• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Benim annem de 7 yıl beklemiş
HEH İŞTE BAK:) ANASINA BAK KIZINI AL DURUMU GİBİ Bİ ARKADAŞLA TANIŞTIM BURDA KONUŞTUK 3 KİMYASAL GEBELİK GEÇİRDİ.ANNESİNİ SORDUM DEDİ BEN 4 SENE SONRA OLMUŞUM DEDİM SENİN ANNENDE KİMYASAL GEÇİRİYORDUR HABERİ YOKTUR:(

AYNEN ÖLE RABBİM BENİ BÖLE BİŞİ İLE İMTİHAN EDİYOR NEYİ YAPIP YAPMAYACAĞIMI OKADAR İYİ BİLİYORUMKİ DOĞUM GÜNÜNDE MİLYARLIK ORGANİZASYONLAR YAPMAK YERİNE KURBAN KESİP MEVLÜT YAPABİLİRİM MESELA FARKLILIK YARATIRIM HEM ÇÜNKÜ HERKES AYNI ŞEYİ YAPIYOR BIKTIMMM SKILDIM AYNI RESİMLERİ GÖRMEKTEN :)
Insallah canim Allah gonlune göre versin :KK54: mevlut cok güzel olur bak :KK58: iyi fikir bence:KK24:

Gülüm ekleyelim istersen seni de listeye sende bu zorlu süreci bizimle bekle :)
Rabbim hepimize hayırlısını versin inşallah ❤️

@D3S1R3 ablacım yardımcı olabilirmisin bize?

Benim tedavisiz ayım mı var :)))) artık üzülmüyorum bile sinirden gülüyorum halime :)
Rabbim en kısa zamanda mutluluktan güldürsün inşallah

HEH İŞTE BAK:) ANASINA BAK KIZINI AL DURUMU GİBİ Bİ ARKADAŞLA TANIŞTIM BURDA KONUŞTUK 3 KİMYASAL GEBELİK GEÇİRDİ.ANNESİNİ SORDUM DEDİ BEN 4 SENE SONRA OLMUŞUM DEDİM SENİN ANNENDE KİMYASAL GEÇİRİYORDUR HABERİ YOKTUR:KK43:
Keske bende anneme cekseydim evkendikten sonra bir kere adet olmus ondada rahmetli babannem kisir diye adini cikarmak üzereymis ikinci aya hamile oldugunu ogrenmis ;)

Rabbim en kısa zamanda mutluluktan güldürsün inşallah
Amin ecmain gülüm... Topik birden canlandı, farkettim ki topik canlanınca morallerimizde yükseliyor. Bir daha salmayalım kendimizi kızlar.

Ablamın da olmuyor Abi'min de biz sülalece kısırız :KK14:
Tövbe de kız, ALLAH bağışlasın bir kızın var Allah'ın izniyle kardeşi de olacak prensesimin :)

Benim anneannemde 9 sene beklemiş, annemde kardeşimi 3-4 sene beklemiş. Tam ümidini kesmişken hamile olduğunu öğrenmiş :) inşallah Rabbim bizimde yüzümüze gülecek.

Tövbe de kız, ALLAH bağışlasın bir kızın var Allah'ın izniyle kardeşi de olacak prensesimin :)

Benim anneannemde 9 sene beklemiş, annemde kardeşimi 3-4 sene beklemiş. Tam ümidini kesmişken hamile olduğunu öğrenmiş :) inşallah Rabbim bizimde yüzümüze gülecek.
ben anneme cekmemisim galiba o hemen hamile kalmis ama halam baya zor cocuk sahibi oldu Allah aratmasin

Şaka yapıyorum cnm ya Abi'min bir tüp bebekten oğlu var çok şükür benim de kızım Rabbim yokluklarını aratmasın ablam yazın tüp bebek yaptı negatif rabbim ona da Hayırlısı ile bir evlat verir inşallah
Insallahh canimmm . Bu cok yaygin bir sorun malesefff :( grip gibi bi hal aldi artik

Yok ciddi demedim Gülün diye yazdım :))

Back
X