• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Benim durumumda bir degisikli yok canım beklemedeyim reglim gunum ama ne akinti ne göğüs hassasiyeti namina bir sey yok senin belirtilerin ne zaman baslamisti? Bu arada minntada haber yok uzun suredir yazmıyor
Bende de hala belirti yok kızımda o kadar ağır belirti yaşadım ki şuan hamile Değilim sanki umarım böyle devam eder

Bende de hala belirti yok kızımda o kadar ağır belirti yaşadım ki şuan hamile Değilim sanki umarım böyle devam eder
Aman nazar degmesin:nazar:tum hamileligin boyle rahat gecsin ins. demek ki her hamilelikte farklı oluyor

İnşallah cnm inşallah.belki sende de belirtisiz gelecek bebek bat bugün mü? Test ne zaman?
Belirtili veya belirtisiz olana da razıyım bebisler gelsin de bu gun regl gunum her an olacakmisim gibi bir his var hayırlısı olsun ;)

LeYLa_21 LeYLa_21 Sağol canım ben de bebişi gördüm rahatladım
düşük riskimiz kalmamış.. Progestanı bırabilirsin dedi doktorum..
Ayrı bir vitamin de verdi.. Darısı sizlere inşallah güzellerim.. :KK66:
Maşallah canım.. Allâh dahada iyi yapsın inşallah.. Sağlıkla yavrunu kucaklarsın gülüm...

Evet eşim deyince kafam karıştı annem gelmeyi düşünüyor uzun zamandır bebek meselesi de yoktu o zamanlar salıya kaplıcaya gidecek o gitmeden geleyim dedi ben de yok git gel öyle dedim.nerden bilirdim?? Görümcem bekar bir de kv var yaşlı bakıma Muhtaç ikisi gelecek Allah var görümcem bakar.eşim annen gelene kadar onlar gelsin dedi.eşim bugün evde yok telde konuştuk bir eve gelsin istişare yapalım
Kv görümce ikisi birlikte gelecek .. anne tek .. Anne olsa daha iyi ama kaplicadan ne zaman donecek :) neyse bi karara baglayin bakalim canim siz iyi olunda risk bitene kadar mecburen birilerine muhtac olacaksin ..

Kv görümce ikisi birlikte gelecek .. anne tek .. Anne olsa daha iyi ama kaplicadan ne zaman donecek :) neyse bi karara baglayin bakalim canim siz iyi olunda risk bitene kadar mecburen birilerine muhtac olacaksin ..
Kaplıcada 10 gün kadar kalacak döndükten bir hafta sonra baba ile beraber gelecekti bakalım hayırlısı

İçine mi Doğdu yoksa

Allah söyletti herhalde daha hamile degilim regl gunum bekliyorum canım gelen giden yok belki de dedigin doğru çıkar :KK66:

Ayy listede gördüm gibime geldi :oops: inşallah hamissindir tatlım dualarim hep sizinle çok seviniyorm bu topik duali samimi rabbim yuzumuze elbet bakar hepiniz için hayırlısı olsun...
LeYLa_21 LeYLa_21 bebgim çok geçmiş olsun rabbim yardimciniz olsun. ..

Arada hayriniza etiketleyin size yetişmek nr mümkün:KK53:

Ayy listede gördüm gibime geldi :oops: inşallah hamissindir tatlım dualarim hep sizinle çok seviniyorm bu topik duali samimi rabbim yuzumuze elbet bakar hepiniz için hayırlısı olsun...
LeYLa_21 LeYLa_21 bebgim çok geçmiş olsun rabbim yardimciniz olsun. ..

Arada hayriniza etiketleyin size yetişmek nr mümkün:KK53:
Sağol canım... Dua et bol bol canım.. İnşallah bebişlerimiz gelecek...Umarım sen ve bebişlerinde iyisindir canım..

Maşallah canım.. Allâh dahada iyi yapsın inşallah.. Sağlıkla yavrunu kucaklarsın gülüm...
Sağol canım benimmm..
Bu riski hiç atlamıycam gibi gelirdi..
Çok şükür geçti.. ;)
Sen nasıl oldun, biraz daha iyi misin??

four dahlia four dahlia hoş geldin tatlım..
sana güzel haberim var bugün doktordaydım tehlikem geçmiş..
yanlız idrar yolu enfeksiyonu olmuşum, ona antibiyotik verdi..
Bebeğe zararı olmaz dedi..
Sen nasılsın?? Minnaklar nsl??

Sağol canım... Dua et bol bol canım.. İnşallah bebişlerimiz gelecek...Umarım sen ve bebişlerinde iyisindir canım..

four dahlia four dahlia hoş geldin tatlım..
sana güzel haberim var bugün doktordaydım tehlikem geçmiş..
yanlız idrar yolu enfeksiyonu olmuşum, ona antibiyotik verdi..
Bebeğe zararı olmaz dedi..
Sen nasılsın?? Minnaklar nsl??

İnşallah leylam dualarim hep sizinle ...

Cok sevindim Enyalios cnm gözün aydın enfeksiyona dikkat et geçer inşallah corapsiz gezme emi bol bol sıvı al

Benim minnoslarim iyi Elhamdülillah. .büyüyorlar:KK23:

four dahlia four dahlia Sağol canım uyurken bile çorap var ayağında..
Havalar soğudu gündüz de kalın çoraplar giyiyorum..
Evet suyu bol içmem gerek..
Minnakların cinsiyeti belli mi canım?
Ben bugün sordum doktoruma dayanamayıp..
Erken henüz belli değil dedi.. ;)

four dahlia four dahlia Sağol canım uyurken bile çorap var ayağında..
Havalar soğudu gündüz de kalın çoraplar giyiyorum..
Evet suyu bol içmem gerek..
Minnakların cinsiyeti belli mi canım?
Ben bugün sordum doktoruma dayanamayıp..
Erken henüz belli değil dedi.. :KK66:
Cnm düşük tehlikeni atlatmana çok sevindimmm artık tehlikenin çoğunu atlattın sayılır rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnn inşallahhhh:)

Cnm düşük tehlikeni atlatmana çok sevindimmm artık tehlikenin çoğunu atlattın sayılır rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnn inşallahhhh:)
Hoş geldin şeker parem. Evet atlattık çok şükür bin şükür..
İdrar yolu enfeksiyonu olmuşum.. İlaca başladım..
Rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin..
Şimdi cinsiyet heyecanı sardı bakalım..
Bir kaç haftaya o da belli olur inşallah..,
Rabbim dualarımızı kabul eylesin..

Back
X