• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Canlar ya ignenin 5nci günü belimde agrı ve sol kasıgımda hafif batmalar var hale normal mi acaba adetime daha 9 gün var adet agrsı olması için daha erken demi çünkü benim ki normalde adet olucam hün başlar bel kasık agrım
Canim @BayilanBayilananinda cok bel agrisi olmustu igneden sonra. Bence ignenin icinde ki hormonlar bizlere yabanci bir hamilelik yasatiyor... Benimde gecen ay adet sancilarim 1 hafta 10 gün öncesinden baslamisti... Insallah senin agrilarin adet belirtisi degil de bebek belirtisidir :)

belirtilere takılmayın yerleşme lekesi bile gelse takılmayın:) bende takıldım sonuçççç O:):):)::)

Canim @BayilanBayilananinda cok bel agrisi olmustu igneden sonra. Bence ignenin icinde ki hormonlar bizlere yabanci bir hamilelik yasatiyor... Benimde gecen ay adet sancilarim 1 hafta 10 gün öncesinden baslamisti... Insallah senin agrilarin adet belirtisi degil de bebek belirtisidir :)
Amin cnm inş ya en büyük istegim o

sıkılıyorummmm puffff:KK51::KK51::KK51::KK17:
fitili koydum gece ama hepsi dışarı cıktı sanki:KK51:
fitil koyamıyor olabilirmsin:):):): ben eskiden koyamıyordumda bi arkadaşım öğretti bana koyarken ıkınacaksın cnm birde parmağınla itebildiğin yere en derine it mutlaka ıkınnn nekadar ıkınırsan okadar içeriye alıyor

fitil koyamıyor olabilirmsin:):):): ben eskiden koyamıyordumda bi arkadaşım öğretti bana koyarken ıkınacaksın cnm birde parmağınla itebildiğin yere en derine it mutlaka ıkınnn nekadar ıkınırsan okadar içeriye alıyor

alalaal ıkınacak mıyım:KK53::KK53::KK53::KK53: bilmiyordum ama en derine itmeye çalışıyorum:110:

totem yaptım kız napim saf bal çörek otu tarçın kürünede başlıcam değerlerim 0.100çıktı normale dönmüs tarlusala devam edicem iki kutu kullanıcam 10undan 10una kadr
Totemin hayirli olsun canim... Bu takvim seni psikolojik acidan etkilemeyecekse sorun yok :)

@deeploneliness canisi nerelerdesin?

Kizlar @HLYELAnin da sesi cikmiyor bayadir.
Buralardayım canim...ama bu ara isler yogun bir de trabzona gidiyoruz bu akşam onun hazırlıklarıni yaptık sizi takip etmeye çalışıyorum ama topik cok hızlı yetiesemiyorum nasılsın iyi misin canım? Bata ne kadar kaldi ;)

Buralardayım canim...ama bu ara isler yogun bir de trabzona gidiyoruz bu akşam onun hazırlıklarıni yaptık sizi takip etmeye çalışıyorum ama topik cok hızlı yetiesemiyorum nasılsın iyi misin canım? Bata ne kadar kaldi :KK66:
Göremeyince merak ettim seni :KK60: hayirli yolculuklar canim, sag salim gidip gelin insallah.
Kim var trabzonda?

Sükür iyiyim bildigin gibi. Bata 6 gün kaldi, bakalim hayirlisi.

Göremeyince merak ettim seni :KK60: hayirli yolculuklar canim, sag salim gidip gelin insallah.
Kim var trabzonda?

Sükür iyiyim bildigin gibi. Bata 6 gün kaldi, bakalim hayirlisi.
Sag ol canım Allah iyilik sağlık sıhhat versin esimin abisi orda kisa bir gezi gibi olacak bu arada urolojiye gittik benim bile 8 ay cocugum olmadı olur merak etmeyin dedi bir de sperm hizlandirici takviye verdi fiyati tuzlu biraz ama 139 tl mis benim regl bitsin alacagiz esimin spermleri deli gibi rahmi tavaf ederler herhalde onu icince ins.

selam kızlar bu gün galiba regl oldum ben :( kahve lekelenmem var dAMLA damla...
kısmet değilmiş bebiş bu ay da napalım
kızlar eşimi nasıl ikna edicem bana bi akıl verin şu aralar maddi durumumuzu düzeltmemizi bekliyo bebek istemiyo.ama benim de yaşım geldi 36ya yumurta rezervlerim tükeniyo zırt diye kesilirsem adetten napıcam o zaman diyorum ne etsem de bebeğe ikna etsem bilemiyırumki :((
duadan okumadım bu gün okusa mıydım yoksa ??

Sag ol canım Allah iyilik sağlık sıhhat versin esimin abisi orda kisa bir gezi gibi olacak bu arada urolojiye gitti benim bile 8 ay cocugum olmadı olur merak etmeyin dedi bir de sperm hizlandirici takviye verdi fiyati tuzlu biraz ama 139 tl mis benim regl bitsin alacagiz esimin spermleri deli gibi rahmi tavaf ederler herhalde onu icince ins.
Amin cümlemize insallah canim... Aaa ne güzel, biraz kafa dinlemis olursunuz, cikin yaylaya mis gibi :)
E o zaman bize Allah kabul etsin demek düsüyor :D

selam kızlar bu gün galiba regl oldum ben :KK43: kahve lekelenmem var dAMLA damla...
kısmet değilmiş bebiş bu ay da napalım
kızlar eşimi nasıl ikna edicem bana bi akıl verin şu aralar maddi durumumuzu düzeltmemizi bekliyo bebek istemiyo.ama benim de yaşım geldi 36ya yumurta rezervlerim tükeniyo zırt diye kesilirsem adetten napıcam o zaman diyorum ne etsem de bebeğe ikna etsem bilemiyırumki :KK43:(
duadan okumadım bu gün okusa mıydım yoksa ??
Ablam duayi biz aramizda paylasiriz, icinden gelmiyorsa zorlama kendini.
Maddi durumunuz cok sıkısık degilse eger ikna edebilirsin bir sekilde... Ona maddi durumunuzu her zaman toparlayabileceginizi ama senin zamaninin kisitli oldugunu söylesen? Sonucta dogurganlik belirli bir yasa kadar ki yanlis anlama sen daha gencsin.

Amin cümlemize insallah canim... Aaa ne güzel, biraz kafa dinlemis olursunuz, cikin yaylaya mis gibi :)
E o zaman bize Allah kabul etsin demek düsüyor :KK70:
Aminnn :D zati bu ay her seyi bıraktım kendi haline canım gecen ay baya bir seyler yaptim bu ay da esim ugrassin:KK76:olmazsa hsg cektirecegim sonra asilama tup bebek sirayla gideriz ins.bu ayın hamisi sen olursun canım umut olursun bize de var mi belirtin hissin?

Back
X