- 15 Ağustos 2008
- 17.392
- 58.818
- 798
Kızlar yine TEK ÇİZGİ![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşgeldin :)
İnş vardır cnm belkide görünmemiştir daha yoksada en kısa zamanda inşBenim belli bir günüm yok çünkü yumurtam çatlsmıyor tedaviye bu ayın 25 başlatacağım, ama nedense bebek varmış gibi hissettim ama yokmuş![]()
Canım 1 er adet okuyoruz, sıradan her gün 1 arkadaşımıza. Adetliykende türkçe meâlini okuyoruz. Maksat dilimizden dualar eksik olmasın.Kaç tane okuyacaz cnm
duanın adı ne?Duaya katılacaklar:
altunn (Kübra)
pink love (Kübra)
Veson (Tuğba)
@deeploneliness (Özlem)
LeYLa_21 (Leyla)
Al_pi (Büşra)
DESIGNER27 (Sema)
blueblueEyes (Gülsah)
-TubiSh- (Tuğba)
@Saadetim33
@lisaa04 (Gizem)
@hsevda (Hatice)
C cornella (Tuğba)
@Sassenachen (Bilge)
kilincoglu87 (Sibel)
D deniz1983
annesiyavrusu
Unuttuğum biri var mı kızlar?
Nasiksin canim masallah 11 haftalik olmususnuz ayyy miniikk ne guzel cnm masallah supanallahHayırlı akşamlar canım grip olduğum için fazla giremedim
evet ben de femera ile gebe kalanlardanım..
6 ay klomen tedavisi gördüm, lakin hiçbir işe yaramadı..
hatta klomeni en son günde 4 kez içtiğimi hatırlıyorum,
bünyem harap olmuştu...
Bence tedaviden çok doktorun doğru mu değil mi,
bu sorunun cevabı önemli...
Duymustum ben bunu ama 1sene sonunda fayda saglaniyor diye duydum daha etkili ilaclar varken tercih etmem ben sahsen cnmkızlar konuyu araştırıcam ama bilginiz olsun diye paylaşıorumEki Görüntüle 1679057
Ismi azam duasını okuyacağızduanın adı ne?
Afiyet olsun balım, bizde öyle uzanarak maç seyrediyoruz :) sıkıldım...Yemek yedikkusu cikardik onu seviyoruz cnim
. Sen napiyisun Nasılsın
![]()
Ayyy bidede kuetlar vadisi acik nefret ediyorum gina geldi bu dizidenAfiyet olsun balım, bizde öyle uzanarak maç seyrediyoruz :) sıkıldım...