cnm ama yinede azcik bozuldum tabiNe kadar moralini bozma desek boş biliyorum. Çabukcak toparla kendini gülüm, meleklerimize kavuşmak için edeceğimiz dualarımız var. İnşallah Rabbim sesimizi duyacak.
Valla ben bu gun temizlendimNormal okudum.. Calismalar go on
![]()
BoMadim cnm ikinaydir pco olmama rahmen gununde geldi diyebilirim bunada sukur olsunKız bozma moralini gelmezse daha cok moralın bozulacaktıtede baslıycaz bu ay kasım bizim ayımız olacak inşallah .. Bende umut yok gelsin de biran önce calışmalar baslasın .. Teyze öğretsin kafan dagılır hemde
Anlamadım cnm ilaçlardan hormonlarım mı boZuldu acaba/( pek olmazdı daha regl günüme var aslındaHerkes aynı gun mu oluyor yahu ..![]()
Agzina yuregine saglik canimKızlar hamile kalmak isteyen herkesin niyetine yasin okudum, Rabbim tez vakitte kavuştursun inşallah.
@LeYLa_21 canım duanı okudum, Rabbim en kısa zamanda melek kızına bir melek kardeş göndersin inşallah.
@yavrukartalim canım annen için 1 Yasin okudum. Rabbim tüm hastalarımıza acil şifalar versin.
Bencede cnim daha kisa sureler okursak daha cokta okuyabiliriz . Bitince kararlastiralim benceBence cok zor turkcesı bitsin baska duaya gecelim bana zor geliyo kelımeler yasını okuyorum 5 dk surmuyor bu cook yzun geliyor bana
Yerlesme olmasin canim bayaa varsaAnlamadım cnm ilaçlardan hormonlarım mı boZuldu acaba/( pek olmazdı daha regl günüme var aslındabayağ var hemde
Cnm sen ovulasyon testi yapmadın mı ne zaman pozitifti? Bugün dpo kaçtasınAnlamadım cnm ilaçlardan hormonlarım mı boZuldu acaba/( pek olmazdı daha regl günüme var aslındabayağ var hemde
Yaprak dokumu basliyor mu dersin VesoncumNe oluyor az. Arkadaşlar tek tek dökülmeye mi başladık umarım leke olarak kalırparlakkartanesininaski senin durum nasıl ?
E-brulim ve @10beybisi bir de bir arkadaş daha vardı testim silik çıktı diye üzülen adı aklıma gelmedi inşallah yarın sizlerden güzel haberler gelir
Evet bu ay hamile olacagız baska yolu yokBoMadim cnm ikinaydir pco olmama rahmen gununde geldi diyebilirim bunada sukur olsunbu ay hamile kalicam
![]()
Aynı ortamda olan bayanların regl günleri birbirine uyum sağlıyormuş, bir yerde okumuştum :)Herkes aynı gun mu oluyor yahu ..![]()
Kolay gelsin :)Valla ben bu gun temizlendimNormal okudum.. Calismalar go on
![]()
Hayırlısı kuzum, önümüzde ki ay inşallah kavuşursun.Bozmadim cnm ama yinede azcik bozuldum tabi.hayirlisi olsun hakkimizda
Canım regl gününe daha çok varsa yerleşme falan olmasın?Anlamadım cnm ilaçlardan hormonlarım mı boZuldu acaba/( pek olmazdı daha regl günüme var aslındabayağ var hemde
İnşallah cnm ya inşallah öledir yarın lekelenmem devam etmezse tekrar abdest alıp arapça okıyacamYerlesme olmasin canim bayaa varsainsalah oyledir
Benimde eli kulağında erken gelsın dıye dua edıyorum 29 ekıme denk gelmesın dıyeYaprak dokumu basliyor mu dersin Vesoncum![]()
Insalalhh canim hep birlikte. Yarin mutlu haberi senden duyariz insallahh.varya ne bi agri sanci hic bisey yoktu silince pembe geldi cok azcik onu gordukten sonra resmen karbima adet sancisi doldu .ne degisik bir psikolojim var dedimAynı ortamda olan bayanların regl günleri birbirine uyum sağlıyormuş, bir yerde okumuştum :)
Kolay gelsin :)
Hayırlısı kuzum, önümüzde ki ay inşallah kavuşursun.
Canım regl gününe daha çok varsa yerleşme falan olmasın?
Ben pazatesı okuyacagım dedım gerı korktum okuyamam regl gelır dıye bugun okudum ..Burda bi arkadaşın annesinede yasin okuyacaktım oda kaldı![]()