- 15 Ağustos 2008
- 17.392
- 58.818
- 798
Geçmiş olsun, fazla ilaç içme kuzucum :)Başım çok ağrıyor ya.. İlaç içtim şimdi..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun, fazla ilaç içme kuzucum :)Başım çok ağrıyor ya.. İlaç içtim şimdi..
Evet canım Hülya ve Fulya en başında çıkarıldı.Ebrukim hulya yi listeden cikardinmi ben onden okuyorum da pazara kadar
Sağol bitanem..Geçmiş olsun canım.
Ağzına sağlık canımE-brulim cnm ben okudum duamı 11 tane yazmışsın. daha fazla okumam gerekırse söyle cnm.
Allah kabul eder inşallah.
Ağzına sağlık canım, 11 tane yeterli, sayıları herkese paylaştırdım.E-brulim cnm ben okudum duamı 11 tane yazmışsın. daha fazla okumam gerekırse söyle cnm.
Allah kabul eder inşallah.
Tmm cnm sgol. Nasilsin bkiyimmmEvet canım Hülya ve Fulya en başında çıkarıldı.
Şükür gülüm iyiyim sen nasılsın? Kv sıkmıyor değil mi? :)Tmm cnm sgol. Nasilsin bkiyimmm
Yok cnmŞükür gülüm iyiyim sen nasılsın? Kv sıkmıyor değil mi? :)
Rabbim muhabbetinizi daim etsin. Iyi kv bulmak zor, gelinine zulüm etmeyenlerden ALLAH razı olsun. :)Yok cnmbenim kv melek gibi bi insan gercektenn cok seviyorum onuu
![]()
Aynen oyke canim valla yaa. Bende cok alinganim hee iyiki bana iyisi denk geldiRabbim muhabbetinizi daim etsin. Iyi kv bulmak zor, gelinine zulüm etmeyenlerden ALLAH razı olsun. :)
Şükür gülüm benim kv de de iyidir, ağzı var dili yok :)Aynen oyke canim valla yaa. Bende cok alinganim hee iyiki bana iyisi denk geldisenin nasıl aran
![]()
Ebrucum sende burdaymışsın..kimse yok sanıyordum...Şükür gülüm benim kv de de iyidir, ağzı var dili yok :)
Allah kabul etsin canım... Hg.. Kızı uyutamadım hala boğuşuyorumBende burdayımmm canolar namazımı kıldım dualarımı ettim geldim:)
Seninn kız vallahi vampir gibi:) geceleri uyanık:) anasıyla babasının işi var çok bilmiyor:) bilse kardeş gelecek uyumazmı hiç:)Allah kabul etsin canım... Hg.. Kızı uyutamadım hala boğuşuyorum![]()