At cnm bakalım:)
atabılsem atacagım da ....en iyisi yazayım. deli oldum....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
At cnm bakalım:)
Aslan pençesi otuyla ahududu çiçeğinin çayları. Denedin mi?Neymiş cnm garanti ben yapmışımdır:) ebrucum hiç şaşırmam yaptıysam:) bir öksürük şurubu kalmıştı onuda bu ay yapıyorum hahahahha öksürük şurubu bile denedim yuhhh yani bana:)
Uyandırsanda yataktan kaldıramıyorum okula gidince bile eve gelince hemen uyuyor... Geçen bir arkadaşla konuştum onunda oğlu ortaokula gidiyor hala uyku sorunu var... İnsan korkuyor valla... İnşallah canım yaO zaman erkenden uyandıracaksın kuzuyu ki gece uyusun :) zamanla düzene girer inşallah.
Aslan pençesi otuyla ahududu çiçeğinin çayları. Denedin mi?
Kız öksürük şurubu da mı hamileliğe yardımcı oluyormuş? :)
Sağol canım. Amin inşallah tatlım..LeYLa_21 canım eşim duani okuyor Allah kabul etsin inşallah kızına sağlıklı hayırlı kardeş versin canım
Amin ebrucum... Sağolasın kuzum...313 Ayete'l kürsi icin dua listemiz:
- -> 25.10.: altunn (Kübra) -> bildirimde bulunmadı
- -> 26.10.: pink love (Kübra) -> bildirimde bulunmadı
- -> 27.10.: E-brulim (Ebru) -> 24 okundu
- -> 28.10.: Veson (Tuğba) -> 22 okundu
- -> 29.10.: deeploneliness (Özlem) -> 22 okundu
- -> 30.10.: LeYLa_21 (Leyla) -> 12 okundu
- -> 31.10.: Al_pi (Büşra) -> 17 okundu
- -> 01.11.: DESIGNER27 (Sema) -> 25 okundu
- -> 02.11.: blueblueEyes -> 50 okundu
- -> 03.11.: -TubiSh- (Tuğba) -> 25 okundu
- -> 04.11.: Saadetim33 -> 17 okundu
- -> 05.11.: lisaa04 (Gizem) -> 55 okundu
- -> 06.11.: hsevda (Hatice) -> 11 okundu
- -> 07.11.: cornella (Tuğba) -> 11 okundu
- -> 08.11.: sassenachen (Bilge) -> mazeretli
Okunacak sayı: 313
Okunan sayı: 313
Eksik: 0
Kumbara: 86
LeYLa_21 kuzum kumbaradan tamamladım sayıları, Rabbim kabul etsin.
Canım @deeploneliness ve313 Ayete'l kürsi icin dua listemiz:
- -> 25.10.: altunn (Kübra) -> bildirimde bulunmadı
- -> 26.10.: pink love (Kübra) -> bildirimde bulunmadı
- -> 27.10.: E-brulim (Ebru) -> 24 okundu
- -> 28.10.: Veson (Tuğba) -> 22 okundu
- -> 29.10.: deeploneliness (Özlem) -> 22 okundu
- -> 30.10.: LeYLa_21 (Leyla) -> 12 okundu
- -> 31.10.: Al_pi (Büşra) -> 17 okundu
- -> 01.11.: DESIGNER27 (Sema) -> 25 okundu
- -> 02.11.: blueblueEyes -> 50 okundu
- -> 03.11.: -TubiSh- (Tuğba) -> 25 okundu
- -> 04.11.: Saadetim33 -> 17 okundu
- -> 05.11.: lisaa04 (Gizem) -> 55 okundu
- -> 06.11.: hsevda (Hatice) -> 11 okundu
- -> 07.11.: cornella (Tuğba) -> 11 okundu
Okunan sayı: 313
Eksik: 0
Kumbara: 86
LeYLa_21 kuzum kumbaradan tamamladım sayıları, Rabbim kabul etsin.
leylacım nasibinde varsa bundan önceki çalışmalarla olur Allah büyük moralini bozmaSaat 04;00 de geliyor.. Moralim o kadar bozuldu ki uyuyamıyorum. Eşimde uyumuş sabah yapalım dedi.Hayırlısı olsun ne diyim..Bugünüm boşa gitti gözgöre göre.. Sinirden ağlayacam valla
![]()
Saat 04;00 de geliyor.. Moralim o kadar bozuldu ki uyuyamıyorum. Eşimde uyumuş sabah yapalım dedi.Hayırlısı olsun ne diyim..Bugünüm boşa gitti gözgöre göre.. Sinirden ağlayacam valla
![]()
Saat 2:30 oldu. Kız hala uyumadı.uyusun diye yanına uzandım.ben uyumuşum o hertarafı boya kalemiyle çizmiş.çalışma yapamadığımıza yanayım hertarafı çizdiğinemi yanayım..sinirden ağlayacam valla.. Gece gece deli oldum...![]()
Kuzum hiç üzülme, belki de Rabbim tarafından engellendi öyle düşün. Zaten çok sık ilişkiye girmekle spermlerin yenilenmesine fırsat vermiyorsun. Pozitif düşün bitanem.Saat 04;00 de geliyor.. Moralim o kadar bozuldu ki uyuyamıyorum. Eşimde uyumuş sabah yapalım dedi.Hayırlısı olsun ne diyim..Bugünüm boşa gitti gözgöre göre.. Sinirden ağlayacam valla
![]()
Ağzına sağlık, ALLAH yardımcın olsun canım :)Canım @deeploneliness veLeYLa_21 için okudum zaman bulamadım bildirim yapmaya misafirim var kalıcı ve kalabalık başım dönüyor resmen
![]()
Ağzına sağlık canım benim :)günaydın kızlar60 tane okudum canım ben
![]()
Ne güzel bir günaydın olmuşgünaydın anne adayları![]()
Ağzına sağlık canım...Canım @deeploneliness veLeYLa_21 için okudum zaman bulamadım bildirim yapmaya misafirim var kalıcı ve kalabalık başım dönüyor resmen
![]()
Öylede haticem sinirlerim gerildi ya bundan önce zaten 2 kez çalıştık.gerçi olacağı varsa tek çalışma bile yeter.. İnşallah Rabbim ol demiştir canım.duanızı eksik etmeyin....leylacım nasibinde varsa bundan önceki çalışmalarla olur Allah büyük moralini bozma
İnancım tam canım ama işte bişeyler ters gidince canım sıkıldı.bundada vardır bir hayır.belkide döl tuttu bundan sonrasına gerek kalmamıştır inşallah bitanem.. Bol dua istiyorum senden hamişlerin duasına ihtiyacımız var...LeYLa_21
Canım..
ne ağlaması allah aşkına..
nasip diye bi'şey var..
Bak ilk yavrun sana nasibiyle geldi..
İnşallah 2. Evladında nasibiyle gelecek.. Benim 3 sene olmadı,
şu ebeler oluyo ya emekli ebe hemşire, ona bile gitmiştim, yeter ki "bebeğim olsun" diye! Ki o ebeye kim gittiyse hamile kaldı.. Ben kalamadım dediği herşeyi yapmıştım oysaki.. Nasibim değilmiş dedim hep.. Rabbimiz hiç ummadığım zamanda nasip etti.. Dualarım sizinle..
Lütfen üzülüp ağlama ne olur..
inancın tam olsun..
doktorlar bana "bu yumurtalıklarla
gebe kalman imkansız" dediği anı hatırlıyorum..Doktorun odasından çıktım.. Senin demenle değil.. Rabbimin nasip etmesiyle gelecek benim bebeğim dedim.. O kadar çok şeyler yaşadım ki bu süreçte.. Geçti artık hepsi..
Seninki de geçicek..
Unutucaksın bu günleri...
Haklısın canım ya.Bazen oluruna bırakmak lazım...cnm bende böyle yapıyorum sonra olacak olanda olmuyor. eşimle bazen tartısmalarımız bıle olurdu illa yapılacak. ne oldu ?olmadı. kasma kendını . bırakalım akışına ya....başarabiliriz bu durumu....
Evet ebrucum ya...plan bozulunca insan ister istemez morali bozuldu313 Ayete'l kürsi icin dua listemiz:
- -> 25.10.: altunn (Kübra) -> 18
- -> 26.10.: pink love (Kübra) -> 18
- -> 27.10.: E-brulim (Ebru) -> 32 okundu
- -> 28.10.: Veson (Tuğba) -> 18
- -> 29.10.: deeploneliness (Özlem) -> 18
- -> 30.10.: LeYLa_21 (Leyla) -> 18
- -> 31.10.: Al_pi (Büşra) -> 18
- -> 01.11.: DESIGNER27 (Sema) -> 18
- -> 02.11.: blueblueEyes -> 18
- -> 03.11.: -TubiSh- (Tuğba) -> 23 okundu
- -> 04.11.: Saadetim33 -> 18
- -> 05.11.: lisaa04 (Gizem) -> 60 okundu
- -> 06.11.: hsevda (Hatice) -> 18
- -> 07.11.: cornella (Tuğba) -> 18
Okunan sayı: 115
Eksik: 198
Kumbara: 63
Kuzum hiç üzülme, belki de Rabbim tarafından engellendi öyle düşün. Zaten çok sık ilişkiye girmekle spermlerin yenilenmesine fırsat vermiyorsun. Pozitif düşün bitanem.
Ağzına sağlık, ALLAH yardımcın olsun canım :)
Ağzına sağlık canım benim :)
Ne güzel bir günaydın olmuş![]()