• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Kızlar haberler iyi mi kötü mu bilmiyorum da reglin 22. gunu biri 16 mm biri 22 mm yumurta gordu sizce buna rağmen yumurtlama olmus mudur bunlar sonradan oluşmuş olabilir mi bir de zar zor progesteron testi yaptirdim pazartesi cikacakmis sonuclar

Kızlar haberler iyi mi kötü mu bilmiyorum da reglin 22. gunu biri 16 mm biri 22 mm yumurta gordu sizce buna rağmen yumurtlama olmus mudur bunlar sonradan oluşmuş olabilir mi bir de zar zor progesteron testi yaptirdim pazartesi cikacakmis sonuclar
Bence gayet güzel bir haber canim, sonucta iki tane döllenmeyi bekleyen yumurtan var :) Gec yumurtluyor olabilirsin belki?

canım birşey sormak istiyorum bebek için istihareye yattınız mı hiç ben eşimi 2 sefer öyle görmüştüm 4 yıl önce de demiştim herkese evleneceğimizi ve nasip etti Rabbim Peygamber efendimiz de(sav) birşey istediğiniz zaman istihare yapın demiş o hep öyle yaparmış
Ben evkenmeden once esim icin yatnistim hatta annemde yatmisti cnim ikimizde beyaz ve yesil guzel bir ruya görmüştük. Ama bebek icin hic cesaret edemedim zaman zaman aklima geliyor

Eee cnm süper haber bu calismalara devam et ;)

CNMM BU AY İLAÇ KULLANDINMI SEN KLOMEN FELAN?

Bence gayet güzel bir haber canim, sonucta iki tane döllenmeyi bekleyen yumurtan var :) Gec yumurtluyor olabilirsin belki?

Eee cnm süper haber bu calismalara devam et :KK66:
Bana hep yumurtalar catlamadi oyle kaldilar gibi geldi cunku akıntı kontrolu ates yukselmesi 14. gunde oldu yada dediginiz gibi oldu bu ay inciri fazla kaçırdım sanirim:KK22:

Bana hep yumurtalar catlamadi oyle kaldilar gibi geldi cunku akıntı kontrolu ates yukselmesi 14. gunde oldu yada dediginiz gibi oldu bu ay inciri fazla kaçırdım sanirim:KK22:
Incir hem cok faudali hem cok sakat cnm yaa dikkatki ye ;) sonucta yumurtan var belki bida catlar ;)

E-brulim 22 dua okudum 12 ihlas ve bir fatiha okudum Rabbim kabul etsin inşallah

Back
X