• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Şifa olsun gülüm :)

Kıyamam ben sana :KK43: dök içini rahatla, yarın yeni bir güne uyanırsak Allah'ın izniyle her şey pozitif gelişsin bizler için...

Doktora ulaşıp neden 18. gün diye sorma imkanın var mı canım? En azından onun cevabı seni rahatlatır.

Bencede öylesi daha mantıklı ama yapmıyor işte :/ Amaaaan hiç düşünmek istemiyorum aslında ama düşünmeden de olmuyor... Hayırlısı olsun canım, kaybedecek bir şeyin yok bence çektir :)
Telde gorusturmezler heralde cnm . Bende aynen dusunmeyom dıyorum ama malesefff aklimdan çıkmıyor hic. Ilac kullaninca daha cok stres oluyorum cnm yaa ama rahat olmaya caliscam. Ank gidersekte bebegi kv de yapcaz :KK53::KK53: esim gelsinde bi konusuyum adam beni rahatlatmaya calismaktan bikti :p

Kizlar yemegimde yok cnm hic bisey yapmak istemiyor :KK17:

Telde gorusturmezler heralde cnm . Bende aynen dusunmeyom dıyorum ama malesefff aklimdan çıkmıyor hic. Ilac kullaninca daha cok stres oluyorum cnm yaa ama rahat olmaya caliscam. Ank gidersekte bebegi kv de yapcaz :KK53::KK53: esim gelsinde bi konusuyum adam beni rahatlatmaya calismaktan bikti :p
Uzak değilse önümüzde ki gğnlerde gitsen bir koşu? :)

Kız kv'nin evinde nasıl rahat ediyorsun :)

Uzak değilse önümüzde ki gğnlerde gitsen bir koşu? :)

Kız kv'nin evinde nasıl rahat ediyorsun :)
Rahat edemiyorum ama napim :KK12: calisma gunleri belli :KK49:. Kiz gorumcem hep anliyo surat asiyo sabahlari :KK48::KK48::KK48: . Bi tane kotu badim var altima onu seriyorum akiyo diye onuda goturcem :KK53::KK70:

Rahat edemiyorum ama napim :KK12: calisma gunleri belli :KK49:. Kiz gorumcem hep anliyo surat asiyo sabahlari :KK48::KK48::KK48: . Bi tane kotu badim var altima onu seriyorum akiyo diye onuda goturcem :KK53::KK70:
Napıcan günler belli yapçak bişi yok valla bikere bizde hafta sonuna dwnk geldi kayınvalidem yazlığa çağırdı gelemeyiz yumurtlama günlerim üzgünüm dedim:)

Yapacak bir şey yok, kv var diye çalışmalar durdurulmamalı :))))
Görümcen niye surat asıyor? Size mi özeniyor :P

Askinda yarin firsat bulursam gittsemmiki ; (
Bence git canım böyle diken üstünde olmaz, için rahatlar.

Bugun yemesek nolur :KK30:
Ben duramam :)

Back
X