• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Kiskanc seni :KK48::KK51: cuma takimina git zayifla :KK48: sanki cok kiloluymusta
Kiz ben zaten cuma takiminda kaptan yardimcisiyim :KK48: Zayifladim, 1,5 kilom kalmisti onu da veremedim, üstüne birde aldim simdi verecek 4 kilom var :KK47: sizden kiloluyum :confused:

CNM YAA SENİN DÜŞÜK YAPTIĞINI BİLMİYODUMM:KK43: NE ZAMAN YAPTIN NASIL OLDU?
Temmuzda canim, anlatmistim da unutmussundur. Cok kücüktü tutunamadi yavrucak... Nasip degilmis gülüm :KK51:

Kiz ben zaten cuma takiminda kaptan yardimcisiyim :KK48: Zayifladim, 1,5 kilom kalmisti onu da veremedim, üstüne birde aldim simdi verecek 4 kilom var :KK47: sizden kiloluyum :confused:

Temmuzda canim, anlatmistim da unutmussundur. Cok kücüktü tutunamadi yavrucak... Nasip degilmis gülüm :KK51:
TEDAVİYLE Mİ KALMIŞTIN CNM

Günaydın...Çok teşekkür ederim hoşbuldum :) yarin kontrolum var dualarinizi eksik etmeyin :)OTE="E-brulim, post: 43387250, member: 95276"]Günaydin kizlar :)

313 Ayete'l kürsi icin dua listemiz:
  1. -> 25.10.: altunn (Kübra) -> 25 okundu
  2. -> 26.10.: pink love (Kübra) -> 26
  3. -> 27.10.: E-brulim (Ebru) -> 26
  4. -> 28.10.: Veson (Tuğba) -> 22 okundu
  5. -> 29.10.: deeploneliness (Özlem) -> 9 kumbara
  6. -> 30.10.: LeYLa_21 (Leyla) -> 26
  7. -> 31.10.: Al_pi (Büşra) -> 26
  8. -> 01.11.: DESIGNER27 (Sema) -> 26
  9. -> 02.11.: blueblueEyes (Gülsah) -> mazeretli
  10. -> 03.11.: -TubiSh- (Tuğba) -> mazeretli
  11. -> 04.11.: Saadetim33 -> 26
  12. -> 05.11.: lisaa04 (Gizem) -> 25 okundu
  13. -> 06.11.: hsevda (Hatice) -> 26
  14. -> 07.11.: cornella (Tuğba) -> 25
  15. -> 08.11.: sassenachen (Bilge) -> 25

Okunacak sayı: 313
Okunan sayı: 81
Eksik: 232

Kumbara: 39

Kizlar 4 kisi kaldi bugünle birlikte, kumbara da ki sayilari paylastiriyorum ...

Öyle cok secici degilmissiniz :) bamyayla benimde hic aram yoktur allahin gücüne gitmesin :)

Uzun zamandir mi bu sorunu cekiyorsun canim?

O zaman aramiza hosgeldin canim :)

Hayirli haberlerini aliriz insallah gülüm ♥♥

Gecmis olsun abla :KK43: Rabbim sifasini versin...

Agzina saglik, Allah kabul etsin canim... Hepimiz tez vakitte anne olalim, hayirli evlat sahibi olalim insallah. Rabbim bize bu güzel duyguyu tattirana kadar sabir ve iman gücü versin ♥[/QUOTE]
Cok

Biliyorum canim o yuzden cuma dedim :KK45: insan isterse verir ya birde yaris ya daha cok azim ediyorsun .. ben verirdim sanirim

Biliyorum canim o yuzden cuma dedim :KK45: insan isterse verir ya birde yaris ya daha cok azim ediyorsun .. ben verirdim sanirim
Seni aralarina alip öyle bir motive ediyorlar ki vermekten baska caren kalmiyor :KK49:
Ama senin gercekten fazlan yok gülüm, süpersin :KK8:

Yok canim tedavisiz kalmisim, o ay hic umudum yoktu ama olmus iste :)
YAVRU SEN GEBE KALABİLİYOSUN YA EŞİNİN SPERMLERİ AZSA AŞILAMASIZ DA ÇOK RAHAT KALIRSIN SEN CNM SEN ŞU PROXEED PLUS I AL CNM YA SIRF ONU BİDE E VİTAMİNN BİLE VERSEN ÇOK ETKİLİ OLUYOR HİÇ AŞILAMAYA FELAN GEREK KALMAZ

YAVRU SEN GEBE KALABİLİYOSUN YA EŞİNİN SPERMLERİ AZSA AŞILAMASIZ DA ÇOK RAHAT KALIRSIN SEN CNM SEN ŞU PROXEED PLUS I AL CNM YA SIRF ONU BİDE E VİTAMİNN BİLE VERSEN ÇOK ETKİLİ OLUYOR HİÇ AŞILAMAYA FELAN GEREK KALMAZ
Bende öyle düsündüm canim, tüp bebek icin zaten beklememiz gerekecek ocaga kadar, o esnada da esimi kus gibi besleyecegim, tabi kendimi de :)

Bende öyle düsündüm canim, tüp bebek icin zaten beklememiz gerekecek ocaga kadar, o esnada da esimi kus gibi besleyecegim, tabi kendimi de :)
AYNEN CNM YA BENDE OCAK TA TÜP BEBEK DÜŞÜNÜYORUM OZAMANA KADAR KENDİMİ VİTAMİNLERE VERDİM:) BAK YAZAYIM SANA

MULTİVİTAMİN KULLANDIM BİTTİ O KENDİM İÇİN.
İNOFOLİC İÇİYORUM SABAHLARI AÇ KARINLA.KAHVALTIDAN SONRA KOENZİM İÇİYORUM.
ÖNÜMÜZDEKİ AY BUNLARA EK OLARAK EVDE VARDI HATTA PİNK BAHSEDİYODU ARI POLENİ KAPSÜLÜ ONUDA KULLANACAĞIM.
EŞİMDE PROXEED PLUS EVİCAP MACA KAPSÜLÜ KULLANIYOR BEN ÖNCESİNDE BİÇOK ŞEY DAHA VERDİM ONA AMA DEĞERLER DÜZELMEYE BAŞLAYINCA AZALTTIM ŞİMDİ SADECE BUNLAR:)

[QUOTEcanım inşallahrulim, post: 43387885, member: 95276"]Hadi hayirlisi canim, insallah döllenmeye hazir yumoslar bekliyordur :)

@hsevda ne dedi doktor :rolleyes:[/QUOTE]
Sagol canim

Back
X