• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Bana hep yumurtalar catlamadi oyle kaldilar gibi geldi cunku akıntı kontrolu ates yukselmesi 14. gunde oldu yada dediginiz gibi oldu bu ay inciri fazla kaçırdım sanirim:KK22:
Incir prolaktini yükseltiyor diyorlar, dikkatli ol canim, sakata gelme :confused:

E-brulim 22 dua okudum 12 ihlas ve bir fatiha okudum Rabbim kabul etsin inşallah
Allah razi olsun agzina saglik canim :KK60:

Kızlar haberler iyi mi kötü mu bilmiyorum da reglin 22. gunu biri 16 mm biri 22 mm yumurta gordu sizce buna rağmen yumurtlama olmus mudur bunlar sonradan oluşmuş olabilir mi bir de zar zor progesteron testi yaptirdim pazartesi cikacakmis sonuclar
Yumurtalarin buyuklugu cok guzel .. Ama catlamis olmasi gerekmez mi 22.gunde ..

-Lisaaa- -Lisaaa- canim ya istihare konusunda bir sey soracagim... Simdi istihareye bir is icin hakkimda hayirlimi diye yatiliyor. Ben simdi asilama yaptirdim, cocuk yapmak hakkimda hayirlimi diye niyetlenemem. Birde hayirsiz cikarda hamile oldugumu ögrenirsem?
smiley_emoticons_panik.gif
:KK17:hamile olup olmadigimi görmek icin de niyetlenemem ki :KK64:

KIZ BANA BAK BUNLARN İKİSİ ÇATLASA VALLA İKİZ BEBİŞ OLUR HEE İNCİR BUKADAR NASIL YARADI YAHU:) CNM YUMURTA ATLAMADAN PROGESTERON YÜKSELMEZ KANDA
Evet ben de onu ogrenecegim progesteron testi icin kan aldilar paztesi sonuclar çıkacak

22 MM YUMURTANIN ŞUAN ÇATLIYOR OLMASI GEREK CNM:) VARMI KASIK AĞRISI
Yok canım hic bise yok sorun da orda sanırım bunlar catlayamamis kalmislar orda gibi en azından sorunu ogrenirim hsg cektirmemi soyledi dr cektirmeden gelme dedi sen cektirmis miydin canim
Yumurtalarin buyuklugu cok guzel .. Ama catlamis olmasi gerekmez mi 22.gunde ..
gerekirdi zaten en uzun regli 28 gun bunlar onceden kalmış olanlar sanirim

pink love pink love ben cayir cayir yaniyorum bu yaki fena yaa.. Seninki ne alemde
Gece cok yandim cnm ya simdi hic his yok mesajini okuyunca belimde gobegmde yaki oldugu aklima geldi o derece :KK53: ama yakinin ustunden dus alınca anamm nasil yandim . Yaksin yaksin iyi olur :KK54:

Senin kizi sabah 6 da kaldirin uyutmayin gun icinde yoksa sizin ikinci cocuk gelmeyecek :KK70:
valla ya...mahvediyor beni...ışığıda kapattırmıyor...gece çişe bile zor götürdüm başım dönüyordu uykudan resmen....:nazar::KK51:

Gece cok yandim cnm ya simdi hic his yok mesajini okuyunca belimde gobegmde yaki oldugu aklima geldi o derece :KK53: ama yakinin ustunden dus alınca anamm nasil yandim . Yaksin yaksin iyi olur :KK54:
Benim hala yaniyo üstüne yatinca daha cok yaniyor ben dustan sonra yapistirdim .. Gece uyuyamadim simdide alev alev aksama gider etkisi diye dusunuyorum .. Ama nasil cikaracagim o daha kotu :KK47:

saat 3te test yapacaktım çişim geldi nasıl tutacam bir saat...sıvıda almıycam 3e kadar bugün kararlıyım...gidip yapsammı çişimi ya...bir saate gelir nasıl olsa....o_Oo_O

bilmemki cnm ya...daha çalışma da yapamadık zaten kız uyumuyorki
Yemegine uyku ilaci kat :KK53:. Saka bir yana cocuk uyumayinca gercekten zor olur yaa. Gunduz iyice yor cnm parka falan götür yada awm de yurut yorulsun. aksamda uyusun yoksa abla olamaz :KK51:

-Lisaaa- -Lisaaa- canim ya istihare konusunda bir sey soracagim... Simdi istihareye bir is icin hakkimda hayirlimi diye yatiliyor. Ben simdi asilama yaptirdim, cocuk yapmak hakkimda hayirlimi diye niyetlenemem. Birde hayirsiz cikarda hamile oldugumu ögrenirsem?
smiley_emoticons_panik.gif
:KK17:hamile olup olmadigimi görmek icin de niyetlenemem ki :KK64:
evet canım bir iş hakkımda hayırlı mı değil mi diye yatılıyor mesela ben eşim için Allah'ım bu insan benim hakkımda hayırlı mı hayırsız mı bana bunu göster demiştim sen yatma o zaman canım bazı rüyalara şeytan karışırmış moralini bozma hiç yapacağın şey bol bol dua et evlat sahibi olmak hakkımda hayırsızsa hayırlıya döndür ALLAH'ım diye dua et bence bazı insanlar korunduğu halde hamile kalıyor benim teyzemin kızının bir arkadaşı spiral mi ne taktrmış ondan bile kalmış her evli çift cinsi münasebete girdiği vakit melekler sorarmış Allah'a olsun mu diye yani herşey duada bitiyor RAbbim ol derse herşey olur ya da hayırlı bir zamanı vardır o zaman olur canım

Back
X