• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Havuc incir soda prolaktini yukseltiyormus ben korktum onlari okuduktan sonra ..

canim bende pcoyum bende martta tedavi oldugum zaman ilk gittim büyüme yok ikinci gittim 6 tane gelismis :KK57::KK57: sok oldum ve tabii cok sevindim sonu hüsran oldu dis gebelik oldu ama olsun rabbim tekrar nasip eder insallah sizinle birlikte bana da:KK68:
Pcolu kardeşliği :KK48:. Vay beee hic yokken 6 tane olmus.Allah ne kadar buyuk :anneadayı:. Insallah en yakin zmanda yeniden saglikli bir bebegin olur canim :nazar:

çok teşekkür ederim sizlere can sınız :oops: şu cuma hürmetine rabbim sizlere de evlat sevgisini bir an önce hayırılısı ile tatırsın emeklerninizi boşa çıkarmasın bebişinz ürerinize kussun:))))
Ya evet yaaa insallah kusar ,kakasida bezinden tassin :KK73:

Pcolu kardeşliği :KK48:. Vay beee hic yokken 6 tane olmus.Allah ne kadar buyuk :anneadayı:. Insallah en yakin zmanda yeniden saglikli bir bebegin olur canim :nazar:
amin canim insallah isteyen herkesle birlikte hayirli saglikli nasip olur :KK46: pcolu kardesligi :KK19: bes kadinin ücü pco bu memlekette masallahEn Büyük KK

Icini ferah tut gülüm büyüyecek Allah'in izniyle.
Yine bugünkü doktora mi gideceksin yoksa günahini aldigimiz adama mi?
Niye canin yandi ki?

Size evlilik yildönümü hediyesi 3-5 adet yumurta :KK70:

Hayirlisi olsun canim, bende hic ummadigim ayda hamile kalmistim :) Zaten mucizeler hic ummadigimiz anda geliyor :)

Allah razi olsun :KK48: cok anlamli bir dua oldu :KK48:
Insallahh canim merakla bekkiyorum pzt yi ;) heheheh 3 5 yumurta olsun 1 bebek ;)

amin canim insallah isteyen herkesle birlikte hayirli saglikli nasip olur :KK46: pcolu kardesligi :KK19: bes kadinin ücü pco bu memlekette masallahEn Büyük KK
Drlarinda hic umuruna gelmiyor ama ted bile yok o kdr yaygin olmasina ragmen

Icini ferah tut gülüm büyüyecek Allah'in izniyle.
Yine bugünkü doktora mi gideceksin yoksa günahini aldigimiz adama mi?
Niye canin yandi ki?

Size evlilik yildönümü hediyesi 3-5 adet yumurta :KK70:

Hayirlisi olsun canim, bende hic ummadigim ayda hamile kalmistim :) Zaten mucizeler hic ummadigimiz anda geliyor :)

Allah razi olsun :KK48: cok anlamli bir dua oldu :KK48:
Canim dr u sormussun yine bugun gittigime giderim cnm oburu cmt cagirdi haftaya o zmn ben burda olamayacagim zaten o yüzden beni telas sarmışti en azindan hamile kalamasam bile yumurta oluşmuş mu diye öğrenmek amacli gittim. Bende kuruntu cok oluyor huyum kurusun emi:confused: usg o probu iyke bi hizli soktuki :KK11::KK11: acidi pis :KK45:

Canim dr u sormussun yine bugun gittigime giderim cnm oburu cmt cagirdi haftaya o zmn ben burda olamayacagim zaten o yüzden beni telas sarmışti en azindan hamile kalamasam bile yumurta oluşmuş mu diye öğrenmek amacli gittim. Bende kuruntu cok oluyor huyum kurusun emi:confused: usg o probu iyke bi hizli soktuki :KK11::KK11: acidi pis :KK45:
Kadinlar öyle hoyrat oluyor iste :KK12:

Her yeni güne "BISMILLAH" diyerek açılışı yapalım...

Anne olma yolunda birlikte ilerlemek, bu süreçte tüm zorluklara birlikte göğüs germek, her konuda birbirimizi desteklemek ve ALLAH'ın izniyle güzel dostluklar kurmak isteyen herkesi bekleriz :)

Minik mucizelerimiz
babies-smiley.gif

ANNE adayi
pregn-smiley.gif
BAT Test tarihi
00002836.gif
Sonuc
aufgeregt.gif
@HLYELA??
rausputz.gif
Beklemede
@parlakkartanesininaski11 Kasim?
rausputz.gif
Beklemede
@LeYLa_21??
rausputz.gif
Beklemede
pink love pink love 10 Kasim11 Kasim
rausputz.gif
Beklemede
E-brulim E-brulim 10 Kasim?
rausputz.gif
Beklemede
Al_pi Al_pi 16 Kasim17 Kasim
rausputz.gif
Beklemede
pink love pink love 10 Kasim11 Kasim
rausputz.gif
Beklemede
@DESIGNER27??
rausputz.gif
Bekleme
@cornella14 Ekim?
rausputz.gif
Beklemede
Saye- Saye- 20 Ekim?
rausputz.gif
Beklemede
Veson Veson 23 Ekim23 Ekim
rausputz.gif
Beklemede
@BayilanBayilana26 Ekim27 Ekim
rausputz.gif
Beklemede
@deeploneliness??
rausputz.gif
Beklemede
[tr]
UGUR GETIRSIN INSALLAH
118.gif

Topigimizin güzel ANNE'leri:

ANNE adayi
pregnant_smiley.gif
Test tarihi
familie_smilies_0006.gif
@Enyalios14 Eylül
dance-veild-smiley.gif
:nazar: - 1. hamişimiz
@deeplydisturbed26 Eylül
dance-veild-smiley.gif
:nazar: - 2. hamişimiz
@minnta 16 Ekim
dance-veild-smiley.gif
:nazar: - 3. hamişimiz
[TR]

♡ Cennet annelerin ayakları altındadır ♡

Rabbim herkese ANNE olmayı, o güzel duyguyu tatmayı nasip etsin, önce göbüşlerimizi sonra kucaklarımızı doldursun inşallah...

[/tr][/tr]
[tr][TR][/tr][/tr]
[tr][TR][/tr][/tr]
[tr][TR][/tr][/tr]
Ebrulim slm :21::KK69:

Kizlar ben hast ciktim. Haberler cok iyi degil cok kotude daha istenilen boyutta degilmis yumurtalarim bir suru fokikul vardi iriki ufakli .pazartesi kontrole gel dedi bakacak tekrar :) o zaman kadar buyurmu sizce iyice :KK43:
Büyür inşallah cnm sıkıntı yapma en büyüğü kaç milimdi

Back
X