- 25 Ekim 2010
- 18.373
- 15.830
- 498
Sağol canım..ne zamandır kek yemedim şöyle üzümlü olursa sevinirimAma firin bos bisi pisirmedim ki .. Ne cekti caninyapayim yollayayim
![]()
Yanyana olsaydık hemen verirdim canım ya...Helal olsun canim .. esim hasta yoksa yollayip aldiracaktim da kiyamadim yarina artikbulacagimiz alacagimiz bisi canim ne olacak aliveririz
![]()
Kız elektrikli düdüklü kullansana çok rahat.. Ben ayarlıyom digital çabukta pişiyor tavsiye ederim canım...Hurmada cikmiss. Tamam haftaya alayim kiz
. Düdüklu tencere patkamisti kucuktum ben hic unutamiyorum fasulyeler tavana yapismisti
. Aklim cikiyo sesi gelince hemen altini kapatıyorum. Kapagini acarken sanki agda yapiyomuscasina heyecanlaniyorum 10a kadar en az 5kere sayip yine acamiyorum
![]()
Sağol canım.. Sende bizlerin duasında olacaksın...hg aramıza...Allah hepimizden razi olsun canim dualarda bulunmak istiyorum mutlaka hem ibadet yapmış oluyoruz umarım Rabbim isteyen herkese bir an önce hayırlı sağlıklı evlatlar verir hepiniz duamda olacaksınız![]()
Suçlu benim mısır haşlamıştım kızlara yiyelim dedim.Hamile kalma topiği yemek tarifleri topiğime dönmüş![]()
Evet canım ya o kişi menim...Hep pink le leylanin.sucu![]()
Helal büşrama be.. Sende bizim gibi gs liymişsin..Gol yedik yaa![]()
İnşallah canım..kesenin içi dolsun inşallah.. Dualarımız seninle tuğbişim..Hamilelik belirtim hiç yok diyebilirim.ama çok şükür kanama Ağrı falan da hissetmiyorum.ama heran leke gelecek evhamına kapıldım sürekli wc ye gitme ihtiyacı hissediyorum umarım yarın sizlere güzel haberler getiririm kısmet olursa yarın işe gitmeden kan vereceğim