• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Çarşamba günü bildiğim iki test yapmış fotolarını gönderdi silik ama net gözüküyor hcg nasıl üç çıkmış anlamadım bir üçüncü test daha yapmış o da pozitifmiş normalde iki gün sonra bugün Kanı tekrarlaması gerekti 30 Una randevu almış iyi sabır
kan testini baska yerde tekrar etseymis keske :KK51:
Kizlar bende cikiyorum. Camasir asacagim namaz kilacagim dualarim var sonrada beyazi izlicez :KK66: sabahta sperm testine gitcez cok tirsiyorum :KK66: hadi hepinize iyi geceler :KK45:
iyi geceler hayirli haberlerin olsun insallah

Kimi merak ediyorsun :KK70:
Valla herkesi merak ediyorum :-)
Aminnnnn :KK12:. Benimkide suratsiz ama yinede iyi kotu ilgileniyo sorunca cevapliyo :KK45: survivor da merve aydin vardiya ona benziyo :KK11: . Hast gitmekten nefret ediyorum artik insallahh guzel seyler icin gideriz bindan sonrasi icin :KK51:
Benimkide sorunca söylüyor da bu seferde eskiden onun yanında çalışan bir hemşireden bişeyler duydum. İyice soğudum kadından..Hayırlısı bakalım...öbür ay son kez gidecem eşim ısrar ediyor... Ben başka doktor diyorum... Son kez deneyelim dedi...
Ben de öyle okudum LeYLa_21 LeYLa_21 cnm sabaha şurda ne kaldı kızlar ben yatıyorum biran önce sabah olsun
İlla çatlatacaksın bizi dimi..alacağın olsun veson...bende geç açıklayacam gebeliğimi :-)

Kizlar bende cikiyorum. Camasir asacagim namaz kilacagim dualarim var sonrada beyazi izlicez :KK66: sabahta sperm testine gitcez cok tirsiyorum :KK66: hadi hepinize iyi geceler :KK45:
Allah kabul etsin canım.. Bizede dua et pinkcim...tırsma canım ya... Korkacak bişey yok...gelince yaz doktor tan...

minnta minnta duanı okudum canim Allah hayırlı dogumlar versin Annene de acil şifalar

Bence kuraya uyulsa iyi idi Rabbim öyle dilemiş ama Ebru bu Gönül işi diyor çoğunluk ne derse onu yapalım diyor herkes ayetel kürsi istiyor en azından ayetle kürsi den sonra sıra ile kuraya uyalım gitsin böyle her kafadan bir ses çıkıyor ve karar vermek çok uzun sürüyot
İçten gelmesi gerekiyor bence, zorla olacak iş değil o açıdan gönül işi dedim. Kimse kendini baskı altında hissetmesin :)

Aşılama yarın demi cnm
Evet canım yarın inşallah, yakımı da yatmadan yapıştırayım diyorum :)
Yarın için inşallah çift çizgiyi görürsün gülüm, hayırlısı olsun.

Canim bugun senin kacinci gunun :KK16:
Canım ben siklusun 11. günündeyim, bugün çatlatma iğnesi yapıldı.
Sizde yarın sperm testi yaptıracaksınız, hakkınızda hayırlısı olsun.

İçten gelmesi gerekiyor bence, zorla olacak iş değil o açıdan gönül işi dedim. Kimse kendini baskı altında hissetmesin :)

Evet canım yarın inşallah, yakımı da yatmadan yapıştırayım diyorum :)
Yarın için inşallah çift çizgiyi görürsün gülüm, hayırlısı olsun.

Canım ben siklusun 11. günündeyim, bugün çatlatma iğnesi yapıldı.
Sizde yarın sperm testi yaptıracaksınız, hakkınızda hayırlısı olsun.
Benimde 11.gunum canim ama yumurta buyumemis :( bu serephone klomenden daha hafif bisey galiba. Ins iyi cikar sonucumuz cnm ya stresten dislerimi sikmisim cenem nasil agriyor varya farknda degilim

Benimde 11.gunum canim ama yumurta buyumemis :KK43: bu serephone klomenden daha hafif bisey galiba. Ins iyi cikar sonucumuz cnm ya stresten dislerimi sikmisim cenem nasil agriyor varya farknda degilim
Canım lütfen moralini bozma, o yumoşlar büyüyecek inşallah. Serephone'u hiç bilmiyorum ama klomen de pek öyle ahım şahım değil. Eğer tekrar tedavi görmen gerekirse başka bir ilaç iste hatta iğne iste ki Allah'ın izniyle ihtiyaç kalmaz inşallah.

Canım lütfen moralini bozma, o yumoşlar büyüyecek inşallah. Serephone'u hiç bilmiyorum ama klomen de pek öyle ahım şahım değil. Eğer tekrar tedavi görmen gerekirse başka bir ilaç iste hatta iğne iste ki Allah'ın izniyle ihtiyaç kalmaz inşallah.
Ne biklleyim cnm klomen varken serephone yazmasi zaten bana basli basina saçmalık gibi geliyor. Pzt belli olur durumum heralde .bakakim nasip kismet ;) iyi geceler cnm .

Silik değil demi kızlar
Bu ay ilk defa zeytinyağlı su yakı kullandım

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 50
Back
X