- 13 Ekim 2011
- 7.091
- 12.692
- 448
- 35
Evet sakin herhalde haftasonu olduğu icin ben de tam tersi hafta sonu daha çok takip ediyorum iyiyim sen nasılsın canım?Bugün topik sakin :)
Ne var ne yok canım her şey yolunda mı? :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet sakin herhalde haftasonu olduğu icin ben de tam tersi hafta sonu daha çok takip ediyorum iyiyim sen nasılsın canım?Bugün topik sakin :)
Ne var ne yok canım her şey yolunda mı? :)
Pazar kahvaltısındadır belki kızlar :)Evet sakin herhalde haftasonu olduğu icin ben de tam tersi hafta sonu daha çok takip ediyorum iyiyim sen nasılsın canım?
Evet ya zaman ne cabuk geçiyor anlamiyorum hep yapilacak bir seyler var cocuk oldugunda daha da yogun olacak bilmiyorum sen ne is yapıyorsun canim?Pazar kahvaltısındadır belki kızlar :)
ALLAH iyilik versin canım, bende iyiyim şükür...
Hafta sonu da bitti işte, yarın yine iş...
İnşallah o zamanda bir şekilde altından kalkarız. Şimdi bile işleri yetiştiremiyoruz bazen ama varsın işler kalsın meleklerimiz gelsin de :)Evet ya zaman ne cabuk geçiyor anlamiyorum hep yapilacak bir seyler var cocuk oldugunda daha da yogun olacak bilmiyorum sen ne is yapıyorsun canim?
Aynen canım gelsin bebisler de öncelik her türlü onların ben hic yazmadım meslegimi kamuda şehir plancisiyim.
İnşallah o zamanda bir şekilde altından kalkarız. Şimdi bile işleri yetiştiremiyoruz bazen ama varsın işler kalsın meleklerimiz gelsin de :)
Ben bir şirkette halkla ilişkiler danışmalıyım birde muhasebeyle ilgileniyorum. Sen hastanedemiydin?
Kesin yazmışsındır ama benim hafıza zayıf unutuyorum, kusura bakma canım![]()
Aynen canım gelsin bebisler de öncelik her türlü onların ben hic yazmadım meslegimi kamuda şehir plancisiyim.
Senin meslegin de baya sorumluluk gerektiriyor canim bir de iki is tanımin var ben hep sayisal hesaplardan cekinirim bir yanlış yaparim diyeEvet yeter ki gelsinler...
Ben yanlış hatırlıyorum o zamangüzel bir mesleğin varmış canım, daha doğrusu bu meslektekilerin maaşının güzel olduğunu biliyorum :) peki neler planlıyorsunuz?
O eşiyle bulutların üstündedir şimdi :)Günaydınminnta dan haber yok mu ne yaptı eşi ne tepki verdi meraktayim :)
aslında benimde sayılarla pek aram yoktur, hatta matematiğim de kötü. Bir büro da masa başında çalışmaktı hayalım, şükür o da gönlüme göre oldu sonunda.Senin meslegin de baya sorumluluk gerektiriyor canim bir de iki is tanımin var ben hep sayisal hesaplardan cekinirim bir yanlış yaparim diyeis guzel ama cok siyasi bir o kadar da zor sehrin en fazla ranti yüksek alanlardaki fonksiyon degisikliklerini buyuk kentsel projelerin mevzuata uygun olup olmadığı ile alakali teknik raporlar hazirliyoruz aman canım is iste kalmali
minnta baya mutlu bir gün geciriyordur simdi
![]()
Sag ol canım basa gelen cekiliyor bebisler gelsin de moral olsun bizeO eşiyle bulutların üstündedir şimdi :)
aslında benimde sayılarla pek aram yoktur, hatta matematiğim de kötü. Bir büro da masa başında çalışmaktı hayalım, şükür o da gönlüme göre oldu sonunda.
Işin baya geniş kapsamlı ve yorucuya benziyor. ALLAH yardımcın olsun canım :)
Tez vakitte inşallah canımSag ol canım basa gelen cekiliyor bebisler gelsin de moral olsun bize![]()
Canım gittin mi tekrar doktora?Slm kizlar![]()
Duanı okudum cnm Rabbim kabul etsinSlm kizlar![]()
Rabbim sifasini versin canim cok uzuldum guzel torun haberi ona guc versin insallahta herseyi atlatsinkızlar hepinize tek tek yazicam,
esim cok sevindi,
ama dun annem rahatsizlandi,
bejledigimiz tahliller cok dusuk geldi
doktorumuz lenf tumoru gibi biseylerden suphelenior yarin tomografi cekilecek bircok tahlil yapilacak
(
Hayir canim malesef firsatim olmadim annemgil gekdiler ziyarete bugun döndüler onlarla gezmeye ciktik hast aklimin ucundan bile gecmedi cnm. Artik 26sib27 si gibi devlet hast gidicem yumurta buyumusmu diye . Ona gore bunay böyle gececek gibiya hayırlısı cnmCanım gittin mi tekrar doktora?
Amin canim agzina saglik Allah razi olsunDuanı okudum cnm Rabbim kabul etsin
Rabbim acil sifa versin cnim. Insallah torun haberi ona iyi gelir ...kızlar hepinize tek tek yazicam,
esim cok sevindi,
ama dun annem rahatsizlandi,
bejledigimiz tahliller cok dusuk geldi
doktorumuz lenf tumoru gibi biseylerden suphelenior yarin tomografi cekilecek bircok tahlil yapilacak
(