• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

ilk sırada ismi azam çok sevindimm çok öyle içimden geldikii onu okumak peki bu dua çok kısa kaçtane okuyalım günde:)
Gülüm kızlar ayetel kürsi dedi öylede kaldı. Ben kendi kendime okuyacağım ismi azamı ama hepimizin niyetine.
Saol canım ben de öyle biliyorum ama bi stres oldum... Düzene girsin istiyorum bi an önce.
Amin. Allah dualarınızı kabuletsin hanımlar...
İnşallah düzene girer ve bebişine kavuşursun gülüm.

Doğrudur cnm ben hiç böyle bir durum yaşamadım o Yüzden fikrim yok

yeni bir işe girdi cnm yoksa kendisi devlet memuru bu farklı bir iş bir ay ücretsiz izin Aldı şehir dışına gitti memlekete Mersin'e herkes orda yani annemler kaynanamlar ben burda tek kalacağım 10 gün kadar annem gelir belki biraz da görüncem bilmiyorum bu şekilde atlatacağız bu süreci iş onsuz pek yürümüyor ben neyse de kız çok özleyecek şimdiden sormaya başladı bile anne bu baba niye gelmiyor diyo.zaten çok düşkün onun için zor olacak
Ayy kuzum kiyamam bende gunduz hic aramazdim aksam olunca anne babam.nerde niye gelmiyor hala gelsin hep oyle derdim bende accik duskunum babama da ;) is olsunda canim o onemli devlet memurlugundan baska ise gecmekte bayagi cesaret isi hakk8nizda hayirlisi olsun insallah ..

Ayy kuzum kiyamam bende gunduz hic aramazdim aksam olunca anne babam.nerde niye gelmiyor hala gelsin hep oyle derdim bende accik duskunum babama da :KK66: is olsunda canim o onemli devlet memurlugundan baska ise gecmekte bayagi cesaret isi hakk8nizda hayirlisi olsun insallah ..
Bizimki ticareti daha çok seviyor

Kib de ne mesaj Düzenle nerde?

saol cnm ben listeyi geçirirken 2. Sırayı tamamen unutmuşum geçirmeyi tamam 14 şimdi mi çektireyim kurayı yarın mı belki yarına kadar birileri daha katılır mı ki??
Yarin cektir benim dua yarin araya kaynamasinda (: mesaji yazar yazmaz duzenle cikiyor sonra kayboluyor sanirim oyle ..

Kib de ne mesaj Düzenle nerde?

saol cnm ben listeyi geçirirken 2. Sırayı tamamen unutmuşum geçirmeyi tamam 14 şimdi mi çektireyim kurayı yarın mı belki yarına kadar birileri daha katılır mı ki??
K.İ.B.'in açlımını bilmiyorum, şikayet butonu :) Düzenle de cevapla butonunun oralarda canım. Mesajını 10 dakika içerisinde düzenleyebiliyorsun.

Bilmem canım yarına kalsın istersen, belki katılmak isteyen çıkar.

Yarin cektir benim dua yarin araya kaynamasinda :-) mesaji yazar yazmaz duzenle cikiyor sonra kayboluyor sanirim oyle ..

K.İ.B.'in açlımını bilmiyorum, şikayet butonu :) Düzenle de cevapla butonunun oralarda canım. Mesajını 10 dakika içerisinde düzenleyebiliyorsun.

Bilmem canım yarına kalsın istersen, belki katılmak isteyen çıkar.
Tamam o zaman yarın çektiririm inşallah uygun bir zamanda sizlere bildiririm

Doktor bey 2 yumurta var dedi, yarin asilamam yapilacak. Olurda tutmazsa tüp bebek denemelerine gececegiz büyük ihtimalle :) 4. asilamayi yaptiracak olursak baska ilac verecekmis :)

Allah kabul etsin canim, agzina yüregine saglik. Dua eden dillerin dert görmesin.
Vaaauvvv canim haberler güzel hadi bakalim hayirli olsun cnm. Asilamadan sonra yarimnsaat falan ordan) yatma sansin varsa yat canim ;)

@SaTu ST gecmis olsun canim ameliyatının iyi geçmesine cok sevindim :) pink love pink love ağzına sağlık ben de hepimiz icin rahman süresini okudum Allah kabul etsin.. Al_pi Al_pi aleyküm selam tum kızlara da Selamun Aleykum E-brulim E-brulim ins. iki yumosun da dollenir benim de iki tane olustu bu ay ama umutlu degilim belirti filan yok :KK43: yeni arkadaşlar hepiniz hosgeldiniz ben bu gun biraz grip gibiyim kırıklığım var foruma pek giremiyorum ama kalbimdesiniz :KK66:
Seninde agzina yuregine saglik cnm

Evet iki farklı üç liralık testlerden albi ve oncomed daha önce kullanmadım bir fikri olan var mı kızlar??? Eczacı alırken diyor aç karnına ilk idrarla daha iyi sonuç verir diyor.diyecektim ki abiciğim ver hele ver şu testleri sen kime neyi anlatıyorsun???:KK11:biz bu işin piri olduk gel ben sana anlatayım diyecektim vazgeçtim :KK48:
Hahajajaja erkek ecz bu konuya yorum yapmasına sinirr oluyorum :KK11:

Back
X