- 15 Ağustos 2008
- 17.392
- 58.818
- 798
Münih civarlarinda canim... Akrabalarin mi var burda? Yine bekleriz cik gel :)NE DEMEK CNMM BENİM ALMANYADA NERDEYDİN SEN? BEN BERLİN,KÖLN,DÜSSELDORF A GELMİŞTİM:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Münih civarlarinda canim... Akrabalarin mi var burda? Yine bekleriz cik gel :)NE DEMEK CNMM BENİM ALMANYADA NERDEYDİN SEN? BEN BERLİN,KÖLN,DÜSSELDORF A GELMİŞTİM:)
YOK CNM AKRABAM.BEN HEP İŞ NEDENİYLE GELDİM FUAR VS.:)Münih civarlarinda canim... Akrabalarin mi var burda? Yine bekleriz cik gel :)
canım öbür tarafa bak..bişeyler yazdım...NE DEMEK CNMM BENİM ALMANYADA NERDEYDİN SEN? BEN BERLİN,KÖLN,DÜSSELDORF A GELMİŞTİM:)
TSH DA ETKİLER AYNEN HORMONLAR NORMAL DEDİN DİE SORDUM CNM ŞEKERİ TSH I DENGELEMEK İÇİN İÇİYOMUSUN İLAÇ
Yok vermediler orda 4 e kadar olan deger normal gösteriyor ya dr sordum normal aralikta filan dedi iki dr da ayni cevabi verdi ilac yazmadilar ben bu drlari hic anlamiyorum illa surundureceklerOnun icin sana ilac vermediler mi canim?
Allah razi olsun bitanem, agzina saglik ♥ Rabbim isteyen herkesin evini bebis sesleriyle doldursun hayirlisiylaE-brulim canımmmmm duanı okudum..Allahım kabul etsin...inşallah evin bebiş cıvıltısıyla dolsun taşsın tatlım...
![]()
Ufukta yine gelme planlari var mi? :)YOK CNM AKRABAM.BEN HEP İŞ NEDENİYLE GELDİM FUAR VS.:)
Iste bu konuda türkiyede ki doktorlarla almanyada ki doktorlar cakisiyor. Benim deger 1,9 cikti, doktor 2 yi gecmemesi lazim dedi. Cocuk istemeyenler icin normal bir deger...Yok vermediler orda 4 e kadar olan deger normal gösteriyor ya dr sordum normal aralikta filan dedi iki dr da ayni cevabi verdi ilac yazmadilar ben bu drlari hic anlamiyorum illa surundurecekler
Iyi aksamlar Leylam, kolay gelsinkuzularım ben çıktım...eşim geldi....mesai bitti...iyi akşamlar....gece girersem görüşürüz....Allaha emanet olun canlarım....![]()
ÖYLE CNM BENİDE SÜRÜNDÜRDÜLER MALESEF BÖLE BUNLARYok vermediler orda 4 e kadar olan deger normal gösteriyor ya dr sordum normal aralikta filan dedi iki dr da ayni cevabi verdi ilac yazmadilar ben bu drlari hic anlamiyorum illa surundurecekler
Benim 2.55 ti endokrine goruncem en yakin zamanda su kan testi bi ciksin da cok sag ol canim ya en azindan bir sorunu anlayabilsemAllah razi olsun bitanem, agzina saglik ♥ Rabbim isteyen herkesin evini bebis sesleriyle doldursun hayirlisiyla
Dua listemiz:
- -> 25.10.: altunn (Kübra) -> 23
- -> 26.10.: pink love (Kübra) -> 23
- -> 27.10.: E-brulim (Ebru) -> 26
- -> 28.10.: Veson (Tuğba) -> 23
- -> 29.10.: deeploneliness (Özlem) -> 22 okundu
- -> 30.10.: LeYLa_21 (Leyla) -> 23 okundu
- -> 31.10.: Al_pi (Büşra) -> 23 okundu
- -> 01.11.: DESIGNER27 (Sema) -> 22 okundu
- -> 03.11.: -TubiSh- (Tuğba) -> 20 okundu
- -> 04.11.: Saadetim33 -> 22 okundu
- -> 05.11.: lisaa04 (Gizem) -> 40 okundu
- -> 06.11.: hsevda (Hatice) -> 23
- -> 08.11.: cornella -> mazeretli
- -> 09.11.: sassenachen (Bilge) -> 23
Okunan sayı: 172
Eksik: 141
Kumbara: 130
Ufukta yine gelme planlari var mi? :)
Iste bu konuda türkiyede ki doktorlarla almanyada ki doktorlar cakisiyor. Benim deger 1,9 cikti, doktor 2 yi gecmemesi lazim dedi. Cocuk istemeyenler icin normal bir deger...
Kendi dr un olacaksın bu devirde progesteron testini bile lutfeder gibi yaptırdı demesem hiçÖYLE CNM BENİDE SÜRÜNDÜRDÜLER MALESEF BÖLE BUNLAR![]()
2,55Mİ CNM SENİN?Benim 2.55 ti endokrine goruncem en yakin zamanda su kan testi bi ciksin da cok sag ol canim ya en azindan bir sorunu anlayabilsem
ALLAH DOĞRU KİŞİLERLE KARŞILAŞTIRSIN BİZİ HEPİMİZİ CNMKendi dr un olacaksın bu devirde progesteron testini bile lutfeder gibi yaptırdı demesem hiç
Evet canim amin hepimizi doğru insanlarla karsilastirsin olacak belki bebisler bir gun ama zaman kaybı oluyor boyle dr ler olunca2,55Mİ CNM SENİN?
YÜKSEKTE DEĞİL CNM YA SABAH AÇ KARINLA YAPTIRDIN DEMİ? SEN YİNEDE ENDOKRİNE GİT CNM YÜKSEK DEĞİL AMA İÇİN RAHAT EDER.Evet canim
Hadi hayirlisi canim .. niye bir ay sonra ki bu ay adet olmadin miKızlar dün hastaneye gittim kasım 25 de hsg![]()
CNM ADET GÜNÜNE GÖRE AYARLANMIYORMU? NASIL VERDİLER O TARİHİKızlar dün hastaneye gittim kasım 25 de hsg![]()