• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Ayyy çok şükür güsel uyudum ama zor kalktım sabah namazına kalkıyorumya şeytan zorluyor:):) sen şuanda yatakta keyifmi yapıosun kübücüm:)
Aynen oyle cnmm ;) gece sıkıştım kalkmaya usendim bktim olmuyo klktim ezan okundu sicak suyla abdest aldim kocacigina yumurta hasladim onu kldrdimmn gitti bnde geri yattim ;) ahhh o seytan bacagini kiralim insallh

Günaydın güzeller
Hangi duaya karar verirseniz inş okuyalım
Hala kahve lekeler geliyorbende şakır şakır kanama bekliyorum yok nolacak böle bilmiyorum dr bi sorun yokdiyo ama.hem gecikip hemböle az olması pek hayır gibi gelmedi bana :(

itiraf ediyorummm:) eşimin benden sonra işe gitmesini ben hazırlanırken döne döne yatmasını çokkk kıskanıyorum:)
Ben de bugün eşim giderken uyandım önce uyurum geri diye gömüldüm yatağa ama sora kıyamadım bi bardak sucak çay içsin dedim kalktım kahvaltı hazırladım:)

Aaaa geçmiş olsun.krestenm kaptiki :KK43:
Sağol canım. Dün okula götürdümde üşüyorum demişti. Ama akşam iyiydi.gece uyurken boğazı hırıldıyordu.elimi alnına koydum yanıyor du yavrum.hemen ilaçlarını verdim.şimdi uyuyor... İnşallah iyileşir.dua edin kübişim...
Leyla ablammm çok geçmiş olsun rabbim şifa versin yavruna doktora götürücenmi bugun
Sağol semacım.. Şimdilik ilaçlarını verdim.antibiyotik başladım.eğer etki etmezse öğleden sonra götürürüz canım.işten izin aldım...

Sağol canım. Dün okula götürdümde üşüyorum demişti. Ama akşam iyiydi.gece uyurken boğazı hırıldıyordu.elimi alnına koydum yanıyor du yavrum.hemen ilaçlarını verdim.şimdi uyuyor... İnşallah iyileşir.dua edin kübişim...

Sağol semacım.. Şimdilik ilaçlarını verdim.antibiyotik başladım.eğer etki etmezse öğleden sonra götürürüz canım.işten izin aldım...
ateşi varsa antibiyotiksiz olmaz ablam iyi etmişsin:( inş biranönce iyileşir kıyamam ben ona

E-brulim E-brulim canım bende 25 tane okudum karışıklık oluyor sanırım eksik kalırsa okurum yine Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah ben açıkcası kendimden çok sizlerin tez vakit anne olmasını canı gönülden istiyorum ALLAH'ım hayırsızsa da evlat sahibi olmamız hayırlısıyla yazarak tez vakit ulaştırır bize İNŞALLAHH:KK68:

Günaydin kizlar :)

313 Ayete'l kürsi icin dua listemiz:
  1. -> 25.10.: altunn (Kübra) -> 25 okundu
  2. -> 26.10.: pink love (Kübra) -> 26
  3. -> 27.10.: E-brulim (Ebru) -> 26
  4. -> 28.10.: Veson (Tuğba) -> 22 okundu
  5. -> 29.10.: deeploneliness (Özlem) -> 9 kumbara
  6. -> 30.10.: LeYLa_21 (Leyla) -> 26
  7. -> 31.10.: Al_pi (Büşra) -> 26
  8. -> 01.11.: DESIGNER27 (Sema) -> 26
  9. -> 02.11.: blueblueEyes (Gülsah) -> mazeretli
  10. -> 03.11.: -TubiSh- (Tuğba) -> mazeretli
  11. -> 04.11.: Saadetim33 -> 26
  12. -> 05.11.: lisaa04 (Gizem) -> 25 okundu
  13. -> 06.11.: hsevda (Hatice) -> 26
  14. -> 07.11.: cornella (Tuğba) -> 25
  15. -> 08.11.: sassenachen (Bilge) -> 25

Okunacak sayı: 313
Okunan sayı: 81
Eksik: 232

Kumbara: 39

Kizlar 4 kisi kaldi bugünle birlikte, kumbara da ki sayilari paylastiriyorum ...

Yok ispanak pirasa bamya yemem esimde bamyayi sever nohut fasülye yemez o kadar yoksa her seyi yeriz ..
Öyle cok secici degilmissiniz :) bamyayla benimde hic aram yoktur allahin gücüne gitmesin :)

anlamadım kı kronık mıyım. ama genelde kabızlık sorunu cekerım...
Uzun zamandir mi bu sorunu cekiyorsun canim?

Tabi katilmak isterim sizlerle sohbet guzel
O zaman aramiza hosgeldin canim :)

bu arada yarın saat beşte randevum var bakalım kaç yumurta yapmışım :KK48:
Hayirli haberlerini aliriz insallah gülüm ♥♥

Kızım hastalandı.ateş ve boğaz ağrısı var.dua edin lütfen....
Gecmis olsun abla :KK43: Rabbim sifasini versin...

E-brulim E-brulim canım bende 25 tane okudum karışıklık oluyor sanırım eksik kalırsa okurum yine Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah ben açıkcası kendimden çok sizlerin tez vakit anne olmasını canı gönülden istiyorum ALLAH'ım hayırsızsa da evlat sahibi olmamız hayırlısıyla yazarak tez vakit ulaştırır bize İNŞALLAHH:KK68:
Agzina saglik, Allah kabul etsin canim... Hepimiz tez vakitte anne olalim, hayirli evlat sahibi olalim insallah. Rabbim bize bu güzel duyguyu tattirana kadar sabir ve iman gücü versin ♥

Günaydın kızlar ... Bakalim bu ayin hamisi kim olacak insallah hamisleri olur .. Dün ruyamda ilginc birsey gördüm yaprak ortadan ayrilip cenin pozisyonu aliyor ama iki tane cenin ikiz yani ;) gece cok konustuk 10 yumurta 5 yumurta diye ondan etkilendim sanirim ..

Back
X