• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Agzina saglik canim :KK68: Hamile olmadigima dair belirtiler var :KK51:kuyruk sokumum aciyor, endometrioziden süpheleniyordum, o da adete yakin aziyor...
Yapmaaaa cnm o usgde belli olmuyomu .ins yoktur cnm endometriozi . Insallah hamilesindir cnm dur bakalım

Benim deneyecegim de ikisi karistirilmis ayri ayri degil canim. Almancadan tercüme edince ismi "evlat hasreti cayi" :)
Senin kullandigin ilacin adi ne canim? Link acilmiyor...

Amin insallah ablam... Ikinize de gecmis olsun ablacim. Senin beline ne oldu ki böyle :KK43:
gnc women ultra mega cnm bir kadının ihtiyacı olan tüm vitaminler içinde var bunun

Yapmaaaa cnm o usgde belli olmuyomu .ins yoktur cnm endometriozi . Insallah hamilesindir cnm dur bakalım
Yok canim benim bildigim kadariyla usgde belli olmuyor, laparoskopi gerekiyor. Hayirlisi olsun, ben fazla ümitlenmemekten yanayim :)

Yok canim benim bildigim kadariyla usgde belli olmuyor, laparoskopi gerekiyor. Hayirlisi olsun, ben fazla ümitlenmemekten yanayim :)
Ümitlenme kafani baska seylerle oyala tüp bebege gececegim de yapmam gerekenler neler de arastir ;) insallah melegin bu ay seninledir .. umudum bu yonde

Ümitlenme kafani baska seylerle oyala tüp bebege gececegim de yapmam gerekenler neler de arastir :KK66: insallah melegin bu ay seninledir .. umudum bu yonde
Haklisin kuzum, tüp bebege odakliyim... Zaten simdi dügün telasimiz var kaynim evleniyor, yarin kinasi haftaya da dügünü var insallah :)

allah allah yaa neymiş o belirtler
Bu cikolata kistinin belirli seviyeleri oluyormus canim, arkadasimda ki en agir seviyede. Regl yaklasinca cok agrilari oluyor, cogu zaman oturmakta zorluk cekiyor cünkü kuyruk kemigi agri yapiyor.

Back
X