• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

kızlar nerdesiniz , yarın sabah kan verip doktora gidecegim
hepinizi haberdar edecegim oglene dogru
Hayirli olsun canimm yaaa cidden azmine hayran kaldim :KK66: takvim sana cok yakistii :KK66: insallah hersey cok guzel ilerler canim dualarim seninle :KK66: en yeni hamilemizz :KK66:

canım cok saol , insallah hersey yolunda gider
rabbim
hepimize tattirsin bu mutlulugu insallah

kızlar nerdesiniz , yarın sabah kan verip doktora gidecegim
hepinizi haberdar edecegim oglene dogru

canım cok saol , insallah hersey yolunda gider
rabbim
hepimize tattirsin bu mutlulugu insallah
Insallahh cnm herkesler uyuyor sanirim ;) cnm valla pcolu biri hamis kalinca kendim kadr seviniyorum;) esin biliyomu limoniniz geçmiştir heralde bu guzel haberin uzerine ;)

Insallahh cnm herkesler uyuyor sanirim :KK66: cnm valla pcolu biri hamis kalinca kendim kadr seviniyorum:KK66: esin biliyomu limoniniz geçmiştir heralde bu guzel haberin uzerine :KK66:

canım cok saol ben soktayim , soylemedim esime henuz, boyle limoiyken soylemek istemedim yarin testi yapip doktora gidiyim ordanda kuafore falan gider suslenir puslenir bir surpriz yaparim eve gelince diye dusundum :)

evet bende halen inanamıyorum canım , pkos 'un pek cok ozelligini tasiyorum ben ve şu an cok saskin ve cok mutluyum , hissetmistim yazmistim hissetigimi bir iki gun once , ya belirti falan pek yoktu ama hamile gibi hissediordum
sadece son iki gundur ise gitmedim cok yorgun ve halsizdim, ve karnimin alt bolgesinde sislik hissediordum bebistenmis demekki :)

canım cok saol ben soktayim , soylemedim esime henuz, boyle limoiyken soylemek istemedim yarin testi yapip doktora gidiyim ordanda kuafore falan gider suslenir puslenir bir surpriz yaparim eve gelince diye dusundum :)

evet bende halen inanamıyorum canım , pkos 'un pek cok ozelligini tasiyorum ben ve şu an cok saskin ve cok mutluyum , hissetmistim yazmistim hissetigimi bir iki gun once , ya belirti falan pek yoktu ama hamile gibi hissediordum
sadece son iki gundur ise gitmedim cok yorgun ve halsizdim, ve karnimin alt bolgesinde sislik hissediordum bebistenmis demekki :)
Gunaudin cnimm ;) valla ne yalan siylim sen oyle hamile gibi hissediyorum diyince senin adina uzuluyordum kendini cok dinliyor uzulecek yine diye geciyordu aklimdan :( .amaaaaa meger hamileymissin sukurler olsun cnm. Bende ayni senin gibi hamile kalinca bunu hissedecegimi düşünüyorum ;) ay gelsinde hissetmesemde olur :anneadayı:. Canim bu arada ben esime yapacagim suprizi sana soyleyim eger yapmak istersen sende yaparsın cnim:KK52:. Bebek ayakkabilari benim cok hosuma gidiyor bir cift alacağım ve gebelik testini icine koyacagim :KK45: diger ayakkabiyada bir kagoda icimden tum gelenleri yazacagim. "Evet babacigim yanlis gormedin ben geliyorum :KK200: " o an ki duygularimla daha baska guzel seyler cikar zaten :KK54: sonra kagidi sarip ortasınada kurdale baglayacagim bunuda ayakkabinin icerisine koyacagim :21: paketine koyup hediye paketi yapacagim :KK68: tw unitesinin yaninda bir kucuk pakett hayatim sana kucuk bi hediyem var e yabinsevincek ve nerden çıktı diyecek icimden geldi diyeceğim hevesle paketi acarken ben tel ile oynar gibi yapip onun o anki yuz ifadesini videoyaya alacagim :KK70: sonra da sarilirip opusup aglayip ziplariz ben zıplamam esim ikimizin yerine ziplar :p. Iste benim suprizim bu olacak canim sende eger yapmak istersen cok hos olur bence.. :KK5: bu gunu sabirsizlikla bekliyorum. Saglikla sihhatle hayirlisi ile yavrunuza kavusursunuz insallah cnim :KK37:

Ay cnm senin adına çok sevindim yarın kan testi yaptır çok sevindim inşallah herşey gönlünce olur darısı da bizlere inşallah

canım cok tesekkur ederim
verdim kanı sabah 7 gibi birazdan cikar heralde , yazicam :)
amin canım darisi basiniza insallah

Gunaudin cnimm :KK66: valla ne yalan siylim sen oyle hamile gibi hissediyorum diyince senin adina uzuluyordum kendini cok dinliyor uzulecek yine diye geciyordu aklimdan :KK43: .amaaaaa meger hamileymissin sukurler olsun cnm. Bende ayni senin gibi hamile kalinca bunu hissedecegimi düşünüyorum :KK66: ay gelsinde hissetmesemde olur :anneadayı:. Canim bu arada ben esime yapacagim suprizi sana soyleyim eger yapmak istersen sende yaparsın cnim:KK52:. Bebek ayakkabilari benim cok hosuma gidiyor bir cift alacağım ve gebelik testini icine koyacagim :KK45: diger ayakkabiyada bir kagoda icimden tum gelenleri yazacagim. "Evet babacigim yanlis gormedin ben geliyorum :KK200: " o an ki duygularimla daha baska guzel seyler cikar zaten :KK54: sonra kagidi sarip ortasınada kurdale baglayacagim bunuda ayakkabinin icerisine koyacagim :21: paketine koyup hediye paketi yapacagim :KK68: tw unitesinin yaninda bir kucuk pakett hayatim sana kucuk bi hediyem var e yabinsevincek ve nerden çıktı diyecek icimden geldi diyeceğim hevesle paketi acarken ben tel ile oynar gibi yapip onun o anki yuz ifadesini videoyaya alacagim :KK70: sonra da sarilirip opusup aglayip ziplariz ben zıplamam esim ikimizin yerine ziplar :p. Iste benim suprizim bu olacak canim sende eger yapmak istersen cok hos olur bence.. :KK5: bu gunu sabirsizlikla bekliyorum. Saglikla sihhatle hayirlisi ile yavrunuza kavusursunuz insallah cnim :KK37:

canım cok saol hissedeceksin sende bence ben cok guclu hissediyordum
cok guzel bir surpriz :) ne guzel dusunmussun canım cok hoş ve ince bir fikir, ozellikle bizim gibi uzun sure bekleyenlerde surpriz cok duygusal oluyo
dun youtube'da izledim bi tane , adam resmen agladi ciddimisin diye 10 defa sordu :)

canım cok saol hissedeceksin sende bence ben cok guclu hissediyordum
cok guzel bir surpriz :) ne guzel dusunmussun canım cok hoş ve ince bir fikir, ozellikle bizim gibi uzun sure bekleyenlerde surpriz cok duygusal oluyo
dun youtube'da izledim bi tane , adam resmen agladi ciddimisin diye 10 defa sordu :)
Cnm benimm günaydınnn çok sevindim bu mutlu habere allah tamamına erdirsin inşşş kan testinden de güzel sonuçları al hayırlısı ileee:)

Günaydın kızlar, yeni güne güzel haberlerle uyandıran rabbime şükürler olsun :KK68:
kızlar :) az once iki tane clearblue yaptim ve pozitif cikti, bugun 35. gunum yabi adet gunum aslinda gecen 3 adet gunu araligimi hesapladigimda hep 35. gun gelmis adetim
şu an cok heycanliyim
Gözün aydın topiğimizin 4. annesi :KK76: çok sevindim... pink love pink love 'un yazdığı gibi bende üzülüyordum biraz sürekli belirti arıyorsun, tutmazsa hayal kırıklığı yaşayacaksın diye, meğer sen hamişmişsin :anneadayı: Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin arkadaşım, bekletmeye gerek yok yarın yaptır hemen kan testini :rolleyes:

ALLAH hepimize bu güzel haberi paylaşmayı nasip etsin ❤️

cok mu erken ekledim takvimi :) napim ne zaman dogar diye merak ettim :) esimin dogumgunu 22 haziran :)
Pek yakışmış maşallah :anneadayı::nazar:
Bakarsın eşine doğum günü hediyesi olur bebişin (oğluşun yazmak geldi içimden, ALLAH mı söyletti ki :KK22:) :KK37:

Gunaudin cnimm :KK66: valla ne yalan siylim sen oyle hamile gibi hissediyorum diyince senin adina uzuluyordum kendini cok dinliyor uzulecek yine diye geciyordu aklimdan :KK43: .amaaaaa meger hamileymissin sukurler olsun cnm. Bende ayni senin gibi hamile kalinca bunu hissedecegimi düşünüyorum :KK66: ay gelsinde hissetmesemde olur :anneadayı:. Canim bu arada ben esime yapacagim suprizi sana soyleyim eger yapmak istersen sende yaparsın cnim:KK52:. Bebek ayakkabilari benim cok hosuma gidiyor bir cift alacağım ve gebelik testini icine koyacagim :KK45: diger ayakkabiyada bir kagoda icimden tum gelenleri yazacagim. "Evet babacigim yanlis gormedin ben geliyorum :KK200: " o an ki duygularimla daha baska guzel seyler cikar zaten :KK54: sonra kagidi sarip ortasınada kurdale baglayacagim bunuda ayakkabinin icerisine koyacagim :21: paketine koyup hediye paketi yapacagim :KK68: tw unitesinin yaninda bir kucuk pakett hayatim sana kucuk bi hediyem var e yabinsevincek ve nerden çıktı diyecek icimden geldi diyeceğim hevesle paketi acarken ben tel ile oynar gibi yapip onun o anki yuz ifadesini videoyaya alacagim :KK70: sonra da sarilirip opusup aglayip ziplariz ben zıplamam esim ikimizin yerine ziplar :p. Iste benim suprizim bu olacak canim sende eger yapmak istersen cok hos olur bence.. :KK5: bu gunu sabirsizlikla bekliyorum. Saglikla sihhatle hayirlisi ile yavrunuza kavusursunuz insallah cnim :KK37:
Rabbim en kısa zamanda hayalini gerçekleştirmeyi nasip etsin güzel yürekli arkadaşım :KK60:

Cnm benimm günaydınnn çok sevindim bu mutlu habere allah tamamına erdirsin inşşş kan testinden de güzel sonuçları al hayırlısı ileee:)

canım cok saol kan sonucu guzel dedi doktorum 646 4/5 haftalik diyor haftaya keseyi goruruz dedi, gec dollenme olmus sanriim dior o yuzden bugun keseyi goremedik

Günaydın kızlar, yeni güne güzel haberlerle uyandıran rabbime şükürler olsun :KK68:

Gözün aydın topiğimizin 4. annesi :KK76: çok sevindim... pink love pink love 'un yazdığı gibi bende üzülüyordum biraz sürekli belirti arıyorsun, tutmazsa hayal kırıklığı yaşayacaksın diye, meğer sen hamişmişsin :anneadayı: Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin arkadaşım, bekletmeye gerek yok yarın yaptır hemen kan testini :rolleyes:

ALLAH hepimize bu güzel haberi paylaşmayı nasip etsin ❤️

Pek yakışmış maşallah :anneadayı::nazar:
Bakarsın eşine doğum günü hediyesi olur bebişin (oğluşun yazmak geldi içimden, ALLAH mı söyletti ki :KK22:) :KK37:

Rabbim en kısa zamanda hayalini gerçekleştirmeyi nasip etsin güzel yürekli arkadaşım :KK60:

canım ya cok saol guzel dileklerin icin, zaten doktorum 22 haziran gibi dedi , tam esimin dogumgunu :)
ben ilk baslarda (hemen hamile kalacagimi dusundugum zamanlarda) kız olsun hep diodum ama bu isin zorlugunu gorduk sonra rabbim ne verirse raizyim dedim kiz erkek farketmez, simdi sen oglan bile deyince icim hopladi , ne olursa olsun saglikli hayirli olsun yeter :)
cok saol canım
allahim darisi hepinize insallah

kızlar b-hcg 646 cıktı, doktoruma gittim , deger guzel dedi, daha cok yeniymis,

cok mutluyum su an cookkk

sizler icin de dua ediyorum, allahim hepinizr yasatsin insallah :)
Maşallah, değerin her gün artsın, meleğin sağ salim gelsin annesi :KK46::KK200:

canım ya cok saol guzel dileklerin icin, zaten doktorum 22 haziran gibi dedi , tam esimin dogumgunu :)
ben ilk baslarda (hemen hamile kalacagimi dusundugum zamanlarda) kız olsun hep diodum ama bu isin zorlugunu gorduk sonra rabbim ne verirse raizyim dedim kiz erkek farketmez, simdi sen oglan bile deyince icim hopladi , ne olursa olsun saglikli hayirli olsun yeter :)
cok saol canım
allahim darisi hepinize insallah
Öyle gülüm eli ayağı düzgün, sağlıklı olsun erkek kız önemli değil. Rabbim yüzünü güldürdü çok şükür, hadi git hazırlan eşini de sevindir. Böyle günde küslük bitsin ;)

Back
X