• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Günaydin kizlar, hayirli cumalar... Rabbim bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine dualarimizi kabul etsin insallah...

Dualarımızın kabulü için kenzül arş

Dua listemiz:

15.10.: DESIGNER27 DESIGNER27 (Sema) Allah kabul etsin ♥
16.10.: H HLYELA (Hülya)
17.10.: @deeploneliness (Özlem)
18.10.: pink love pink love (Kübra)
19.10.: -TubiSh- -TubiSh- (Tuğba)
20.10.: LeYLa_21 LeYLa_21 (Leyla)
21.10.: E-brulim E-brulim (Ebru)
22.10.: Veson Veson (Tuğba)
23.10.: minnta minnta (Fulya)
24.10.: Al_pi Al_pi (Büşra)

❤️❤️❤️

esim dioki bu nasi is neden olmuo , dedimki ben kafama cok taktim hemde cok stresliyim ondan dedim
oda bana dioki ama bak dior ne stresli insanlar taniyoruz hamile kaliyor , yada en sacma ornek dior ; tecavuz edilen biri nasi hamile kalior? diyor bana , haklimi degilmi bilemedim :KK43:
ama hakikaten, ilginc isler bunlar tamamen allahin takdiri
gorumcem aldirdi bebegini, gitti bebis
ve onlar ayrilma asamasindayken korunurken hamile kaldi,
ben anlamiyorum nasil olur
ben kocisle kavga etsem bile iliskiye girmiyorum giremiyorum
hamilelik nasi olucak :)
Cnm o şöyle oluyor istemediğin için hamile kalıyorsun tecavüzde de korunursun de aman çocuk Olmasın diyorsun ama geliyor işte:KK53:nak Olmasın diye Uğraş nasıl bebek geliyor gör

ay insallah canım ya , bugun karin alt kismimda sislik gaz oldu yani belirti aramiyorum keisnlikle ama hissediyorum baya gaz var karnimin altinda
goguslerde falan hicbi deggsiiklik yok :)
bakalim bakalim :)
ama biliomusun kendimi cok hamile gibi hissediyorum belirti falan yok aramiyorumda ama boyle sanki hamileymisim gibi hissediyorum cok fazlla, sonra diorumki kendime :) negatifi aldin kocaman hala neyin gebeligi diorum guluyorum kendime
yani tahminim cok istedigimden kendimi hamile hissediyorumdur :)))))
Rabbim hisslerini bosa cikarmasin canim, hayirli haberlerini aliriz insallah :)

canım bir gun surduyse mutlaka kan tahlilini tekrarla evet olasilik dusuktur ama olma olasiligi da vardir,
hep kahvemiydi yogunlugu ve rengi neydi canım ve lekelenme kac gun oldu devam edeli?
Yok canim tekrarlamayacagim, negatif oldugunu biliyorum... Hormonlar yüzünden kafasi karismis olabilir :) zaten clomene basladim is isten gecti :)

Aynen canım acaba diyorum bazen üstüne mi gördüm adeti
Kendi kendimizi kandiriyoruz iste, umutlarimiz tükenmiyor...

ARKADAŞLAR BEN BUGÜN DE NÖBETTEYİM.HAZIR NÖBETTEYKEN K DOĞUM DR UNA MUA OLDUM.BUGUN ADETİN 15.GÜNÜ 2 TANE YUMUS OLMUS BUGÜN YARIN ÇATLAR DEDİ. DÜZENLİ İLİŞKİ ONERDİ.(AMA SİZE SÖYLEYECEĞİM ASIL SEY DR BEY LE KONUSTUGUMUZDA BANA KESİN VE KESİNLİKLE GEBELİK YADA BEBEK DÜŞÜNCESİYLE İLİŞKİYE GİRMEYİN BİLİNÇ ALTI ÇOK ETKİLİYOR TAMAMEN BU DÜŞÜNCEDEN UZAKLASARAK İLİŞKİ ÖNERİYOR.BUNUN ÇOK ÖNEMLİ OLDUĞUNU VURGULADI) HENÜZ 5 AYLIK EVLİ OLDUĞUM İÇİNDE HSG Yİ ÖNERMEDİ 1 SENEYE TAMAMLAYIN DÜZENLİ İLİŞKİ İLE ONDAN SONRA HSG CEKTİREBİLİRSİN AMA İLLA Kİ OLSUN İSTİYOSAN 1 AY SONRA HORMON TAHLİLLERİ HSG VE SPERMİYOGRAM YAPTIRABILIRSIN. AMA BUNLARI YAPTIRIPTA BEBEK DENEMESİ YAPARSAN PSİKOLOJİK DAHA COK ETKİLENEBİLİRSİN O SEBEPTEN DOLAYI 1 SENE GECTİKTEN SONRA YAPTIRMAK DAHA SAĞLIKLI OLDUGUNU SÖYLEDİ.
Hadi hayirlisi canim, 2 yumosunda sana bebis getirsin insallah :)

Gunaydin ebrulimmm :KK66:. Insallah hayırlı haberi bubay veririz:KK66: . Valla al bendende o kadr cnm 55 e düştüm ama saldim yine kendimi hic dikkat etmiyorum su icmem lazim icemiyorum havada soguduya hic cnm istemiyo bogulacak gibi oluyorum :KK43: icimde garip bi korku var.
Gülüm su cok önemli, biraz olsun icmeye calis yada bitki cayi falan ic en azindan...
Hayir olsun, ne korkusu ki? :(

*Ya Rabbi; sana açılan elleri, sana yönelen gönülleri, sana bükülen boyunları, sana yalvaran dilleri, ne olur boş çevirme. Hayırlı cumalar.
rabbim hepimizin gönlündekini versin inşşş kızlar hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsinn
( AmİnNn )
Amin insallah ♥

esim dioki bu nasi is neden olmuo , dedimki ben kafama cok taktim hemde cok stresliyim ondan dedim
oda bana dioki ama bak dior ne stresli insanlar taniyoruz hamile kaliyor , yada en sacma ornek dior ; tecavuz edilen biri nasi hamile kalior? diyor bana , haklimi degilmi bilemedim :KK43:
ama hakikaten, ilginc isler bunlar tamamen allahin takdiri
gorumcem aldirdi bebegini, gitti bebis
ve onlar ayrilma asamasindayken korunurken hamile kaldi,
ben anlamiyorum nasil olur
ben kocisle kavga etsem bile iliskiye girmiyorum giremiyorum
hamilelik nasi olucak :)
Canim nasipten ötesi yok. Illaki stresten dolayi etkileniyordur ama Rabbim ol dedikten sonra stres viz gelir tirs gider...
Bak benim arkadasim gecen ay bana geldi (yaklasik 6 aydir deniyorlar) ve agladi cocugum olmuyor diye. Kendisini teselli ettim, rahatlatmaya calistim... Giderken bana "keske bende senin gibi rahat olabilsem, su stresten bir kurtulabilsem" dedi... simdi test yapmis - sonuc pozitif. Takdir-i ilahi iste, Rabbim istedikten sonra stres bile vesile olur :)

Günaydın canım geldim eve öğ.sonra hormon tahlılının sonucunu alacagım oyle bir yol cizilecek .. Yeni doktorumu cok sevdım Veson Veson kız senın dedıgın cıktı adetliyken alttan baktı :-)
Hayirlisi olsun canim. Doktorunun iyi olmasina sevindim :)
Ne zaman cikacakmis sonuclarin?

DESIGNER27 DESIGNER27 günaydın canım .. Veson Veson inşallah temiz cıkarda tedavıye hemen baslarım .. E-brulim E-brulim 1:30 da cıkacak sonuc .. Walla gece hiç uyumadım strest yaptım ama cok rahat muayene oldu .. Hayatımdaki en rahat hastane maceramdı kan alması harıc mahvetti damarım şişti .. Oda nazar boncugu olsun .. Doktor hemen baslarız ted'e dedi gelsin iğneler ;)

DESIGNER27 DESIGNER27 günaydın canım .. Veson Veson inşallah temiz cıkarda tedavıye hemen baslarım .. E-brulim E-brulim 1:30 da cıkacak sonuc .. Walla gece hiç uyumadım strest yaptım ama cok rahat muayene oldu .. Hayatımdaki en rahat hastane maceramdı kan alması harıc mahvetti damarım şişti .. Oda nazar boncugu olsun .. Doktor hemen baslarız ted'e dedi gelsin iğneler :KK66:
çok şükür cnm iğneli tedavimi başlanacak sen daha önce hep klomen kullanmıştın demi?

Canım yogun bir adetim yoktu ilk defa alttan muayene oldum bende adetliyken .. Bu engel degıl yumurtalıklarını daha rahat gormem acısından bakacagım dedı .. Karından pek goremedı yagım mı cok anlamadım :KK48:
hahahah benimde öle cnm azlında zayıf sayılırım ama hafif ayva göbeğim var hep üstten zor görüyorlar hehehehhe:) çok su içinde gözüküyo

Kalın giyin canım, bilhassa ayaklarımızı sıcak tutmamız lazım :)

Sağ ol canım, Rabbim gönüllerine göre versin inşallah.

-TubiSh- -TubiSh- beyazgulosqe beyazgulosqe gözünüz aydın kızlar inşallah değerleriniz daha da artar ve sağlıcakla meleklerinizi kucağınıza alırsınız.

DESIGNER27 DESIGNER27 canım duanı şimdi okuyacağım. Rabbim kabul etsin inşallah...
amin canm inşallah sagol :)

Canım yogun bir adetim yoktu ilk defa alttan muayene oldum bende adetliyken .. Bu engel degıl yumurtalıklarını daha rahat gormem acısından bakacagım dedı .. Karından pek goremedı yagım mı cok anlamadım :KK48:[/anladm cnm banada 3 günü baktılar ama üzsten bakıldı. bide adetin 12 günü cagırıyo ondada yumurtanın büyümesine bakılıyor

kızlar bat a 3 gün kaldı bugünden sonra bakalım bu ay ne bekliyor beni rabbim hayırlısını versin sağlıklıysa olsun o herşeyin doğrusunu bilir dün çok sinirlendim doktora gitmicem bi sorun olmadığı sürece bundan sonra bıktım doktorlardan:(:(:(:(:(:

ne bilşm kuzum ya valla gece gece olan işe bak eşşm uğraştı durdu
Gülüm annesi babasi müsade ediyor mu 33 yasinda sevgilisi olmasina?

DESIGNER27 DESIGNER27 günaydın canım .. Veson Veson inşallah temiz cıkarda tedavıye hemen baslarım .. E-brulim E-brulim 1:30 da cıkacak sonuc .. Walla gece hiç uyumadım strest yaptım ama cok rahat muayene oldu .. Hayatımdaki en rahat hastane maceramdı kan alması harıc mahvetti damarım şişti .. Oda nazar boncugu olsun .. Doktor hemen baslarız ted'e dedi gelsin iğneler :KK66:
Klomen vermeyecegine sevindim canim, insallah hayirli haberlerini aliriz. Heyecanlandim simdi böyle okuyunca :)

kızlar bat a 3 gün kaldı bugünden sonra bakalım bu ay ne bekliyor beni rabbim hayırlısını versin sağlıklıysa olsun o herşeyin doğrusunu bilir dün çok sinirlendim doktora gitmicem bi sorun olmadığı sürece bundan sonra bıktım doktorlardan:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::
Kuzum Rabbim gönlüne göre versin. Test icin bata kadar bekleyecekmisin?

Back
X