• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Bence bu benimkini gecer :KK53:
Emin olamadim
flirty1-smiley.gif

masallah cok güzelsiniz:nazar:
Bugün 18. Gün mü cnm hadi güzel haber getir ben kan verdim kalbim güm güm sonuç ancak öğlene
canim Allah hayirlisini versin sonucun yükselmis ama beta takibini kac günde bi yapacak doktor
Kizlar ben ciktim dr dan. 5 tane yumurta okusmus ama 14mm hepsıde cars tekrar kontrole gidicem. Igbe vermeyi dusunmuyirum ohss olursun dedi. Bende zaten 18den once catlamazki hocam dedim evet diyor :KK43: 5 tane olsacagina 1 tane olsaydı :) bide yine soldan oluşmuş geçende soldandi acaba sag calismiyor mu :/ simdiide diger hast sperm sonucuna gidiyorum .
canim baska doktora gitme sansin yokmu ohs 7 ve üstü yumurta icin tehdittir hem senin yumurtan daha 14 tam olarak kac tane gelisecek kontrol edecek demi

masallah cok güzelsiniz:nazar:

canim Allah hayirlisini versin sonucun yükselmis ama beta takibini kac günde bi yapacak doktor

canim baska doktora gitme sansin yokmu ohs 7 ve üstü yumurta icin tehdittir hem senin yumurtan daha 14 tam olarak kac tane gelisecek kontrol edecek demi
SAĞOLLLL CNMMMM :)

SAĞOLLL CNMM BENİM.HİÇ MERAKLANMA RAHAT OL O KASIK AĞRILAARI ÇOK NORMAL BEBEĞİN BÜYÜYOR ANNESİ GELİŞİYOR:)

İçime su serptin canım bnm
sende sağol.. ;)
İnş en yakın vakitte sende alırsın güzel haberi.. ♡♡♡

İNŞALLAHHH CNM İNŞALLAH SEN HAMİLESİN DUA ET BİZEDE NOLURR:)
Ediyorum canımm.
dualarım sizlerle..
Rabbim beklediklerinize
kavuşabilmeyi nasip etsin
inşallah.. ;)

Sükür gülüm iyiyim, sag ol... Sen nasilsin? Yarin tedaviye basliyorum yazmissin, ne tedavisi uygulayacaksiniz?
Hakkinda hayirlisi olsun insallah :KK46::KK200:
canim bu gün doktorumla görüstüm yarin reglin 3. günü serophene kullanamaya baslayacagim bes gün sonra da fostimon igne yapilacak bes gün arada yumurta takibi ve catlatma ignesi yapilacak bakalim hayirlisi olsun insalalah canim

canim bu gün doktorumla görüstüm yarin reglin 3. günü serophene kullanamaya baslayacagim bes gün sonra da fostimon igne yapilacak bes gün arada yumurta takibi ve catlatma ignesi yapilacak bakalim hayirlisi olsun insalalah canim
Catlatma ignesinden sonra full calisma :KK8:
gazaniz mübarek olsun
happy-smiley.gif

Back
X