• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Benim hala yaniyo üstüne yatinca daha cok yaniyor ben dustan sonra yapistirdim .. Gece uyuyamadim simdide alev alev aksama gider etkisi diye dusunuyorum .. Ama nasil cikaracagim o daha kotu :KK47:
Uzerine kolanya doksun esin iyice islanimca bekini gerdirip yavassscaaa cikarsin :KK45::KK45::KK45::KK45: evet gece benide cok rahatsiz etti .arada bi ates basiyor bide :KK14:

evet canım bir iş hakkımda hayırlı mı değil mi diye yatılıyor mesela ben eşim için Allah'ım bu insan benim hakkımda hayırlı mı hayırsız mı bana bunu göster demiştim sen yatma o zaman canım bazı rüyalara şeytan karışırmış moralini bozma hiç yapacağın şey bol bol dua et evlat sahibi olmak hakkımda hayırsızsa hayırlıya döndür ALLAH'ım diye dua et bence bazı insanlar korunduğu halde hamile kalıyor benim teyzemin kızının bir arkadaşı spiral mi ne taktrmış ondan bile kalmış her evli çift cinsi münasebete girdiği vakit melekler sorarmış Allah'a olsun mu diye yani herşey duada bitiyor RAbbim ol derse herşey olur ya da hayırlı bir zamanı vardır o zaman olur canım
Melekler sordugunda rabbim insallah ol.emri versin bizlere.. hayirlisyla insallah gelsin bebisler

Esime diyorum ki yag surup cikaralim orayada mi diyor :eek:kolonya surdum digerinde hiccc islemedi walla ..[/QUOTE:KK47::KK47:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE yagi bol bulduk :110: . Cnm benimkine istemişti kolanya yine ayni yöntem cikaricam. Su bayrakli ikonlar yanlislikla oldu ama madem oldu ne mutlu Türk'üm diyeneEn Büyük TÜRKİYE

evet canım bir iş hakkımda hayırlı mı değil mi diye yatılıyor mesela ben eşim için Allah'ım bu insan benim hakkımda hayırlı mı hayırsız mı bana bunu göster demiştim sen yatma o zaman canım bazı rüyalara şeytan karışırmış moralini bozma hiç yapacağın şey bol bol dua et evlat sahibi olmak hakkımda hayırsızsa hayırlıya döndür ALLAH'ım diye dua et bence bazı insanlar korunduğu halde hamile kalıyor benim teyzemin kızının bir arkadaşı spiral mi ne taktrmış ondan bile kalmış her evli çift cinsi münasebete girdiği vakit melekler sorarmış Allah'a olsun mu diye yani herşey duada bitiyor RAbbim ol derse herşey olur ya da hayırlı bir zamanı vardır o zaman olur canım
En iyisi yatmayayim canim, kafami durduk yere karistirmayayim. Dualarimi eksik etmiyorum zaten, Rabbim kabul etsin insallah... Ay ne güzel yazmissin, melekler sordugunda Rabbim bizler icinde ol desin insallah.

bilmemki ebrum ya...moralim çok bozuldu valla...:KK12:
CNM MORAL BOZMA EĞER 32 GÜNDE BİR OLUYOSAN 2 GÜN VAR YUMURTLAMANA YARIN POZİTİF OLMASI GEREKİYORKİ 24-32 SAAT SONRA ÇATLASIN DUR BAKALIM YARIN NE ÇIKACAK PEKİ BANA HANİ İLK TESTİ GÖSTERİĞİNDE İKİNCİ ÇİZGİ KOYUYDU OZAMAN İLİŞKİ OLMUŞMUYDU

CNM MORAL BOZMA EĞER 32 GÜNDE BİR OLUYOSAN 2 GÜN VAR YUMURTLAMANA YARIN POZİTİF OLMASI GEREKİYORKİ 24-32 SAAT SONRA ÇATLASIN DUR BAKALIM YARIN NE ÇIKACAK PEKİ BANA HANİ İLK TESTİ GÖSTERİĞİNDE İKİNCİ ÇİZGİ KOYUYDU OZAMAN İLİŞKİ OLMUŞMUYDU
olmamıştı canım ya,,,,

Back
X