- 19 Temmuz 2012
- 11.307
- 22.353
- 398
insalllah canim hayat belli olmaz nasip olur belkiGüzel bir hayalama Allah bilir belki bir gün yollarimiz kesisir
Benimki taze fasulye sevmiyor uyuz![]()
benim esim tastan yumusak her seyi yer masallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
insalllah canim hayat belli olmaz nasip olur belkiGüzel bir hayalama Allah bilir belki bir gün yollarimiz kesisir
Benimki taze fasulye sevmiyor uyuz![]()
sen ne yaptin bu islere el atabildin miNe güzel canim, muhtac bir insana yardimci olacaksin, sevaptir...![]()
Öyle canim Rabbim nasip ederse niye olmasin... Köln de Hamburgda biraz uzak ya bakalim kismetinsalllah canim hayat belli olmaz nasip olur belkibenim almanyaya gelme düsüncem var seneye insallah köln de dayim hamburg da kardesim var belki nasip olur
benim esim tastan yumusak her seyi yer masallah![]()
yok kiz nerdeeesen ne yaptin bu islere el atabildin mi
insallah canim biliyorsun bende neredeyse iki üc haftadir yapacam diyordum ancak olduÖyle canim Rabbim nasip ederse niye olmasin... Köln de Hamburgda biraz uzak ya bakalim kismet
Ay ne güzel, esler yemek konusunda secici olunca zor oluyor
yok kiz nerdeeeCuma davetliydik, cumartesi asilamam oldu aksamina misafir agirladim, dün de davetliydik yani hic firsatim olmadi. Bu hafta sonu nasipse
![]()
Önemli olan yapmis olman, ben kendimi taniyorsam seneye kadar sallarim bu isiinsallah canim biliyorsun bende neredeyse iki üc haftadir yapacam diyordum ancak oldu![]()
Iki günde bir Çarşamba yenidenmasallah cok güzelsiniz
canim Allah hayirlisini versin sonucun yükselmis ama beta takibini kac günde bi yapacak doktor
canim baska doktora gitme sansin yokmu ohs 7 ve üstü yumurta icin tehdittir hem senin yumurtan daha 14 tam olarak kac tane gelisecek kontrol edecek demi
Allah Razı olsun cnm Çarşamba kan vereceğim ve aynı zamanda dua günüm duâlarınızla beraber inşallah güzel sonuçlar getiririm sizlere22 - sahibine
22 defa da arkadasim Veson icin okundu. Allah sahiplerine bagislasin.
Döllenme mehter marsi yaz youtube a :)Ben neden açamıyorum nette sorun var
Benimki üstteki idiKIZLARR BEN HANGİSİNİ ALACAĞIM ŞİMDİ
Yakmasını boşver kaşındırıyorCNM YA ÇOK YAKIYOMU:)
HAHAHHAH PAZARTESİLERİ BÖLEYİZ:)Kızlar çok gevezesiniz yetişemiyorum![]()
Kirmizilar gelince sohbet edilmiyor gidince konusma son gaz devam ediyorHAHAHHAH PAZARTESİLERİ BÖLEYİZ:)
AYNEN KIRMIZILAR GELİNCE NASILDA BUNALIMA GİRİYORUZ BEN HAFTA SONU İNOFOLİC ALDIM İÇMEYE BAŞLADIM KIZLAR GÜNDE1 PAKET SİZDE ALINIZ İÇİNİZ SEBEP OLUR BELKİM YARAR BİZEDE:)Kirmizilar gelince sohbet edilmiyor gidince konusma son gaz devam ediyor![]()
Ben hic kullanmadim onu doktora danismadan icilir mi zarari var mi ? Ben yaki yagli su ile devamAYNEN KIRMIZILAR GELİNCE NASILDA BUNALIMA GİRİYORUZ BEN HAFTA SONU İNOFOLİC ALDIM İÇMEYE BAŞLADIM KIZLAR GÜNDE1 PAKET SİZDE ALINIZ İÇİNİZ SEBEP OLUR BELKİM YARAR BİZEDE:)
İLAÇ OLSA İÇMEM BENDE CNM BİLMEDİĞİM ŞEYİ AMA VİTAMİN OYÜZDEN ARTIK DOKTORA GİTMEKTEN SKILDIM BEN CNM YA ÇOK GİTTİM FREE TAKILIYORUM:)Ben hic kullanmadim onu doktora danismadan icilir mi zarari var mi ? Ben yaki yagli su ile devam![]()
BEN GECELERİ YATSIDAN SONRA OKUYORUM KIZLAR ABDESTLİYKENE:)Dua listemiz:
- -> 25.10.: altunn (Kübra) -> 22
- -> 26.10.: pink love (Kübra) -> 22 okundu
- -> 27.10.: E-brulim (Ebru) -> 45
- -> 28.10.: Veson (Tuğba) -> 21 okundu
- -> 29.10.: deeploneliness (Özlem) -> 22 okundu
- -> 30.10.: LeYLa_21 (Leyla) -> 22
- -> 31.10.: Al_pi (Büşra) -> 22
- -> 01.11.: DESIGNER27 (Sema) -> 22
- -> 03.11.: -TubiSh- (Tuğba) -> 21 okundu
- -> 04.11.: Saadetim33 -> 22 okundu
- -> 05.11.: lisaa04 (Gizem) -> 50 okundu